Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak ettiğim bir konu var? çekimli diş teli tedavisini 1 yılda bitiren var mı??? veya çekimli olarak bitirenler kaç senede bitirdi yazarmısnız aşağı yukarı bi fikir ediniriz? teşekkürler
oofff ya 1 sene sonra düğün düşünüyordum benımde çekimli üstten 2 tane küçük azı gıttı desenıze ben evlilik hayallerı hiç kurmayım taktıralı 3 ay oldu(( 1-1.5 senede bıten yok mu hiç ya bıter gibi geliyo kızlr ya(( ağlamak istiyorum
oofff ya 1 sene sonra düğün düşünüyordum benımde çekimli üstten 2 tane küçük azı gıttı desenıze ben evlilik hayallerı hiç kurmayım taktıralı 3 ay oldu(( 1-1.5 senede bıten yok mu hiç ya bıter gibi geliyo kızlr ya(( ağlamak istiyorum
Hiç üzülüp kafana takma cnm, sonunda inci gibi dişlerin olacak onu düşün..Dişinin düzelmesi de diş yapınla alakalı bana en az 2 sene dedi doktorum ama daha 2 sene dolmadan benim dişlerim düzeldi.Ben Lastiklerimi düzenli kullanmadığım içim çekim boşluklarım kapanmadı ondan o kadar uzadı..Eğer sabredip düzenli yaparsan doktorunun dediklerini düzelirler inşallah canım..=)