Erkek İnfertilitesi CELALETTİN PERU'DA TEDAVİYE BAŞLIYORUZ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inşallah Evet iğne kullanıyorduk zaten kullanmaya devam edeceğiz :)

inanın ne kadar a aldık bilmiyorum ama bütün ilaçlara 7000 küsür ödedik
Anladım fostimon sanırım ovitrelleden daha pahalı. Biz daha bitkiselleri almadık bugün sipariş edeceğim onları da. Eşim ovitrelleyi kendi yapıyordu. Ama fostimon iğneyi gidip yaptırmak gerekiyormuş galiba. Siz nasıl yapıyorsunuz ?

ovitrelleyi en başlarda eşime ben yapıyordum sonra kendi yaptı. fostimon un da bir farkı yok. sadece sıvı ile toz karışacak. iğne uçlarını gönderiyorlar zaten ince iğne ucunu takıp yine göbekten yapıyorum. bu ilaç biraz yakıyo ama.

Fostimonu da siz kendiniz yapıyorsunuz yani?

Arkadaşlar andromedde ve alfa görüntülemede tahlil yaptırılmadıkça hoca görüşmüyor mu? Şu an asistanı burada tahlil yaptırmazsanız muayene planmam dedi bana...buda ciddi bir güvensizlik oluşturdu. Biz cumartesi dahil çalışan insanlarız, Ankarada iyi laboratuvarlar, genetik merkezleri ve ultrason hocaları ayarladık ve tahlillerimizi tamamladık ama şimdi bana randevu verilmiyor...şaka gibi!

Biz direk hocanın istediği yerde yaptırmıştık. O yüzden bilemiyorum ama sonuçta tahlil varsa elinizde bakması lazım.

Valla hiç bir şekilde randevu vermedi hanımefendi...çok yanlış bir yaklaşım...Semra hanımı kendileri öneriyor ama onun yaptığı tahlili kabul etmiyorlar. Böyle olunca da açıkcası kendisinin başka çıkarları mı var diye düşünmeden edemiyorum

Çok haklısınız çok yanlış yaptıkları ama belki andromedde farklı bir şey vardır o yüzden oradan istiyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…