Avukatim hakkında iyi kötü yorum yapamıyorum. Bazı konularda anlasamiyoruz. Mesela aldatma olayını ilk dilekçeye yazmadik korkumdan ve herşey tace olunca kafam inanın yerinde değildi şimdi yazalım diyorum ama o yazmak istemediÖncelikle çok çok geçmiş olsun umarım yoluna seni gerçekten kendi davası gibi savunacak bir avukat çıkar.
Avukatim hakkında iyi kötü yorum yapamıyorum. Bazı konularda anlasamiyoruz. Mesela aldatma olayını ilk dilekçeye yazmadik korkumdan ve herşey tace olunca kafam inanın yerinde değildi şimdi yazalım diyorum ama o yazmak istemedi
Mesela elinde delil yoksa aldatıldığına dair bu sadece bir iddia(iftira olarak algılanabilir) ya da eşin senin aldattığını doğruluğu olmasa da kanıtla sunduğu için suç isnadından kurtulmaya yönelik çaba gözüyle bakılır. Bunun açıklamasını avukatın yaptı mı? Elinde delil var mı?Çekişmeli davada avukat tercihi çok önemli, avukatın önemli olduğu kadar senin de kendini savunma potansiyelin önemli. Çünkü avukat yaşanan olayları bilemez senin anlattığın kadarıyla çıkarımlar yaparak dilekçeyi yazar. Şuan yazmamak istemesi için belli bir neden söyledi mi avukatın? Hak kaybını önlemek adına böyle bir öneride bulunduğunu düşünüyorum.
Herkes benimle aynı fikirde olmayabilir ama kusura bakmayın hayatımda bu kadar saçma düşünce görmedim.Ve 1 kere bende alkol istemiştim bundan her gün içiyor ya belki onun gibi olursam ilgilenir diye onun da ekran fotosu varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?