Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben orada okumuyorum ama egeden sonraki tercihimdi o yüzden çok araştırmıştım.
izmirdesin zaten servisle gidip gelirsin. bizim bir hocamız okul arkadaşlarımla görüşmüyorum ama servis arkadaşlarımla hala görüşüyorum derdi.
merkezden sonraki en iyi yer diye biliyorum muradiye.
şehir dışında olduğu için kampüste vakit geçircek yerler yokmuş diye biliyorum ama zaten vaktini izmirde geçirirsin.
forumu var celal bayarın orayı araştır bence.
tebrikler tekrardanvereliniortak
abim orda okuyo izmirden servisle gidip geliyo 2. öğretim hemde biyoloji ben şu güne kadar bi şikayetini görmedim yanlız bi hocası yüzünden şuan 6. sene =)
servis nerden kalkıyor yani garajdan diye duydum öyle mi? o hoca kamil koç mu ne öyle biriymiş abinde mi ondan çekiyor yoksa canım
aynen öyle güzelim bi tek dersten şimdi 6. sene =) vala üçyol üzerinden yada gaziemir üzerinden geçiyo hatta 2. öğretim olunca dönüşte evin oraya bile bırakıyolarservis nerden kalkıyor yani garajdan diye duydum öyle mi? o hoca kamil koç mu ne öyle biriymiş abinde mi ondan çekiyor yoksa canım
aynen öyle güzelim bi tek dersten şimdi 6. sene =) vala üçyol üzerinden yada gaziemir üzerinden geçiyo hatta 2. öğretim olunca dönüşte evin oraya bile bırakıyolar
muradiyeyi bilmem sadece trenle geçerken gördüğüm normal bir ege kasabası. zaten okulun çevresi seni pek de bağlamıycak. bugün pekçok üninin kampüsü şehir dışında, etrafında gezilecek yerler yok. bölümünden arkadaşların olur servis saatine kadar kampüs içinde onlarla vakit geçirirsin. zaten izmirlisin gezmek için manisayı tercih etmezsin herhalde:) onlar haftasonu izmir e gelmek için can atacaklar görürsün bak kötü yorumlara kulaklarını tıka, git ve diplomanı al iş sahibi ol! 4 yıl gelip geçiyor, kampüsü alıp izmire kordona taşısak ne olur? en fazla pencereden bakınca deniz görürsün. hoca aynı, kampüs imkanları aynı... boşver sen muradiye bağlarını gör ne olacak?
koskoca odtü bile ankaranın merkezinde değil taa nerde
sağol canım allah abinede banada hayırlısıyla bitirmeyi nasip eder inşallah :)
ben sorun edecek biri değildim ama daha kazandığım gün öyle şeyler söyledilerki birde ben hep izmirdeydim izmir dışına kasaba gibi bir yere bir kere gittim yemek bile yiyemiyordum acaba öyle bir yer mi diye düşündüm ama haklısın yer önemli değil sağol canım opuyorumnanaktan
sanırım birazda fazla çalışmak gerek canım allah kolaylık versin hepimize =)
muradiyede gezmezsin kampüs içinde yemeğini yer arkadaşlarınla vakit geçirirsin. kampüs ortamını bilmiyorum ama elbet cafesi falan vardır. izmirden muradiyeye gitmek senin için zor olacak ama alışırsın, insanının da çok geri kafalı olacağını sanmıyorum, tarımla uğraşan klasik ege köylüsü.
ben de manisanın bir ilçesinde büyüdüm, ailem de normale göre oldukça moderndi izmir çocuğu gibi yetiştim. seni anlayabiliyorum. okumak için istanbula geldim inan çok pişmanım. ben ilçede büyüdüm ama burası tam bir mega köy. insanları oldukça geri kafalı, her türlü pislik mevcut. o kötülükler yüzünden şehrin keyfini çıkaramıyorsun. buralarda kadın olmak inan çok zor. çok cesurumdur gayet vasat bi semtte tutucu bir apartmanda yalnız yaşıyorum. ama evimin kapısından çıktığım andan kampüse girene kadar kendimi güvende hissetmiyorum. daha geçen arkadaşlar anlattı adamın biri arkadaşımın üzerine boşalmış otobüste(afedersiniz) ben okula giderken başıma bunlar gelecekse muradiyede oturur sıkıntıdan patlarım daha iyi! gayet kapalı hatta paspal gezdiğim halde tacize de uğradım, yediğim lafın sayısı belli değil. ve ben bunların hiçbirini 18 yaşıma kadar bilmedim. ben 18 yaşıma kadar sokak ortasında kimseye bağıra bağıra küfür etmedim. ama artık çok işlek bi yerde o... çocuğu diye bağırabiliyorum. bana laf atan birine senin aklına bile gelmeyecek küfürler edebiliyorum. teşekkürler istanbul!
türkiyenin en büyük şehrinde, sayılı üniversitelerinden birinde ve en büyük kampüslerinden birinde okuyorum. karşıdan bakınca oo ne güzel ama içinde yaşamayan bilemez. muradiyenin ne olduğunu da yaşamayan bilemez. önemli olan senin ne düşündüğün. milletin boş laflarına kulak asma hevesini kursağında bırakmalarına izin verme. git eğitimini en iyi şekilde al. yerinde olmak isteyen binlerce insan var!