Çekişmeli süreci kaldırabilecek güçte ve psikolojıde degılım. Cok fazla maddı ve manevı kayıp verdım ama hala uzuluyorum ve surec devam ettıkce uzulucem bılıyorum. Keske hemen bıtse . Anlassa ve bıtırse bırde ıftıraya bogmus allahtan hıcmı korkmuyor hıc mı olmıcek nasıl yalan soyleyebılıyor aklım almıyor.Bende aynı süreçteyim ve aynı şeyleri bende yaşıyorum ama karşı taraf bana dava acmadi
Ben de çelişmeli dava ile boşandım. O dönem hatırlıyorum biri bana “çekişmelide ilk ve en sert vuran kazanır” demişti. Karşı taraf siz anlaşma teklif edin, hiçbir şey talep etmeyin diye yapıyor onu zaten. Kaldıramayacaksanız avukatınıza söyleyin anlaşmalıya çevirmeye çalışın. Baktınız diretiyor, dürüst dövüşmeyin o zaman. Namertle savaşırken namertçe konuşmayı öğreniyorsunuz.
Dava dosyasından bahsediyorum hanımefendi. Ona bakarsanız bana yapılanları yazdığım bir başlık bu sitede patladı o dönem.Ay ne alakası var ya ilk ve en sert vuran kazanır diye boks maçı mı bu üffff
Benim eski eşim anasının ağzina bakıp hiç ummadığım bir anda bana dava açtı. İlk ve en sert vuran oydu. Elektriğimi ve gazımı önce kesti sonra abonelikleri iptal ettirdi. Aç, susuz, beş parasız kaldım. Bazı nedenlerden ötürü aile evine de dönemedim. Bulunduğum yer heryere çok uzaktı. İşsiz kaldım uzun süre.
Sonuç : Eski eşim ve kayınvalidem bana tazminat ödedi. Altınların da hepsini aldım. Ben çok sabrettim. Hanımefendiligimi bozmadım. Kimseye de vurmadım. Kavgayı ilk ben başlatmadım.
2.5 aydır yalvarıyor barışmak için .. savcılığa verdim bakalım ne olacak
Çocuk varmi sizinAy ne alakası var ya ilk ve en sert vuran kazanır diye boks maçı mı bu üffff
Benim eski eşim anasının ağzina bakıp hiç ummadığım bir anda bana dava açtı. İlk ve en sert vuran oydu. Elektriğimi ve gazımı önce kesti sonra abonelikleri iptal ettirdi. Aç, susuz, beş parasız kaldım. Bazı nedenlerden ötürü aile evine de dönemedim. Bulunduğum yer heryere çok uzaktı. İşsiz kaldım uzun süre.
Sonuç : Eski eşim ve kayınvalidem bana tazminat ödedi. Altınların da hepsini aldım. Ben çok sabrettim. Hanımefendiligimi bozmadım. Kimseye de vurmadım. Kavgayı ilk ben başlatmadım.
Çocuk varmi sizin
Çekişmeli süreci kaldırabilecek güçte ve psikolojıde degılım. Cok fazla maddı ve manevı kayıp verdım ama hala uzuluyorum ve surec devam ettıkce uzulucem bılıyorum. Keske hemen bıtse . Anlassa ve bıtırse bırde ıftıraya bogmus allahtan hıcmı korkmuyor hıc mı olmıcek nasıl yalan soyleyebılıyor aklım almıyor.
Bılmıyorum dava acılalı 2 bucuk hafta oldu bende anlaşmak bıtsın ısterım ama karsımdakı kısıyı tanımıyorum zaten hıc tanımamısım bu cok tuhaf bır duyguçekişmeli boşanma yorucak belli ki anlaşmaya çevirmeniz mümkün değil mı?
Iyıde bunu nasıl yapıcam bukadar bıtık bır halde evlılıkten cıkarken bırde sız nasıl bır yol ızledınızBen de çelişmeli dava ile boşandım. O dönem hatırlıyorum biri bana “çekişmelide ilk ve en sert vuran kazanır” demişti. Karşı taraf siz anlaşma teklif edin, hiçbir şey talep etmeyin diye yapıyor onu zaten. Kaldıramayacaksanız avukatınıza söyleyin anlaşmalıya çevirmeye çalışın. Baktınız diretiyor, dürüst dövüşmeyin o zaman. Namertle savaşırken namertçe konuşmayı öğreniyorsunuz.
