• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekimli ortodonti tedavisinin süresi ?

naksoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
147
2
46
Antalya
Merak ettiğim bir konu var? çekimli diş teli tedavisini 1 yılda bitiren var mı??? veya çekimli olarak bitirenler kaç senede bitirdi yazarmısnız aşağı yukarı bi fikir ediniriz? teşekkürler

çekimli tel tedavisi gören yok mu yahu.. yaptıranlar süreleri yazsalarda bilgilensek?

benimki 3 yıl srdü canım ama benim damağımı da genişlettiler o 1 yıl desen yine en az 2 yıl.. doktorlar hep bir yıl diyor ama mutlaka geçiyor bir yılı

Bana da en az 2 sene dediler cnm..üst yanlardan birer tane dişim çekildi. 2.5 sene sonra çıktı tellerim..=)

oofff ya 1 sene sonra düğün düşünüyordum benımde çekimli üstten 2 tane küçük azı gıttı desenıze ben evlilik hayallerı hiç kurmayım taktıralı 3 ay oldu:((( 1-1.5 senede bıten yok mu hiç ya bıter gibi geliyo kızlr ya:((( ağlamak istiyorum

oofff ya 1 sene sonra düğün düşünüyordum benımde çekimli üstten 2 tane küçük azı gıttı desenıze ben evlilik hayallerı hiç kurmayım taktıralı 3 ay oldu:((( 1-1.5 senede bıten yok mu hiç ya bıter gibi geliyo kızlr ya:((( ağlamak istiyorum

Hiç üzülüp kafana takma cnm, sonunda inci gibi dişlerin olacak onu düşün..Dişinin düzelmesi de diş yapınla alakalı bana en az 2 sene dedi doktorum ama daha 2 sene dolmadan benim dişlerim düzeldi.Ben Lastiklerimi düzenli kullanmadığım içim çekim boşluklarım kapanmadı ondan o kadar uzadı..Eğer sabredip düzenli yaparsan doktorunun dediklerini düzelirler inşallah canım..=)

Back