- 5 Kasım 2020
- 36
- 16
- 39
- Konu Sahibi laylaylomlaylom
Harika o zaman lütfen hayatınıza yazık etmeyin . Yapacağınızı yapmışsınız içiniz rahat kendinize daha fazla haksızlık etmeyin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika o zaman lütfen hayatınıza yazık etmeyin . Yapacağınızı yapmışsınız içiniz rahat kendinize daha fazla haksızlık etmeyin .
İnanmayacagım ona bu sefer .. Çok haklısınız yazdıklarınızda .. Her cümleniz cok kıymetli, çok tesekkür ederim gercektenInsanlar kendi hatalarını telafi edemedikleri için karşı tarafı da kendi seviyelerine çekmeye çalışıyorlar. Buna düşmeyin. Inanmayin. Yasadiklariniz elbette çok zordur. Başka kadına ev açan eşya alan adam kendi çocuğuna yılların birlikteliğine nafakayı çok görüyor. Bu adam için mi harcamalı ömrünü? Nafaka da vermezse vermesin çalışın gerekirse evden bir şeyler üreterek ama çocuğunun rizikini basit kadınlara yedirirken cömert olup konu çocuğu olunca o çocuğun ve annesinin hayatını karartmak uğruna size he gel eve diyen o insana ömür adamayın. Hayatta hepimizin çeşit çeşit acıları binbir çeşit duyguları var. Yerinde sayan kim var? Hep mücadele hep bir ilerleme. Bazen düşeriz bazen koşarız bu yolları. Ama sürünerek de olsa o yolda yürümekten vazgeçmemeliyiz. Boşanmak ayrı alışkanlıklar ayrı maddi konular ayrı yıllar emekler ayrı hepsi çok çok çok zordur elbette. Ama kendini ve çocuğunu mutsuzluğa mahkum eden bir anne olmayın. Siz degerlisiniz buna inanın. Kendinizi kimseden geriye atmayın. Bu yasam sizin. Kendi hayatinizi kendiniz için yaşayın.
Bilgiğiniz narşist .Ne ılgısı var asıl kızınızın boyle ortamda buyumesı saglıksız.Herkese merhaba ,
35 yasındayım ,8 yıllık evlıyım ve 6 yasında bir kızım var.Eşimle evlilik öncesi de 4 yıllık beraberliğimiz oldu.Eşim hem müzisyen hem de bir firmada satıs müdürü ben de 8 yıldır bankada calısıyorum.2 sene önce tamamen ilgisizliği sebebıyle bosanma surecıne girdik , işten cıktıgı gibi üst katta sadece gitar calıp saatlerini geciriyordu ben de kızımla ilgileniyordum. O da sürekli kendı çizdigi cemberın ıcınde yasıyordu. Aynı evde ama ayrı dunyaları yasıyorduk.O dönemde bir sarkı seslendırme programında bırıyle yakınlastıgını bırbırlerının cep numaralarını aldıklarını ögrendım.Sonrasında ben evden cıktım kızımla annemlere gectim ,15 ay ayrı kaldık anlasmalı actıgım halde kendısı nafaka yuksek geldıgı ıcın cekısmelıye cevırdı ben de kendısıne hem zına hem de sıddetlı gecımsızlık sebebıyle karsı dava actım. Bu sureclerde son 6 ay durmaksızın agladı yalvardı ıntıharlara kalkıstı .Sürekli kuzenlerımı , dayımları amcamı herkesi aradı .. bana her gün onlarca mesaj yazdı yalvardı .. Sensiz olamam anladım , affet vs...Avukatıma kadar arayıp agladı..Avukatım da öz ablam gibidir.Cocuklugumdan berı tanır benı.Sonra cok kararlı olmama ragmen son bir sans olsun dedim tamam dedım kabul ettim döndüm.18 ay oldu döneli. Bunun ıcın pişman degilim cunku artık ıcımde zerre suphe yok degısmıyor ınsan gercekten de ben bunu tamamen şüphesiz ögrendım içim rahat vıcdanım rahat.. En azından kızım ıcin degerdi bu 18 ay dedım.
Yalnız; baskasına o ayrı oldugumuzdönemde ev tuttugunu (ayrıca sonrasında o kadınla tuttukları evdeki esyaları annesının evıne getırmıs ve o esyalar su an kayınvalıdemın evınde kulllanılıyor bunu gordugumde de kımseye söylemedım bildigimi ama şoke oldum gordugumde)bir baskasıyla yasadıklarını unutamadım bir dakıka bile , sonra ciddi hastalık gecırdım beyın damarımda pıhtı attı 1 hafta gecıci felc gecırdım ıkı kolumda tutmadı,ömür boyu ilaç kullanacagım.Baktım ben gercekten kendımden olacagım , hala bir sey oldugunda aynı bagıran adam, gönül almayan özür dılemeyen sımdı de ust katta gitar degıl de sımdı odadan cıkmayıp oyun oynayan adam .. yanı hem beraber hem yalnızız ..
