- Konu Sahibi Gozlerindekiay
-
Konudan bağımsız olacak ama 1 ay gibi kısa bir sürede neden ayrıldınız ne yaşadınız balayı zamanlarındaMerhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
yani aslında dinen fark eden kısım o.Evlilik İçinde dışında ne fark eder ya bunu mu dert ettiniz.
evlenip yaptığı için düzgün kız olduğunu düşünüyorBana verdiği cevap millet neler neler yapıyor, etrafta düzgün kız yok ki sen evlenip ayrılmışsın bunda utanıp sıkılacak bir şey yok demişti
1 aylık evliliğinizin normal evlilik olduğunu biliyor değil mi formalite falan sanmıyor. Sanki siz bu şekilde sanıyor da o yüzden cinsellik yaşadığınız için endişelisiniz. Yoksa evli olan birinin cinsellik yaşamaması imkansız.Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Benim çekindiğim nokta ister istemez ben ilişki anlamında tecrübeliyim tabii ki niyetim onu kandırmak falan değil ama bildiğim için utanıyorum, istekli gözükmem vs yanlışmış gibi geliyor. Sizinle paylaşıp düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Kendimi yeterince suçluyorum zaten, bazen onu hak etmediğimi bile düşünüyorum ne yapmalıyım fazla düşünmemeli miyim yoksa evlendikten bir süre temkinli mi olmalıyım ama temkinli olursam da bu kez onu kandırmaya devam etmiş olmaz mıyım
fazla dusunuyorsunuz. soylemek zorunda degilsiniz. zaten daha once iliski yasadiginizi biliyor.Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Geçmişinizle ilgili söylemeniz gerekeni söylemişsiniz, gerisi onu ilgilendimez.Evet evlendiğimi biliyor ama evlilik öncesinde ilişkim olduğunu söylemedim konusu açıldığında da geçiştirdim yalan söyledim açıkçası o yüzden suçluluk hissediyorum zatenzaten evlenmiştim o kişiyle ayrıldım da yani öncesi sonrası benim durumumu değiştirmeyecekti ama vicdan yapıyorum...
Farklı düşünmez deme bence, erkelerin beyni nasıl işliyor anlayamıyoruz.
Ben bu konularda pek çok kişiden farklı düşünüyorum zaten bence bakire arayan erkekler dikilmiş zarı da hakkediyor çünkü kendileri bakir değilken böyle bir talepte bulunan ve aşağılamaya kalkışan insanların her şeyi hakettiğini düşünüyorum.
Kuzucum evlenip boşanmışsın. Adamda bunu biliyor. Bile bile seninle evlenecek. Ortada kandırılmış bir kişi yok. Evlenmeden önce birlikte olduğunu söyleme. Sonuçta evlendin. Allahın da kulunda önünde nikahlı kocandı. Bitti gitti. Mutlu ol. Allah mutlu etsin. Hiç öyle şeyleri kafana takma. Ne düşünürsen onu çekersin hayatına. Sen mutlu olmaya bak.Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
Neden konu cinselliğe gelince bakire olmak kutsal bir şeymiş gibi yüceltiliyor. Şu ilişkilerde geçmiş hakkında konuşmak kadar saçma bir durum yok. Yaşanan şeyler geride kaldı. Konuyu adama anlatarak ortamı germeyin. Şahsen birlikte olduğum insanın geçmişte yaşadığı şeyleri bana anlatmasına ayar olurum ve ileride sürekli yüzüne vururum. Boş ver geç git bak önüne.Merhaba erkek arkadaşımla 1 ay sonra nişanlanacağız bu yüzden cinsellik vs ile ilgili her şeyi konuştuk. Zaten temel şeyleri sevgili olduğumuz sırada konuşmuştuk. Kendisi inancı ve tercihi sebebiyle daha önce biriyle birlikte olmamış biz de bunu ilişkimizde sürdürdük. Ben daha önce çok kısa süren (1 ay) 1 evlilik yaptım bunu biliyor fakat evlilik öncesinde evlendiğim şahısla cinsel ilişki yaşadığımı bilmiyor. Belki hata ettim ama dillendirmek istemedim, sakladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?