cekim gücü diye bir sey var mı

Az önce kız arkadaşım, eski erkek arkadaşının attığı mesajı gönderdi. Ki bu kız arkadaşım çocuk için ölüp bitiyordu, yok ot yok bok dedi adam çekti gitti. Diyebilirim ki 1 yıl geçti üzerinden. Ama hayat işte. At gibi giden it gibi dönüyor.Sabredin ve gelecekmiş gibi hareket edin. Hayal ettiğiniz şeyin içine hislerinizi dahil ederseniz daha güçlü sonuçlar elde edersiniz, ayyyyyyyyyyyy ders niteliğinde bir yazı gibi geldi bu mesajım ve hiç hoşlanmadım dhgdjhgjkfjhkf :rolleyes:

Oo masallah ideal gelin 😄 olabilir ki annesi seni bu kadar seviyorsa cok olası sogusun diye yapmıs olabilir
Peki hayatında baska biri olabilir mi? Belki o yuzden annesi de soguk yapmıstır
Yok sanmiyom cunku stalkliyodum hep hergun kiz ekliyodu😂 birisi olsa eklemez

Az önce kız arkadaşım, eski erkek arkadaşının attığı mesajı gönderdi. Ki bu kız arkadaşım çocuk için ölüp bitiyordu, yok ot yok bok dedi adam çekti gitti. Diyebilirim ki 1 yıl geçti üzerinden. Ama hayat işte. At gibi giden it gibi dönüyor.Sabredin ve gelecekmiş gibi hareket edin. Hayal ettiğiniz şeyin içine hislerinizi dahil ederseniz daha güçlü sonuçlar elde edersiniz, ayyyyyyyyyyyy ders niteliğinde bir yazı gibi geldi bu mesajım ve hiç hoşlanmadım dhgdjhgjkfjhkf :rolleyes:
Amann exten hayır gelmez burdan tüm ex bekleyenlere sesleniyorum her zaman yenisi daha iyi 🤣 cok da buyuk konusmayayım da öyle yani

Bu ben degilmi ya ahahhahaha valla bana o mesajin geldigi gun sozum soz kurban kesicem ahahahhahaha

Bu ben degilmi ya ahahhahaha valla bana o mesajin geldigi gun sozum soz kurban kesicem ahahahhahaha
Amann exten hayır gelmez burdan tüm ex bekleyenlere sesleniyorum her zaman yenisi daha iyi 🤣 cok da buyuk konusmayayım da öyle yani

Kesinlikle bacım. Zaten artık kızın hayatında mis gibi bir adam var, şükürler olsun ki önceki bitmiş.

Buna geri donmek istedim agzima sicinca bende nikah yapalim dedim birine yaptik ama bosandik sonra cok gecti ustunden😂
hemen nikah kıycak birini bulman sen de az değilsin :p
Varya boyle korkutuk asik olmak istiyorum deli gibi en son ne zaman asik oldum unuttum resmen
Cidden lazım ya ama böyle flört ya da ilk ilişki evresinde kalacak o zamanlar en güzeli :)

Yaa şimdi okudum kızlar. Ayy o değil biz senin için o dilek kapısının açık olduğu zmaanda yazmıştık ya yoksa o çocuk mu dönduuu :rolleyes:
ya malesef o cocuktan umudu kestim ben....,,, denk geliyoruz onla da ama yok tık yok valla
Haha o da şans eseri denk geldi 7 peşimi bırakmıyor valla 😄
Bu sayılar bi garip ya algıda seçicilik mi bilmiyorum ben de hep 42 görüyodum bi ara 😂

X