çelik set alırken neye dikkat etmeli

Cezvelerimde keza aynı şekilde rengi değişti içinde sadece su veya süt kaynatıyorum halbuki Bi salça koyuyorum tencereye anında dibi tutuyor anlamsız bir şekilde o yüzden asla önermiyorum

burayı tencere yapanlara okutmalı sonuçları görseler tasarım mühendislerini işten atarlar : )

annem korkmaz veya aryıldız diyor :)

Rakam olarak ayrımını bilmiyorum ama marka olarak ben Korkmaz aldım ve çok memnunum.

bak aynı yorum dibi tutuyor, tam bir mühendislik hatası. Dip tabii ki tutar ama adam sana süt kaynat diye tencere satıyor yarım parmak kalınlığında dibi tutmuş ben ne anladım bundan.
Karaca iyi degil o ayri ama yapmiyorsaniz diye soyluyorum.. sutu koymadan tencereye islatin tencere dibini daha az tutar

40 takla attık, banyo yaptırdık, formaldehitler koyduk, karıştırmak için adam tuttuk yok tutuyor ...
Agauahha o zaman daha yapacak birsey yok..ben buyuk korkmazlarda kaynatiyorum sutu.. az temizleyip makinaya atiyorum..birde sut bulasigi yikamak cok eziyet geliyor bana, sirf bu sebepten yogurt mayalamaya useniyorum

ben de çeyiz için aldığım emsan var birde sonradan korkmaz çelik tencere set aldım ikisi arasında tercihim korkmazdır yıllardır bilinen marka diğerlerine göre bir iki tık pahalı ama cidden evladiyelik atın bulaşık makinesine ne kararma, çizilme gerçekten korkmaz favorim

Geçen gün 10 lt süt yaktım. 3 gün içime öküz oturdu. Yaramı deştin

Çelik tencere setimi Hisar almıştım evlenirken. 5,5 sene oldu sapasağlam duruyor, özellikle sapları :)
Karaca'nın granit tavalarından, Tefal'in teflonlarından memnunum.

tencere setim ve çatal bıçak setim hisarın. maşallah 13 yıldır kullanıyorum hiç birşey olmadı. geçenler çok yüksekten cam kapağı düştü, perçinden ayrıldı sadece, babam hemen tamir etti. cama birşey olmadı...

Annem evlendiginde cem markasinin celik tenceresini almislar. 32 senedir sapasaglam duruyor. Benim ceyizimde fms vardi, memnunum, kararma veya su lekesi olmuyor. Karacanin catal kasik takimini aldim. Eger guzel muhafaza ederseniz bir sorun yok. Gorumcemde de karacanin catallari var, onunkiler cizik icinde kaldi ama diger çatı kasik bicaklarla sürtündüğü icin cizildigini düşünüyorum.

Çok saçma olmuş tasarım. Bunu kullanabilmek için bildiğiniz odun ateşi yakıp yukarıdan uzanan bir çengele sapından asmak lazım. Eskilerde olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…