çekişmeli boşanma öyle uzun seneleri alır mı?? çok içime kapandım.. .

Bosanma davasını kim açtı

İlk ben açıcakken benim açacağımı öğrenir öğrenmez ertesi günü gitmiş o vekaletini verip hemen açmış sırf inat uğruna böyle bir insandı işte herzaman o kadındı ben erkek hep o ilk adımları atmıştır ilk o evi terketmeye çalışmıştır mesela ilk o valizlerini toplayıp gitmeye kalkışmıştır ilk o boşanmak istiyorum senden bitti demiştir ilk o resimlerimizi yırtmıştır ve karşısında öyle büyük kabahatlari olmayan, psikolojik olarak bastırılmaya çalışan, kırılan, ağlayan hep bu baskılara şiddetlere uğrayan, korkan bir kadın var.. böyle karaktersiz pislik bir adamdı işte adam bile değil de.. Okadar hatasına rağmen hakim sorcak zaten onun ilk açmasında ben avantajlıyım ve içim rahat..

Okuyamadim
Baslıga göre yazıyorum
Arkadasımın 10 yıl sürdü

Yok artık ne 10 yılı :) bizim evliliğimiz 1 buçuk yıllık ve çocuğum yok. Artı delillerim kuvvetli. O kadar sürmez sanırım bu genç yaşımı o şahıs için heba edemem hakkımı arıcam elbette o kadar süre olmaz...

Bu avukat çıktı geçenlerde tv ye kadınlar ceyizlerinin faturalarını atmasın saklasın demişti. Bu konuyu okuyunca ne kadar da önemli olduğunu anladım.

Allah tez zamanda kurtarsin bu iftiracilardan. Sevip guvenip evlendigin insan neler yapiyor hic anlamiyoruz.
O babanede azicik insanlik yok ara konus allahtan korkmuyor musun altinlarim kasada durmuyor mu diye sor bakalim.

Merhaba konu sahibesi
Oncelikle esinize arabanin kredisi icin ayin kacinda para yolladiniz ve esiniz kredi taksitlerini ne zaman odedi?bunu tespit ettirmek icin esinizin hesap dokumunu talep ettirin.Sizin gonderimleriniz ve onun odemeleri uyusursa sorun yok.
Lazer epilasyon merkezine basvurup faturalarinizi ve odeme planinizi cikarttirin muhasebeleri bu isi ayarlar.Daha once odeme bittiyse bu sekilde bozarsiniz oyununu
Ayrica altinlari tatilde harcadik derken kaldiginiz otele odeme sekliniz neydi?nakit kredi karti vs.bunun icin otelden fatura ve belge isteyin.
Babanenin altin kasasi hangisi ise avukatinizi o bankadan bilgi ve icerik hakkkinda belge almaya yonlendirin.Hals altinlar kasada ise kasaya giris tarihi dugun sonrasi ise dugun videonuzla ayni altinlar oldugunu destekleyin.
Babanenin altinlari kasadan cikmis ise cikma tarihi jedir(dava oncesi mi sonrasi mi bu banka tarafindan belirtilsin)
Bunlar gibi ince ayrintilarla her iddianizi desreklemeniz lazim

Araba kredisini nişanlılık döneminde ilk 3 ay kendisi ödemeye başladı 3 ay sonra evlendik ve evlendikten sonrada ben maaşımı büyük kısmını göndererek desteklemeye başladım onun hesabına havale ederek o da kendi hesabından araba taksidini ödüyordu.sadece maaşımı ve ek derslerim de dahil ona her ay gönderdiğime dair bankadan dökümanlarımı çıkarttım hepsi elimde daha sonraki maaş birikimim(13bin) de dahil.. lazer epilasyon ödeme dökümanlarımı da çıkarttım o da elimdr. Işte altınları da kurtarmaya çalışıyorum ama babaannesi hangi banka kasasına koyduğunu bilmiyorum söylemediler hiç onu nasıl öğrencem bilmiyorum belki avukatım araştırcak. Ama muhtemelen altınları dava açıldıktan sonra aldılar sakladılar bir yere onu ortaya çıkartmamız lazım umarim avukatım kanıtlamak için iyi bir yol izlicek. Otel için bozdurulup verildi dendi onu da ets turu arayıp fatura çıkartabilirim zaten kredi kartıyla alınmıştı tatil. Onu da hakim sorcak zaten onlar çıkartcak madem altının bir kismı bozdurulup nakit tatil ayarlandı onları karşı tarafın kanıtlamasını isticek suanda bekliyoruz karşı tarafın son cevabını umarım hepsini çürütcez Allahim yardım eder

Kredi için bişey diyemem ama altınları alırsınız .bir arkadaşım yaşamıştı tek gerekli olan düğün resimleri bileziklerini o şekilde kanıtlamıştı.mahkeme takı kime takıldıysa onundur diye karar veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…