- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.240
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerin sapları çelik. Bir sorun yaşamadım. Isınıyor ama el yakacak kadar değil.sapı da celik olmasin ona dikkat edin
Çatal kaşık setinden bahsediyorsunuz değil mi? öyle yazmışsınız bir yorumaHemen annemden aldığım bilgiyi aktarıyorum biz yıllardır jumbo markanın setini kullanıyormuşuz yıllardır dediğimde 40 sene falan annem ilk evlendiğinde almış paslanmayı geçtim takımda bir çizik yok parlıyor hala
caydanliklarda dokunulmuyor kullanan kisilerden memnuniyetsizlik duymustum hic karaca tencerem olmadi hemide celik sapliBenimkilerin sapları çelik. Bir sorun yaşamadım. Isınıyor ama el yakacak kadar değil.
Kesinlikle yoksa yuksek ateste eriyorsapı da celik olmasin ona dikkat edin
Birde tutacak yerlerinin içi temizlenemeyen ama boş olan modellerdende uzak durulmalı. Bende var bir kaç tane sinir oluyorum sapın içine su girmeyen modeller daha iyi. Makineden çıkarırken hep dökülüyor içindeki su diğerlerinede akıyor.Benimkilerin sapları çelik. Bir sorun yaşamadım. Isınıyor ama el yakacak kadar değil.
Çaydanlıklarim aynı setten değil evet, sorun olabilir onda.caydanliklarda dokunulmuyor kullanan kisilerden memnuniyetsizlik duymustum hic karaca tencerem olmadi hemide celik sapli
Evet benim o yüzden çelik saplar. Ne çok ısınınca plâstik kokusu oluyor ne erime ne de temizlik sorunu.Birde tutacak yerlerinin içi temizlenemeyen ama boş olan modellerdende uzak durulmalı. Bende var bir kaç tane sinir oluyorum sapın içine su girmeyen modeller daha iyi. Makineden çıkarırken hep dökülüyor içindeki su diğerlerinede akıyor.
Merhabalar Karaca'dan ve bünyesındeki hiç bir markayı tercıh etme bence aldım kullandım çelik ürünleri kötükızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Aynen birde ocağı iyi ortalayınca zaten sapı ısınmıyor. Küçük tencereyi büyük ocağa koyarsan haliyle sızan ateş sapıda yakıyor. Çaydanlığımında sapı çelik hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım tamamen ateşle alakalı.Evet benim o yüzden çelik saplar. Ne çok ısınınca plâstik kokusu oluyor ne erime ne de temizlik sorunu.
Benim bombeli var cok seviyorum.. sicrama yapmiyor sankiÇok ince olmasın, tabanı kalın olsun,model olarak bombeli değil düz silindir gibi olanları tercih edin.Sapları plastik olmasın, kapağı da cam olmasın. Hisar, hascevher ve gülsan tavsiye ederim kullandıklarım. (Tencere için diyorum)
Ben aryıldız markanın çelik tenceresini kullanıyorum uzun zamandır hiçbişey olmadı tavsiye ederimkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Canım ben Karaca aldım hiç memnun değilim dibi tutuyor iz kalıyor hemen. Annem korkmaz kullanıyor senelerdir sapasağlam tencereleri çok memnun korkmaz öneririmkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
sapı da celik olmasin ona dikkat edin
Çelik oranı yüksek olsun..benimki emsan altında 18 /10 yazıyor 13 yıldır kullanıyorum..süslü olanlara aldanma..çelik oranı iyi ve biraz ağır olsunkızlar size bi sorum olcak çelik set alıcam ama hangi çelik türü almalıyım bilemedim. çelikler arasında bi sınıf ayrımı gibi bişey var mı şu model alırsan daha uzun ömürlü olur gibi.bi kere alayım tam olsun yıllarca kullanayım istiyorum. paslanma kararma bükülme gibi sorunları olmaması için ne tercih etmeliyim? internette bakarken 304 ve 316 diye çelik çeşitleri gördüm kafam karıştı arasındaki fark nedir bilen var mı?
Canım ben Karaca aldım hiç memnun değilim dibi tutuyor iz kalıyor hemen. Annem korkmaz kullanıyor senelerdir sapasağlam tencereleri çok memnun korkmaz öneririm
Cezvelerimde keza aynı şekilde rengi değişti içinde sadece su veya süt kaynatıyorum halbuki Bi salça koyuyorum tencereye anında dibi tutuyor anlamsız bir şekilde o yüzden asla önermiyorumbak aynı yorum dibi tutuyor, tam bir mühendislik hatası. Dip tabii ki tutar ama adam sana süt kaynat diye tencere satıyor yarım parmak kalınlığında dibi tutmuş ben ne anladım bundan.