Adam narsist gibi çünkü eziyet etmeyi seviyor. Eski konularına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Bdv de bir sürü konusu varBoşanmak istememe nedeni nedir?
Zaten birşey talep etmiyorsunuz.
Seviyormus vazgecmek istemiyormusBoşanmak istememe nedeni nedir?
Zaten birşey talep etmiyorsunuz.
Ciddi misiniizArkadaşımın çekişmeli idi boşanma davası. Ve maalesef 6 sene sürdü boşanması. Araya 15 temmuz darbe ve korona girdi bu olaylarda bu kadar uzamasına sebep oldu.
Sevdiği için mi benim kurallarıma uyacaksan dön dedi.Seviyormus vazgecmek istemiyormus
Evet davranmiyordu ama bunlar bosanma sebebi olarak gorulucek mi hic bilmiyorum.Degismissede bilemem artik. Biraz gec oldu bana gore ve hala degistigini gostermek icin ben bosanmiycam sen gorene kadar diyo ben diyorum degistigini gormek istemiyorum bak yipranmak istemiyorum.Yasadim ben sonucta bunlari diyorum.Vicdanima sarsan cumleler kuruyor. Anlasmali olmasini o kadar isterdim kiDeğiştim masallarına inanma seni yıldırmak için yapıyor. 10 yıl da sürse dönme geri. Yaptığın temizliği beğenmeyen, sana eş gibi davranmayan, hatta insan yerine koymayan adamla barışsan da mutlu olmayacaksın ki, sen karar ver. O duruma geri dönmek mi istersin geç de olsa bu adamın zulmünden kurtulmak mı. Boşanana kadar yaşım geçecek diye dönecek misin bu adama, sana zaten karısıymışsın gibi davranmıyordu ki. Altın ve tazminat taleplerinden de vazgeçme, elbet bir gün işe girecek, nasıl olsa davanın yolu uzun
Elimde whatsap konusmalarindan baska hic bir delil yok mahkeme bunlari yeterli gorur mu hic bilmiyorum. Geri donunce ayni konulardan tekrar dava acilmiyormus zaten sanirim.Sevdiği için mi benim kurallarıma uyacaksan dön dedi.
Bak davadan vazgeçersen affetmiş sayılırsın ve elinde delil varsa bunlar geçersiz hale gelir
Sakın inanma ona
Psikolojik şiddet boşanma sebebidir. Avukat bunlarla boşanamazsın mı dedi sana, yalan söylüyor sakın inanma. İnşallah yazışma ses kaydı gibi şeyler saklamışsındır. Bunlar sana yeter zatenEvet davranmiyordu ama bunlar bosanma sebebi olarak gorulucek mi hic bilmiyorum.Degismissede bilemem artik. Biraz gec oldu bana gore ve hala degistigini gostermek icin ben bosanmiycam sen gorene kadar diyo ben diyorum degistigini gormek istemiyorum bak yipranmak istemiyorum.Yasadim ben sonucta bunlari diyorum.Vicdanima sarsan cumleler kuruyor. Anlasmali olmasini o kadar isterdim ki
Mahkemeyi oylamak ne demek oluyorMesajları saklayın ve bunu da delil olarak sunun. Mahkemeyi oylamak istiyor falan deyin. Ay ne pislik bir adammış bu.
Gayet yeterli olur sen merak etme. Avukatın görmedi mi bunları. Sakın sileyim falan deme, mail adresine de yedekle mutlakaElimde whatsap konusmalarindan baska hic bir delil yok mahkeme bunlari yeterli gorur mu hic bilmiyorum. Geri donunce ayni konulardan tekrar dava acilmiyormus zaten sanirim.
Yani sadece inadına boşanmak istemiyor ve sizin de vaktinizi çalıyor gibi bir şey söyleyin hakimeMahkemeyi oylamak ne demek oluyor
Oyalamak demek istemişMahkemeyi oylamak ne demek oluyor
Whatsap konusmalari var. Alabildiklerimin yani delil olabilcegini dusunduklerimin ekran goruntusunu aldim. Ama yeterli seyler mi bilmiyorum.Bana koydugu kurallar flan var icinde iste.Psikolojik şiddet boşanma sebebidir. Avukat bunlarla boşanamazsın mı dedi sana, yalan söylüyor sakın inanma. İnşallah yazışma ses kaydı gibi şeyler saklamışsındır. Bunlar sana yeter zaten
Ekran goruntusu onuda alayim.Yani sadece inadına boşanmak istemiyor ve sizin de vaktinizi çalıyor gibi bir şey söyleyin hakime
Yedekledim maile ekran goruntulerini. Bakalim ne olucak iki gun sonra avukatla gorusme tekrar olucak.Anlasmali olcakti ben oyle saniyodum simdi cekismeli olucak bilgisi verdim. Bide adli tatil girmisti arayaGayet yeterli olur sen merak etme. Avukatın görmedi mi bunları. Sakın sileyim falan deme, mail adresine de yedekle mutlaka