- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
Çok güzel canımmAz önce görüştü eşim hocayla. İyi ilerleme var dedi.Yeni reçete yazıldı.
Siz hangi iğneyi kullanıyorsunuz şuan?Çok güzel canımm
Ovitrelle canım pazartesi-persembe gunleriSiz hangi iğneyi kullanıyorsunuz şuan?
Bizde aynı şekilde. Yeni yazılan reçeteye fostimon eklemiş hoca. Haftada 2 ovitrelle 2 fostimon olacak :)Ovitrelle canım pazartesi-persembe gunleri
Amin inşallahiğne kullanıyor musunuz :) sizin adınıza çok sevindim inşallah devamı da gelir inşallah. hayır mübarek günde birbirimize dua edelim allahım bizi bu yolda yormasın. rabbim kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun :)
Anladım canım. Hadi bakalım hemencik geliştirsinBizde aynı şekilde. Yeni yazılan reçeteye fostimon eklemiş hoca. Haftada 2 ovitrelle 2 fostimon olacak :)
İnşallahAnladım canım. Hadi bakalım hemencik geliştirsin
Evet beklemesi cok zorİnşallahBekleyelim bakalım Haziran hızlıca gelsin
En zoruEvet beklemesi cok zor
bizimde şu an sizin gibi :)Bizde aynı şekilde. Yeni yazılan reçeteye fostimon eklemiş hoca. Haftada 2 ovitrelle 2 fostimon olacak :)
Fostimon iğneyi ne kadara aldınız ?bizimde şu an sizin gibi :)
inanın ne kadar a aldık bilmiyorum ama bütün ilaçlara 7000 küsür ödedikFostimon iğneyi ne kadara aldınız ?
Anladım fostimon sanırım ovitrelleden daha pahalı. Biz daha bitkiselleri almadık bugün sipariş edeceğim onları da. Eşim ovitrelleyi kendi yapıyordu. Ama fostimon iğneyi gidip yaptırmak gerekiyormuş galiba. Siz nasıl yapıyorsunuz ?inanın ne kadar a aldık bilmiyorum ama bütün ilaçlara 7000 küsür ödedik
ovitrelleyi en başlarda eşime ben yapıyordum sonra kendi yaptı. fostimon un da bir farkı yok. sadece sıvı ile toz karışacak. iğne uçlarını gönderiyorlar zaten ince iğne ucunu takıp yine göbekten yapıyorum. bu ilaç biraz yakıyo ama.Anladım fostimon sanırım ovitrelleden daha pahalı. Biz daha bitkiselleri almadık bugün sipariş edeceğim onları da. Eşim ovitrelleyi kendi yapıyordu. Ama fostimon iğneyi gidip yaptırmak gerekiyormuş galiba. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
ovitrelleyi en başlarda eşime ben yapıyordum sonra kendi yaptı. fostimon un da bir farkı yok. sadece sıvı ile toz karışacak. iğne uçlarını gönderiyorlar zaten ince iğne ucunu takıp yine göbekten yapıyorum. bu ilaç biraz yakıyo ama.
Fostimonu da siz kendiniz yapıyorsunuz yani?ovitrelleyi en başlarda eşime ben yapıyordum sonra kendi yaptı. fostimon un da bir farkı yok. sadece sıvı ile toz karışacak. iğne uçlarını gönderiyorlar zaten ince iğne ucunu takıp yine göbekten yapıyorum. bu ilaç biraz yakıyo ama.
Biz direk hocanın istediği yerde yaptırmıştık. O yüzden bilemiyorum ama sonuçta tahlil varsa elinizde bakması lazım.Arkadaşlar andromedde ve alfa görüntülemede tahlil yaptırılmadıkça hoca görüşmüyor mu? Şu an asistanı burada tahlil yaptırmazsanız muayene planmam dedi bana...buda ciddi bir güvensizlik oluşturdu. Biz cumartesi dahil çalışan insanlarız, Ankarada iyi laboratuvarlar, genetik merkezleri ve ultrason hocaları ayarladık ve tahlillerimizi tamamladık ama şimdi bana randevu verilmiyor...şaka gibi!
Çok haklısınız çok yanlış yaptıkları ama belki andromedde farklı bir şey vardır o yüzden oradan istiyor da olabilirValla hiç bir şekilde randevu vermedi hanımefendi...çok yanlış bir yaklaşım...Semra hanımı kendileri öneriyor ama onun yaptığı tahlili kabul etmiyorlar. Böyle olunca da açıkcası kendisinin başka çıkarları mı var diye düşünmeden edemiyorum
aynenFostimonu da siz kendiniz yapıyorsunuz yani?