Çekimli ortodonti tedavisinin süresi ?

naksoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
147
2
46
Antalya
Merak ettiğim bir konu var? çekimli diş teli tedavisini 1 yılda bitiren var mı??? veya çekimli olarak bitirenler kaç senede bitirdi yazarmısnız aşağı yukarı bi fikir ediniriz? teşekkürler

çekimli tel tedavisi gören yok mu yahu.. yaptıranlar süreleri yazsalarda bilgilensek?

benimki 3 yıl srdü canım ama benim damağımı da genişlettiler o 1 yıl desen yine en az 2 yıl.. doktorlar hep bir yıl diyor ama mutlaka geçiyor bir yılı

Bana da en az 2 sene dediler cnm..üst yanlardan birer tane dişim çekildi. 2.5 sene sonra çıktı tellerim..=)

oofff ya 1 sene sonra düğün düşünüyordum benımde çekimli üstten 2 tane küçük azı gıttı desenıze ben evlilik hayallerı hiç kurmayım taktıralı 3 ay oldu(( 1-1.5 senede bıten yok mu hiç ya bıter gibi geliyo kızlr ya(( ağlamak istiyorum

Hiç üzülüp kafana takma cnm, sonunda inci gibi dişlerin olacak onu düşün..Dişinin düzelmesi de diş yapınla alakalı bana en az 2 sene dedi doktorum ama daha 2 sene dolmadan benim dişlerim düzeldi.Ben Lastiklerimi düzenli kullanmadığım içim çekim boşluklarım kapanmadı ondan o kadar uzadı..Eğer sabredip düzenli yaparsan doktorunun dediklerini düzelirler inşallah canım..=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…