Bosanmak ıstıyorum dedım , mutsuzum böyle yasamak ıstemiyorum dedım. Yıne aglamalar basladı , aglamasından artık hıc etkılenmıyorum ama sureklı bana bunu kızımıza nasıl yaparsın nasıl böyle bir bencillik yaparsın , Senın mutlulugun daha onemlı gibi mi psikolojık olarak baskı uyguluyor.. Bu bencillik mi arkadaslar ... Benı sürekli her anne gibi evladımdan hassas noktamdan vurmasına dayanamıyorum.. Etkılenmıyorum desem de ıcten ıce etkılıyor benı .. Şimdiden zaman ayırıp yorum yapan paylasan herkese cok tesekkur ederim...
Boşan lütfen aldatan bi karakter yoksunu için bi dk düşünme. Nasıl öğrendin başkasına ev tuttuğunu? buldum , tuttugu ev baska sehırde oraya gittim sitede
Boşan lütfen aldatan bi karakter yoksunu için bi dk düşünme. Nasıl öğrendin başkasına ev tuttuğunu?
Çok tesekkür ederim.. Ben de cocugumun evliliği böyle bilmesini istemıyorum dıyorum.. Erkek bagırır, kadın susar .. Ne olsa hazmederi ogrenmesını istemıyorum dedim. Saçma da olsa sadece benım kafamı karıstırıyor işte ama sizin yorumlarınız inanın güç verıyor bana .. çok sevgilerLütfen sizi manipüle etmesine daha fazla izin vermeyin.. Kızınız ilerde bu yaşadıklarınızı öğrense neden kendine bunu yaptın daha önce boşanmadın diye eminim size hesap sorar.. Mutsuzluğunuzu belki şuanda yaşı küçük olduğu için farketmez ama birkaç yıla kadar eminim aranızdaki gerginliği hissedecektir.. Anne baba iletişimi kopuk aile ortsmında büyüyen çocukların kişiliğine de bu olumsuz yansıyor.. Normalde neşeli biriymişsiniz daha fazla kendinize zulmetmeyin kızınız sizi neşeli halinizle tanısın..
Sürekli bana cok pişman olacaksın diyor baska bir sey demıyor.. Benımle mutlu olamadıysan kımseyle olamazsın dıyor.. O kadar sacma ki.. Ben cok kolay mutlu oluyorum cok buyuk beklentılerı olan biri degilim.. Ama inanın kendı söyledigine ınanıyor olmayan seye ınanıyor sacma sapan.. benım sinirlerimi yıpratıyor sürekli...
Yorumunuz ıcın Çok tesekkürler
Pişman da olabilirim, mutsuz da olabılırım ilerisini bilemem ama su an bildigim emin oldugum böyle yasamak istemedigim dedim.Tamam ben pişman olacaksam sonuçlarına katlanacak olan benim, yetişkin bir insanım sana ne oluyor deyin siz de. Terapistinize bahsediyor musunuz eşinizin manipülasyonlarından?
Çok teşekkür ederimTebrik ederim böyle bir amipten ayrıldığın için.
Huzursuz ortam da çocuk büyütmek babasız büyütmekten daha zordur.
Ve sen önce kendin sonra da çocuğun için bu asalağı boşa.
Bak yazmışsın sağlığımdan oldum diye.
Değer mi?
Değmez.
Ailende arkanda ne güzel.
Boşa bunu mis gibi çocuğunla önüne bak
Bir de o'na sorsanız çok iyi bir baba , ilgili .. öyle söyler hep.. Kaldı ki ben duşa girerken bile kızım bebekken ana kucagıyla yanıma alır öyle dusa girerdim. Bir gece bile kalkmamıstır bebegım uyandıgında. Bir de agladıgında yok bakamıyorsun dıye de darlıyordu beni.Ya ciddi anlamda psikolojımı bozdu. Bir de benı yetersız olduguma da ınandırdı Yeni yenı kendıme güvenım gelmeye basladı.Bambaska biri oldum o'nunla ben , kendım olamadım kendımı sevemedim hiç.Ay hasbam senin anneliğini sorgulayacağına o kendi vasıfsız adamlığına ve babalığına baksın. Odalara kapanmayla ne koca olunur ne baba. Bırak boşa gitsin etkisiz elemanı