- 21 Ocak 2021
- 178
- 112
- 30
-
- Konu Sahibi Liyayse_nt
Evet gerçekten çok ilgili ve konuşması insanı mutlu ediyor. Diğer doktorlardan duyduklarımızı duymuyoruz en azındanAnladım canım. Bizede öyle demisti bakalım daha cok o zamana kadar neler olur, görusur mu yoksa yine istemez migörusmezse bile telefonda baya ilgileniyor.
Bizde 15 Şubatta basladık. Hemen zaman gecsin istiyorum ya
İnsallah canım siz sansı yuksek olanlardansınız 6 ay sonra cıkıs olur dedi bize umarım öyle olur uzun surmezEvet gerçekten çok ilgili ve konuşması insanı mutlu ediyor. Diğer doktorlardan duyduklarımızı duymuyoruz en azındanAynen bende çok sabırsızlanıyorum ama sizin durumunuz daha iyi bizde kök hücre bile yok. Umarım kısa zamanda güzel haberlerle karşılaşırsın
Harika ya inşallah bizde güzel şeyler duyarızİnsallah canım siz sansı yuksek olanlardansınız 6 ay sonra cıkıs olur dedi bize umarım öyle olur uzun surmez
Sizin hormonlar, genetik normal mi?Harika ya inşallah bizde güzel şeyler duyarızSabırsızlıkla bekliyorum gitmeyi
Her şey normal bizde. Bu bile iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum her şey bu kadar normalken neden böyle bir sorun yaşıyoruz diye çok düşünüyorum. Sınavımız bu heralde bizimdeSizin hormonlar, genetik normal mi?
Çok heyecanlı, guzel haberlerini bekliyorum
Aynen öyle canım zor bi sınav bu ama güzel olacak her sey inanıyorumHer şey normal bizde. Bu bile iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum her şey bu kadar normalken neden böyle bir sorun yaşıyoruz diye çok düşünüyorum. Sınavımız bu heralde bizimdeMutlaka yazacağım inşallah güzel haberler veririm
İnşallahAynen öyle canım zor bi sınav bu ama güzel olacak her sey inanıyorum
Evet 2 ay önceİnşallahSiz tese olmuş muydunuz?
Çok yeniymiş daha bizde Aralık 2019 da tese olmuştukEvet 2 ay önce
Böyle mesajları görmek umut oluyor bizlere deBizde Celalettin Peru'da tedavi görmüştük. Gayet ilgili ve işinde başarılı bir doktor. Önce Allah'ın izniyle sonra da onun sayesinde çok yol katettik. Rabbim ondan razı olsun.
Sperm çıkışınız oldu mu?Bizde Celalettin Peru'da tedavi görmüştük. Gayet ilgili ve işinde başarılı bir doktor. Önce Allah'ın izniyle sonra da onun sayesinde çok yol katettik. Rabbim ondan razı olsun.
Anladım canım, insallah ikincisine gerek kalmazÇok yeniymiş daha bizde Aralık 2019 da tese olmuştuk
İnşallahAnladım canım, insallah ikincisine gerek kalmaz
Biz tedaviye 2018'de başladık ve 2 sene sürdü. Tedavi sonrası sperm çıkışı oldu çok şükür. Bu arada benim eşim kemoterapi'den dolayı azospermi idi. 11 yıllık evliyiz. Dilerim bu uğurda mücadele eden, emek veren herkes bende dahil hayırlısıyla bir gün evladına kavuşur. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Bunu sadece ve sadece yaşayanlar bilir!Böyle mesajları görmek umut oluyor bizlere deİnşallah bizimki de güzel sonuçlanır. Ne zaman başladınız tedaviye ve başlangıç seviyeniz neydi acaba sizin?
Kesinlikle öyle. Biz daha yolun başındayız yeni başladık inşallah güzel sonuçlar alırızBiz tedaviye 2018'de başladık ve 2 sene sürdü. Tedavi sonrası sperm çıkışı oldu çok şükür. Bu arada benim eşim kemoterapi'den dolayı azospermi idi. 11 yıllık evliyiz. Dilerim bu uğurda mücadele eden, emek veren herkes bende dahil hayırlısıyla bir gün evladına kavuşur. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Bunu sadece ve sadece yaşayanlar bilir!
Spermiyogram sonucunuz ilk başta nasıldı ?Biz tedaviye 2018'de başladık ve 2 sene sürdü. Tedavi sonrası sperm çıkışı oldu çok şükür. Bu arada benim eşim kemoterapi'den dolayı azospermi idi. 11 yıllık evliyiz. Dilerim bu uğurda mücadele eden, emek veren herkes bende dahil hayırlısıyla bir gün evladına kavuşur. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Bunu sadece ve sadece yaşayanlar bilir!
%100 spermatosit idi.Spermiyogram sonucunuz ilk başta nasıldı ?
Bizim %100 lökosit yazıyor sadece%100 spermatosit idi.
Sizde problem nedir? Yani azospermi sebebi neBizim %100 lökosit yazıyor sadece