Ay bende eski sevgilimi istiyom fotimizi koysam ifsalanirim ama ahahhahahhaKızlar bu arada bu bölümde hayal panosu diye bir konu var okuruz mu bilmiyorum. O konunun sahibi ve birkaç kişi hayal panosuna ne yaptılarsa olmus. Hatta kadın ev arana resimleri koymuş ev aldım araba aldım diye konuya yazmış 2016 senesinde.
Aranızda hiç yapan var mi ?
Konu bu :
hayal panosu
arkadaslar hayal panosu yaptım kendime .gazete ve dergilerden begendiğim olması istediğim güzel seyleri kestim yapıstırdım.panomuda odama astım.hayal panomu seviyorum.inş istediklerim olurwww.kadinlarkulubu.com
Acaba gercekten bi duvara pano yapip asiyolar mi yoksa hayal gucu muKızlar bu arada bu bölümde hayal panosu diye bir konu var okuruz mu bilmiyorum. O konunun sahibi ve birkaç kişi hayal panosuna ne yaptılarsa olmus. Hatta kadın ev arana resimleri koymuş ev aldım araba aldım diye konuya yazmış 2016 senesinde.
Konu bu :
hayal panosu
arkadaslar hayal panosu yaptım kendime .gazete ve dergilerden begendiğim olması istediğim güzel seyleri kestim yapıstırdım.panomuda odama astım.hayal panomu seviyorum.inş istediklerim olurwww.kadinlarkulubu.com
anlamı ne ki?7 güzel sayı ama anlamlı
Kızlar bu arada bu bölümde hayal panosu diye bir konu var okuruz mu bilmiyorum. O konunun sahibi ve birkaç kişi hayal panosuna ne yaptılarsa olmus. Hatta kadın ev arana resimleri koymuş ev aldım araba aldım diye konuya yazmış 2016 senesinde.
Konu bu :
hayal panosu
Deneyelim ne kaybederizAcaba gercekten bi duvara pano yapip asiyolar mi yoksa hayal gucu mu
İnternette baya yazıyor bilgiler. Tamamlanmış olmak yazıyor mesela 7 sayısı için. Bilmiyorum hoşuma gidiyoranlamı ne ki?
Acaba gercekten bi duvara pano yapip asiyolar mi yoksa hayal gucu mu
anlamı ne ki?
Deneyelim ne kaybederiz
ben bu topiğin ilk mesajında anlattıgım projenin resmini ciziyodum 1. Olmus sekilde bi nevi hayal panosu sayılabilir
Gençler bu retro medet umduğum son retro olacak. 10 marta kadar gelmeyecek olan bir daha da gelmesin...diyorum ama inşallah gelir be çok özledim
Yani özellikle zahmet edip bunu senden sakladıysa bir bit yeniği var diye düşünürüm ben. Yoksa durduk yerde saklamak niyedir yani ?Dido337 b l a s t Fidelle
Kızlar bu arada hazır sevgilileri de arada çekiştiiyoruz madem bende sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum :)
Şimdi ben bir çocukla konuşuyorum instadan ama baya uzun zamandır birbirimizde ekliyiz. Ara ara konusuyorduk. Bir ara görüşelim falan dedik ama olmadı bende çok gönüllü değildim başkasından hoşlanıyordum.
Neyse bu çocuk bana 2 gün önce mesaj attı yemek yiyelim mi diye ama ben 2 gündür hastayım ve onada soyledim. Dün konuştuk işte yarın iyi olursan glruslim diye ve bana sabah günaydın yazdı cevap yazmadım.
1 saat önce yine mesaj attı nasıl oldun canim diye cevap yazmadım henüz. Sebebi şu ;
Bu çocuk aşırı olmamakla beraber yine günde 1 story de olsa paylaşıyordu ama rahat 2 aydır falan ben bu çocuğun hiç story paylaştığını görmedim ve dedim ki 2 gün önce yazıdıginda fake hesabımdan bakayım. Hesabi gizli degilmis zaten. Birde ne göreyim o bana buluşalım diye mesaj attığı akşam bir yerde yemekte storyi paylaşmış ve giderken arabada kız sesi geliyor
Bana storylerini gizlemiş resmen çocuk hahaha ya sevgili bile değiliz neden yani ? Normal kiz arkadaşında olamaz mi ?
Ve yine simdi fakeden baktım yine bir yerde yemekte ve benim kendi hesabimda gizli hala gorunmuyor :)
Dedim kızım bu çocuğun yalancı olduğu daha buluşmadan belli hiç bulaşma :)
Siz ne düşündünüz bununla ilgili.
Benim aklıma seu geldi belki sevgilisi var onunla story atıyor ve konuştuğu kızlara da gizliyor diye düşündüm.
Yani özellikle zahmet edip bunu senden sakladıysa bir bit yeniği var diye düşünürüm ben. Yoksa durduk yerde saklamak niyedir yani ?
Kizlar ne yapiyosunuz topik öldü mü merkür retro geldihuhuuuu en sevdigim
b l a s t @Yasemenlikek Ceyl_an
Evet hatta ayrılıklar da meydana gelebilir bu dönemderetro geri dönüşler oluyor da uzaklaşmalar anlamınada geliyor mu acaba ? İyi iken kötü olması sıcak iken soğuması gibi
Evet hatta ayrılıklar da meydana gelebilir bu dönemde
Ayrılık gelmezse düzelir. Ayrılık olsa dahi sonrasında dönüş yapabilir. Soğuk yapıyorsa üstüne gitmeyin ki ilişkiniz kopmasınhmm ama retro sonu düzelir mi oluyor bu ? Ayrılık yok da bişi oldu garip bi uzaklık gibi .
Ayrılık gelmezse düzelir. Ayrılık olsa dahi sonrasında dönüş yapabilir. Soğuk yapıyorsa üstüne gitmeyin ki ilişkiniz kopmasın
Kendi haline bırakın. Yazarsa yazarsınız :)haklısınız . Soğuk yaparsa hiç arayıp sormamak en iyisi.
Valla benimde oyle yil donumumuzde 16 mart o zamana kadar geldi geldi gelmedi kendi bilir saclarim agardi artikGençler bu retro medet umduğum son retro olacak. 10 marta kadar gelmeyecek olan bir daha da gelmesin...diyorum ama inşallah gelir be çok özledim