Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var. 35 yaşındayım 8yıllık evliyim 7 ve 5 yaşlarında iki oğlum var. Evliliğim süresince eşim tarafından sürekli küfür hakaret ve şiddet gördüm ve hep çocuklarımla beni tehdit etti kimseye bişey söylersen çocukların yüzünü göremezsin diye yıllarca bu şekilde bastırıldım ve son üç yılda daha da kötü olmaya başladı artık öldürme çalışma boğma bıçakla saldırma gibi şiddete maruz kaldım ve bunların hepsi çocuklarımın gözünün önünde yaşandı en sonunda çocuklarımı da alarak başka şehirde olan ablamın evine sığındım. Ailem var yaşadığım şehirde ama ne zaman ailemin evine gitsem gelip beni zorla geri eve götürüyordu ve gittiğim için daha kötü dövüyordu. Bu yüzden ablamın yanına gittim orada uzaklaştırma kararı çıkardım adli yardımla avukatım belirlendi ve çekişmeli dava açtım 6 ay oldu ama henüz duruşma tarihi belirlenmedi eşim boşanmaya yanaşmıyor hala eve dönmem için çabalıyor ve sürekli sorun çıkarıyor. Sizlere sormak istediğim çocukların velayeti bana verilir mi çünkü eşimin psikolojisi ciddi anlamda bozuk böyle bir adama çocuklarımı teslim edemem Kasım ayında geçici velayet davası görülecekmiş ama duruşmasız olacakmış nasıl olacak ne karar verilecek çok huzursuzum uyuyamıyorum düşünmekten. Bu arada annelik çok kutsal her anne çocuklarına çok düşkün Eminim ama ben aşırı düşkünüm çocuklarıma çünkü o kadar kötü şeyler yaşadık ki beraber, hep onlara sarıldım onların sayesinde güçlü kalabildim ve ayaktayım nolur bir bilginiz varsa paylaşır mısınız benimle. uzun oldu hakkınızı helal edin şimdiden