çelik set alırken neye dikkat etmeli

Söz konusu celikse Emsan i tek geçerim. Annemde var diye ceyizime almıştım.14 yıldır hergun kullanıma ragmen hala yepyeni durumda.

Korkmaz çelik tencere üretimi yapmıyor mu? geçen hafta reklamlarda porselen tabak yaptıklarını gördüm. Çiçeksepeti.com'un telefon satmasından bir farkı kalmadı.
Porselen işine girdiğini bilmiyordum. Şaşkınım. Çelik tencerelerinden çok memnunum ama porselen almayı düşünmem galiba.

304 dedigin aslinda 18/10 celik yani. Catal bicak tencerelerde genelde bu celik turu kullaniliyo 316 ise ondan daha kaliteli asinmaya karsi dayanikli oluyor

kusura bakmayın da çeliğin içeriğinden çok benim kriterim ürün tasarımı, kullanım kolaylığı. Geçen aylarda bir çelik çaydanlık aldık dem dökerken bardağa dökülen çay kadar da mutfak tezgahına dökülüyor. Hem de çok ünlü bir marka.

18-10 oranı ideal karacadan uzak dur tabak çanak işine bakıyorsan da ayrıca Porland iyi ben iki sefer güvenip başka bir firmadan aldım tüm AVM’lerde olan pahalı bir marka. Her dönem çıkan bir set olsun da yedek parça sıkıntısı olmasın diyerek aldırdıkları takımın devamı, iki sene içinde bitti.

Allah sabır versin çok sinir bozucu bir şey o. Cezve falan alırken de korkarım ben bu sebepten.
İade edebiliyorsanız edin bence. İnsan kullanmak istemez.

Porselen işine girdiğini bilmiyordum. Şaşkınım. Çelik tencerelerinden çok memnunum ama porselen almayı düşünmem galiba.

aynı şaşkınlığı reklamı görünce bende yaşadım. Hatta yanlış mı hatırlıyorum diye şimdi buldum sizle paylaşıyorum.

Benim bildiğim o değerler taban kalınlığı ile ilgili ve ben korkmazdan aldım 6 yıldır tepe tepe kullandim hiç sıkıntı yok

Ben Karaca aldım pişmanım .

Tencere olarak solingen öneririm çok eski bi marka çok pahalı ama çok sağlam. Bendekiler premier marka duyulmamış olsada çok çok iyi hunharca kullanmama yemekleri yakmama rağmen tencerede bir yanık söz konusu olmadı. Solingende aynı şekilde öyle. Dandik ve ucuz aldığım ne varsa çöp oldu yandı rengi attı karardı. Ama bu markalar ömürlük görünüyor.

Buarada Kazen abey soylemis ama caydanlik vs alacaksan dokmemesine dikkat etmek gerek.. birde cok agir tencere caydanlik cok kullanisli olmuyor..

Benim cok agir tencerelerimde var, fiyati inanilmaz pahali ama asla kullanmiyorum cunku cok agir..
Yikamak eziyet ayrica bulasik sungeri vs cizilme riski..onca para verilmis zarar vermekte istemem.

Zaten bulasik fasli genelde hizli
Olan birsey bizim evde cok cabuk bitsin istiyorum oyle alengirli isler bana gore degil pratik olmali

Hemen annemden aldığım bilgiyi aktarıyorum biz yıllardır jumbo markanın setini kullanıyormuşuz yıllardır dediğimde 40 sene falan annem ilk evlendiğinde almış paslanmayı geçtim takımda bir çizik yok parlıyor hala

Nerde uretildigi onemli.. mesela tefalin çin de yapilan tavasiyla fransa da yapilan bir tavasi ayni olmuyor.. asla kalitesi ayni degil..

13 yildir karaca kullanıyorum cok memnunum ama 304 ve 316 ilk defa duydum neresinde yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…