Çekişmeli boşanma :(

İnşallah haber kanallarına çıkarsınız da sizi bir güzel rezil eder başkalarını da ağınıza düşürmezsiniz.
Parazit gibi yaşamak tatlı geliyor tabi. Bekle alırsın milyonları
İşin en saçma tarafi bu tip parazitler yuzunden 30 yillik evli 3 cocuklu kadinlara bile bosanirien kotu gozle bakiliyor ve yasayi degistirmeye calisiyorlar.

Konu sahibi beni aydınlatın ne oldu neden boşanıyorsunuz neye göre bu kadar talepte bulunuyorsunuz ?

Kızlar fikir verin lütfen..
Eşimle şuan boşanma sürecindeyiz. Yeni evliyiz daha 2 aylık. Ben evlilik sürecindeki sıkıntılardan dolayı artık dayanamadım bir akşam evi terk ettim, babamlarım evine gittim. Çocuk felan yok. 1 hafta sonra baktım ki boşanma davası açmış. Bizde ailem ile birlikte avukat tutup bizde dava açtık. Sürünsün istiyorum şuan 1milyonu geçik maddi manevi tazminat açtım. 15bin e yakın nafaka talep ettim. Düğünde takılan takılar bende sadece ceyizlerim evde kaldı. Tazminat ile nafakayı alabilirmiyim sizce? Birde ne kadar sürer bu dava. Teşekkür ederim
2 ay evli kalıp milyonluk tazminat 15 bin nafaka. geçim kapısı olarak 2 aylık eşinizi mi seçtiniz. yok artık ya

Şiddet mi gösterdi? Aldattı mı? Ya da kumar borcuna mı soktu sizi? Bu üçü değilse iki aylık evlilikte acele etmişsiniz boşanmak için. İstekler zaten uçuk. Canınızı yakmış ondan böyle yapıyosunuz ama iş çıkmaz ordan. Siz gidince direkt dava açması da tuhaf.. Severek mi evlendiniz?

Eşimle şuan boşanma sürecindeyiz. Yeni evliyiz daha 2 aylık. Ben evlilik sürecindeki sıkıntılardan dolayı artık dayanamadım bir akşam evi terk ettim, babamlarım evine gittim. Çocuk felan yok. 1 hafta sonra baktım ki boşanma davası açmış. Bizde ailem ile birlikte avukat tutup bizde dava açtık. Sürünsün istiyorum şuan 1milyonu geçik maddi manevi tazminat açtım. 15bin e yakın nafaka talep ettim. Düğünde takılan takılar bende sadece ceyizlerim evde kaldı. Tazminat ile nafakayı alabilirmiyim sizce? Birde ne kadar sürer bu dava. Teşekkür ederim
Para için evlenmişsin belli ki. Ne biçim bir karakter. Benimde kardeşim var asla senin gibi biriyle evlenmesini istemezdim. İki ay evli kalmışsın neye tazminat almayı düşünüyorsun, 1 milyonu geçik parayı hak edecek neye yıprandın. Sen bunları düşündün de ailen kabul mü etti? Neyin kafası bu. 7 yıllık evliyim. Yaşamadığım kalmadı 1 kuruş talep etmedim. Tek celsede boşadım. Aslanlar gibi terkettim evimi barkımı, dönüp bakmadım.
Altınları almışsın daha çeyizim kaldı diyorsun. Adam akıllılık yapmış, sana dava açmış. Görmüş senin ne olduğunu. Senden kurtulduğuna sadaka vermeli.

Yani yeni evlilikte bu şekil olması kötü olmuş ama çocuk olmadan baştan bitmesi daha sağlıklı ortak mal yoksa altınlarda sizde ise bence anlaşmalı bitirin çünkü aldatma darp raporu falan yoksa evi de siz terk ettiğiniz için siz suçlu durumuna düşersiniz o yüzden altınları alıp anlaşmalı boşanin

Adliyede çalışıyorum sizi kim gaza getirdi bilmiyorum ama imkansız. İnsanlar çocuk başına 2bin 3bin nafakayı zor bağlatıyor. İster memur olsun, ister daha çok kazansın. Gerçekten cüzi rakamlar bağlanıyor. Siz nasıl memur birinden 15bin nafaka alacağınızı sanıyorsunuz. Çocuk yok bişey yok. Tazminata hiç girmiyorum bile. 1 milyon tazminatı nasıl alacaksınız. Çok merak ettim dava dilekçenizi.

Ben 25 yıllık evliliğim bittiğinde bile nafaka alamamıştım.Siz alırsanız pess derim.

Ayrılma sebebiniz ne

Boşanma kanununun bir an önce düzenlenmesi lazım.
2 ay evli kal,çocuk zaten yok, sonra boşandığın karın evlenene kadar nafaka öde!
Piyasaya bak!!

Dışardaydım cevap veremedim yazılanlara, öncelikle eşim değilde daha çok ailesinden dolayı sorun yaşadık onun için boşanıyoruz. Herhangi bir darp falan etmedi beni, aldatmadıda ama son zamanlarda uzak duruyordu benden, eskisi gibi değildi sanki soğumuş gibiydi benden. Büyük ihtimalle ailesi yüzünden ben evi terk ettim sonrada tedbir kararı aldırdım 1 aylık bitince tekrar aldım. Bana kızıyorsunuz ama bu benim hakkım devlet vermiş bana bu hakkı. Neden talep etmiyim ki. Buraya konu açarakta başından bu tarz olay geçen varsa fikir verebilir diyeydi. Biliyorum çok kısa süreli bir evlilik ama yinede nafaka almak istiyorum. Avukatım da hakim verir hertürlü dedi 1 gün bile evli kalsan alırsın dedi. Maddi manevi tazminatıda süründürmek için açtım. O benden istememiş sadece boşanmak için dava açmış. Anlaşmalı zaten olmuyor evlilik 1 seneyi tamamlanmadığı için.

Dışardaydım cevap veremedim yazılanlara, öncelikle eşim değilde daha çok ailesinden dolayı sorun yaşadık onun için boşanıyoruz. Herhangi bir darp falan etmedi beni, aldatmadıda ama son zamanlarda uzak duruyordu benden, eskisi gibi değildi sanki soğumuş gibiydi benden. Büyük ihtimalle ailesi yüzünden ben evi terk ettim sonrada tedbir kararı aldırdım 1 aylık bitince tekrar aldım. Bana kızıyorsunuz ama bu benim hakkım devlet vermiş bana bu hakkı. Neden talep etmiyim ki. Buraya konu açarakta başından bu tarz olay geçen varsa fikir verebilir diyeydi. Biliyorum çok kısa süreli bir evlilik ama yinede nafaka almak istiyorum. Avukatım da hakim verir hertürlü dedi 1 gün bile evli kalsan alırsın dedi. Maddi manevi tazminatıda süründürmek için açtım. O benden istememiş sadece boşanmak için dava açmış. Anlaşmalı zaten olmuyor evlilik 1 seneyi tamamlanmadığı için.
Tamam işte bizde diyoruz ki hiç utanmadın mı bunları istemeye. Yani ailesi yüzündendir ondandır bundandır. Eee hakkım alırım diyorsun. Altınları almışsın zaten. Düş adamın yakasından. Esra Erol'a da çık iste hakkını. Az gelmiş istediklerin.

X