Erkek İnfertilitesi CELALETTİN PERU'DA TEDAVİYE BAŞLIYORUZ...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım. Bizede öyle demisti bakalım daha cok o zamana kadar neler olur, görusur mu yoksa yine istemez migörusmezse bile telefonda baya ilgileniyor.
Bizde 15 Şubatta basladık. Hemen zaman gecsin istiyorum ya
Evet gerçekten çok ilgili ve konuşması insanı mutlu ediyor. Diğer doktorlardan duyduklarımızı duymuyoruz en azından Aynen bende çok sabırsızlanıyorum ama sizin durumunuz daha iyi bizde kök hücre bile yok. Umarım kısa zamanda güzel haberlerle karşılaşırsın

İnsallah canım siz sansı yuksek olanlardansınız 6 ay sonra cıkıs olur dedi bize umarım öyle olur uzun surmez

Sizin hormonlar, genetik normal mi?
Çok heyecanlı, guzel haberlerini bekliyorum
Her şey normal bizde. Bu bile iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum her şey bu kadar normalken neden böyle bir sorun yaşıyoruz diye çok düşünüyorum. Sınavımız bu heralde bizimde Mutlaka yazacağım inşallah güzel haberler veririm

Aynen öyle canım zor bi sınav bu ama güzel olacak her sey inanıyorum

Bizde Celalettin Peru'da tedavi görmüştük. Gayet ilgili ve işinde başarılı bir doktor. Önce Allah'ın izniyle sonra da onun sayesinde çok yol katettik. Rabbim ondan razı olsun.

Bizde Celalettin Peru'da tedavi görmüştük. Gayet ilgili ve işinde başarılı bir doktor. Önce Allah'ın izniyle sonra da onun sayesinde çok yol katettik. Rabbim ondan razı olsun.
Böyle mesajları görmek umut oluyor bizlere de İnşallah bizimki de güzel sonuçlanır. Ne zaman başladınız tedaviye ve başlangıç seviyeniz neydi acaba sizin?

Böyle mesajları görmek umut oluyor bizlere de İnşallah bizimki de güzel sonuçlanır. Ne zaman başladınız tedaviye ve başlangıç seviyeniz neydi acaba sizin?
Biz tedaviye 2018'de başladık ve 2 sene sürdü. Tedavi sonrası sperm çıkışı oldu çok şükür. Bu arada benim eşim kemoterapi'den dolayı azospermi idi. 11 yıllık evliyiz. Dilerim bu uğurda mücadele eden, emek veren herkes bende dahil hayırlısıyla bir gün evladına kavuşur. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Bunu sadece ve sadece yaşayanlar bilir!

Kesinlikle öyle. Biz daha yolun başındayız yeni başladık inşallah güzel sonuçlar alırız Allah isteyen herkese nasip etsin

Spermiyogram sonucunuz ilk başta nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…