- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.372
- Konu Sahibi tommyandgrace
Belki de kurtajdan sonra kaldırmamıştır profilinden. Yeniden gebelik planlıyor demek ki.Kürtaj vardı eski konularda ya üstünden çok geçmedi ama bilemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki de kurtajdan sonra kaldırmamıştır profilinden. Yeniden gebelik planlıyor demek ki.Kürtaj vardı eski konularda ya üstünden çok geçmedi ama bilemedim.
Yazdığımda haksız olmadığımı görmek üzdü beni. Hemcinsimin kendini bu kadar kötü duruma sokmasına dayanamıyorum."2023 haziran gebelik planlayanlar" basligini incelemeye başlamış bile
Yazdığımda haksız olmadığımı görmek üzdü beni. Hemcinsimin kendini bu kadar kötü duruma sokmasına dayanamıyorum.
gencecik kadının uğraştığı şeylere bak
fızıksel sıddete ugradıgını aldattıldınıgını elle tutuur kanıt olmasa bıle yaz dılekcene.Ayrıca whatsap da konuşturabılırsın bunlar kanıt yerıne gecer.Merhaba bugun açtığım ikinci konu.. benim konularımı okuyanlar bilir pek çok yönden elle tutulur iyi giden bir evliliğim yok. Çok ama çok mutsuzum büyük bi hata yaptım "evlenince kendine gelir farklı olur" düşüncesiyle evlendim ve artık son yaşadıklarımdan sonra da yapamayacağıma karar verdim. Uzun zamandır boşanmayı istiyordum ama daha bir sene dolmadığı için kendime "rezil olacaksın insanlara, zorluk çekeceksin, kendini suçlayacaksın" gibi negatif telkin verdiğim için yapamadım. Ama hep aklımda. Hatta para biriktirmeye calısıyorum bir süredir yatırım yapmaya calısıyorum. Cunku bosandıgımda büyüdüğüm, uzak olan baska bir sehire gideceğim. 1 yıllık kiramı pesin ödeyip burdaki evimi de kiraya verip geçim derdimi elemek istiyorum. Sonrasında strese girmeden yeni bir ise bakarım o şehirde. Bunları düşünmek kendimi güvenceye almak biraz olsun sıkıntımı alıyor.
Şimdi asıl soru, ben davayı çekişmeli açmak istiyorum. Elimdeki en büyük delil kumar bağımlılığı. Kayıtlı olduğu sitenin üyelik hesabı açık laptop'da. Orada finans geçmişi ( bugune kadar yatırdığı çektiği paralar) ve oynadığı saatler yazılı. Üyelik bilgilerinde de kendine ait bir cok bilgi var.
Sadakatsizlik olaylarına cok girmek istemiyorum davada yeterli delilim yok. Şiddet gördüm kavga ederken beni çekiştirdi vurdu daha önce ama delilim yok. Ve ben tazminat talep etmek istiyorum boşanırken. 1 yılım dolmadan her türlü pisliği bana yaşattığı için, hiç sıyrık bile almadan anlaşmalı bir şekilde gitsin hayatına baksın istemiyorum yaptığının bedelini maddi olarak ödesin, ben de yeni hayatımı kafam daha rahat bir sekilde ilerleteyim istiyorum. Kumar bağımlılığı yeterli olur mu? Nasıl delil toplayabilirim daha fazla? Mesela aldatma içeriklerini, fiziksel şiddet konularını vs whatsappta konusurken yazsam delil olarak geçer mi bilgisi olan var mı?
Telefonumun ekranı sorunlu yazımda yanlışlar varsa kusura bakmayın :)Öncelikle Allah’tanm size sabır dilerim .
Bu bir hastalık yani dürtü kontrolü bu yüzden eşim ile bende çok sorun yaşamıştım kendisi boşanmak istemedi sonra tekrar etti ve bir uzmana ile bu durumu çözdü bir yıldan daha az bir süre terapiler aldı iki yıl gibi süre oluyor katlanılaxak gibi değil eğer eşiniz bu yönde giderse size doktorumuzu önerebilirim ciddi anlamda çok yeniden doğmuş givi oldu he hala bazı konularda benn başına kakıyorum ama kendisi benden daha çok çekti ve pişman oldu
Bu arada ben dava açtığımda muhtarlıktan belge alarak avukat talebinde bulunmuştum çekilecek şey değil Allah yardımcınız olsun
Cok tesekkurler :) yok ben ugrasmak istemiyorum kumarıyla daha bir cok sorun daha var maalesefTelefonumun ekranı sorunlu yazımda yanlışlar varsa kusura bakmayın :)
İnanamıyorum baktığım konuya kadar olay olmuş. Ben nisanda kürtaj oldum hanımefendi profilimden kaldırdım mı bilmiyorum bi önemi de yok benim için. İstediğim konuya da bakarım. Belki soru soran birine cevap veririm size ne. Çocuk istemi ya da benim bu konuda ki psikolojim şuan burda söz konusu değil. Belki bakıp bakıp ağlıyorum bu kimseyi ilgilendirmez ya bu kadar gaddarlık nedir allah askınaBelki de kurtajdan sonra kaldırmamıştır profilinden. Yeniden gebelik planlıyor demek ki.
Ben evi kiraya verip baska sehire gideceğimi söyledim.Yani, bir sonraki barışmaya kadar sıkıverin dişinizi, 1 hafta sonra gelip zıttırıvıttan bir sebepten konu açarsınız, bu konuyu soranlara da "Hallettik, özür diledi söz verdi, iyi şu an. " der geçersiniz. Zaten evi de kiraya veriyormuşsunuz, güzel güzel, dinleyin lafımı böyle.
Mayıs Haziran arası gebelik planları varmış galiba, bu planı gerçekleştirememek için mi acaba?Ben evi kiraya verip baska sehire gideceğimi söyledim.
Ay evet her şeyiniz olay oluyor. Buradaki kadınlar böyle, didik didik ediyorlar her şeyi. Pis kıskançlar. Siz aldırmayın.İnanamıyorum baktığım konuya kadar olay olmuş. Ben nisanda kürtaj oldum hanımefendi profilimden kaldırdım mı bilmiyorum bi önemi de yok benim için. İstediğim konuya da bakarım. Belki soru soran birine cevap veririm size ne. Çocuk istemi ya da benim bu konuda ki psikolojim şuan burda söz konusu değil. Belki bakıp bakıp ağlıyorum bu kimseyi ilgilendirmez ya bu kadar gaddarlık nedir allah askına
Kadinin dusmani kadin kismini unutmuşsunuzAy evet her şeyiniz olay oluyor. Buradaki kadınlar böyle, didik didik ediyorlar her şeyi. Pis kıskançlar. Siz aldırmayın.
Biri beni mi çağrıdıKadinin dusmani kadin kismini unutmuşsunuz
Biri beni mi çağrıdı
Aklımdan çıkmış. Mutsuzlar ordusu gelmiş burada kadının her şeyine karışıyorlar.Kadinin dusmani kadin kismini unutmuşsunuz
Az önce de meme implantı konularına bakıyordum keşke kaçırmasaydınız ya: ona da mantıklı bir kulp bulurdunuz :)Hatıra kalsın bakar bakar anarız.
Çocuk düşünürken meme implantı hiç mantıklı değil.Az önce de meme implantı konularına bakıyordum keşke kaçırmasaydınız ya: ona da mantıklı bir kulp bulurdunuz :)
Katılıyorum. Çocuktan sonra yaptirilmali. Emzirme döneminden sonra sönüyormuş ufak memeler.Çocuk düşünürken meme implantı hiç mantıklı değil.