Çekiniyorum Tecrübeli kadın /tecrübesiz erkek

Hayır o 1 ay olarak biliyor evlilik içinde ilişki olduğunu sanıyor o yüzden

Kaç yaşındasınız ki

Farklı düşünmez deme bence, erkelerin beyni nasıl işliyor anlayamıyoruz.

Ben bu konularda pek çok kişiden farklı düşünüyorum zaten bence bakire arayan erkekler dikilmiş zarı da hakkediyor çünkü kendileri bakir değilken böyle bir talepte bulunan ve aşağılamaya kalkışan insanların her şeyi hakettiğini düşünüyorum.

Hrkeesin böyle düşünmesi beni çok rahatlattı gerçekten teşekkür ederim. Kendisi gayet olgun düşünüyor aslında ben o muhafazakar kafada diye açık açık konuştum onunla ilişkinin başındayken. Bana verdiği cevap millet neler neler yapıyor, etrafta düzgün kız yok ki sen evlenip ayrılmışsın bunda utanıp sıkılacak bir şey yok demişti

Bu cümleye bakarsan evlenmeden önce birlikte olduğunu asla söylememelisin. Hayat senin geçmiş senin ama adı üzerinde GEÇMİŞ. hatırlamak ve anlatmak zorunda değilsin

Zaten 1 ay sürede evlilik yaşamışsınız yani deneyimimiz olduğunu biliyor. Evlilik öncesi cinsellik yaşamış olmanız bir şey değiştirmezki. Böyle düşünüp kendinizi gereksiz yere strese sokmayın. İstekli görünmeniz yanlış değil. Cinsellik evlilikte çok önemli.

Bunu bilerek evlenmiş olmuyor mu ki? Evlendiğiniz kişiyle evcilik oynayacak değilsinizdir herhalde yani. Ben 1 ay dokunmam diyecek bi erkek de pek tanımıyorum

Açık açık biliyorsun bence bilse evlenmeden seks yaptığını ayrılacak bu yüzden istemiyorsun söylemeyi. Ben olsam baştan bu adamla olmam beni ben gibi kabul etmiyorsa. Ona söz hakkı düşmez zaten

Soylemeye gerek yok ne zaman nasil iliski yasadiginizi bilmesin. Evlenmissiniz bosanmissiniz bitmis gitmis o iliski evlenmeden once yasadiginiz iliskiyide unutun. Eski esiniz cikip biz evlenmeden once iliski yasadik diyecek hali yok hos dese bile yalan soyluyor dersin olur biter.

Eğer 1 ay evlilikte birliktelik yaşamadık kağıt üzerinde evlilikdi dediyeseniz bu yalana girer ve yanlış olur. Diğer türlü evlilik olduğu için geri zekalı değil ya birliktelik yaşadığınızı biliyordur.

Yani konuda sorun bakirelik gibi anladım başta ama sorun sizin sadece bir aylık evlilikde değil de onun dışında cinsellik yaşayıp tecrübeli olduğunuzu belli etmek istememeniz.
Neden tepki versin ki evlilik olmuş sonuçta zaten tecrübelisinizdir ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…