• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Hahah yemis kadar oldum sağol iyi günlerde kullan 😜
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah🙏 senin adina fakir birini de doyurabilirim.tercih sizin.isterseniz size yollarim istemezseniz ihtiyaci olan birine yardim ederim sizin adiniza.nisanin 10 u cekilis 15 inde haber verecekler bana.

Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah🙏 senin adina fakir birini de doyurabilirim.tercih sizin.isterseniz size yollarim istemezseniz ihtiyaci olan birine yardim ederim sizin adiniza.nisanin 10 u cekilis 15 inde haber verecekler bana.
Fakir birini doyursan daha iyi olur ben diyete baslamayı dusunuyorum 😄 az kalmıs ya heveslendim renk ne olacak fotodaki mi direkt?

Soz veriyorum arac ciktiktan sonra bu baslikta bulunan herkese yemek ismarlayacagim.herkes dedigim paulasim yaptigim aractannhaberdar olanlara tabi tum kk ya degil😅 ya istanbulda olamayana da yemek sepetinden gondericem soz veriyorum.arac cikinca bunu yapmazsam o aracin hayrini gormeyeyim😎yapcam.

Biz gezeriz canım yemeği boşver nişantaşı bebek yaparız ✌ şaka bir yana inşallah çıkar kız valla cokk heves ettin 💜

Ben de eşime çünkü sizin hissettiğiniz gibi hissetmiştim siz de de bence durusezi var bambaska bisey hissediyosuinuz o an esiniz olacak kişiyi gorunce yani basit bir hoslanma degil bu olursa bana yazin ha merak ederim :) hayirlisi olsun ama ben oyle hissettim :)
Bu banada olmustu suan ayrildik😂

Bilinç dışı mıdır çekim yasası mıdır enerji midir bilemem ama 3 sene önce olan sevgilimle aramız gayet iyiyken rüyamda hep onu ve kendimi görürdüm. Onun yanında arkadaşları olurdu ve benimle tartışmaya başlarlardı. Gerçekten de ayrılık sebebimiz arkadaşları yüzünden oldu ve aynı rüyamda gördüğüm şekilde kavga ettik.

Bilinç dışı mıdır çekim yasası mıdır enerji midir bilemem ama 3 sene önce olan sevgilimle aramız gayet iyiyken rüyamda hep onu ve kendimi görürdüm. Onun yanında arkadaşları olurdu ve benimle tartışmaya başlarlardı. Gerçekten de ayrılık sebebimiz arkadaşları yüzünden oldu ve aynı rüyamda gördüğüm şekilde kavga ettik.
Bu tür seyler kader diye bir sey oldugunu hissettiriyor bana çünkü pek çekim gücü gibi değil

Durugörü değil ki o. Durugorununde çeşitleri var ama 5 duyu organlarınızin dışında zaman ve mekandan bağımsız olarak görmektir. Olmuş şeyleri de görebilirler olacakları da. Olmakta olanları da. Hissetmek farkli. Durugörü çok Özel bir yetenektir. Bir tür medyumluk gibi birşey aslında.

o dejavu denen şey değilmi durugörü?

Beni de konu dışı yazdım diye banladılar. Kadın aldım shot ve bira ağlıyorum yazmış. Ben de ağlarsın tabi 12 TL olmuş yazdım banlamışlar. Ben yazarken düşünmüştüm, konu dışı banlayacaklar...İşte evren böyle hemen yaptı görevini:KK66:
Ay millet diyet topiginde hamilelik konusuyo oyun topiginde hamilelik konusuyo sac boyama topiginde hamilelik konusuyo dua topiginde hamilelik konusuyo
sonra konu disi yazdik diye biz banlaniyoruz ise bak

Back