Haklı oldugunuzu seziyor ve hıssedıyorum ama o asla bana gelmez ve lutfen gelmesınde o ıftıraları atıp allahtan korkmadan yalan soyleyen ve bunu planlayan bır ınsan inanamıyorum mahkemede nasıl yuzume bakıcak…Nolurdu sevmıyorum senı ayrılmak ıstıyorum dese . Zaten bız kadınlar senı sevmıyorum dedıgı anda donüp bıttıgını anladııgmızda durmayız kı orda.ıncınırız.Aklımızla neden oynuyorlar? Benı bıtıren planlı programlı olup tum ev sorumlulugunu bana yıkıp aldatıp vurup kufurler edıp canım sen cok hassassın ben senın ıylıgını dusunuyorum benı yanlıs anlıyorsun hassassın bunda bırsey yok dıyıp beynımın ayarlarını bozması ve arkasından dava acması. Hastanedeydım zona tedavısı gorurken avukatı aradı benı bırden bıre öyle ogrendım.Davamı acmama bıle ızın vermedı . Okadarcık hakkı bıle benden alıp once davrandı. Vicdanı oldugunu sanmıyorum ama su mubarek gunlerde allahtan dılegım ona oyle empatı dolu bır vıcdan kalp ve ahlakı degerler nasıp eylesınkı sonra gecıp aynaya bakıp kendıyle ve yaptıklarıyla durustce yuzlessınAnlaşmalı boşanmaya bakın. Çekişmeli inanılmaz yıpratıcı ve yorucu. Maddi manevi üzülürsünüz.
Kendinizi suçlamayı bırakın. Böyle olması gerekiyormuş. Oldu. Bitti.
Kim ister ki boşanmayı ? Herşey yolunda güzel gitse sebepsizce kim niçin boşanır ?
Olmayacak duaya amin dememeyi öğretti hayat bana. Zorla güzellik olmuyormuş. Yuvayı dişi kuş yapmıyormuş. Evliliğin %60 hatta 65'i erkeğin sorumluluğu . Kadının peşinden koştuğu ilişkiden evlilikten hayr gelmiyor. Doğanın kanununa aykırı. Erkek ne kadar sorumluluk alırsa aile o kadar mutlu huzurlu oluyor.
Erkekleri en iyi ayrılık aşamasında tanıyoruz maalesef.
Şimdi yazacağıma inanmayacaksınız ama eşiniz size geri dönecek. Daima geri dönerler. Sizi sevdikleri için değil, vicdanları rahat bırakmadıklari için. Başkasını bulamadıkları için..
Umarım size geri döndüğünde bunca iftiraya rağmen affetmezsiniz.
Çocuğunuz var mı ? Yoksa daha kolay atlatırsınız.
Cok gecmıs olsun yaşadıklarınıza ve sıze yaptıklarını cok uzuldum ıkı cıhanda oder ınsallah.Allah yardımcınız olmus cok guclu bır kadınmıssınız. Lutfen uzak olsun sızden o kişi.Ben cok sans verdım kendime cok buyuk bır ozur borcluyum.nolur uzak durun ondanAy ne alakası var ya ilk ve en sert vuran kazanır diye boks maçı mı bu üffff
Mahkeme yalancı sahıdı anlarmı umarım anlarDava dosyasından bahsediyorum hanımefendi. Ona bakarsanız bana yapılanları yazdığım bir başlık bu sitede patladı o dönem.
Adam attığı iftiraları yalancı tanıklarla bir kaç delille ispatlayabilir. Benim davamda karşı taraf benim gözümü korkutmak için göstermelik dava açtı. Haliyle alelade bir dosyayla iftiralarını da ispatlayamadı. Ben karşı davayı açarken iğne ucu kadar yaptıklarını avukatıma anlattım o da kısa ama net vuruşlu bir dosya hazırladı. Deliller ve şahitlerle ispatladım. Yerel mahkemenin hakimi tanıdıkları çıkmasına rağmen davayı kazandım. Karşı taraf yediremedi istinafa gitti ben de götürdüm. Bir de o dosyalarda yazdık miss gibi. Sonuç; bana kallavi bir tazminat ödediler. Davaları esastan red yedi ve tamamen kusurlu kabul edildiler.
Yani evet bu kısmen boks. İnsan olsalar zaten konuşarak anlaşılır ne gerek vardı çekişmeliye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?