cekim gücü diye bir sey var mı

Üzüldüm şimdi 😓 severim astroloji ama bu kadar detaylı bilmiyordum. Bakalım bende çekim yasasını su the secreti okumaya başladım birini cekmek istiyorum. Umarım olur.
gelişmeler olursa bekliyoruz ☺
benim düşünce gücüm öyle çalışıyor bence :KK70: ne zaman bişeyi istemesem anında başıma gelir anında hem de :)
Bunu keşfetmeniz de güzel siz de buraya yoğunlaşın 😂 mesela para iğrenç bişey bence zenginlik ev mal mülk aşırı gereksiz :)))

b l a s t b l a s t eşim boğa burcu. 2 stelyumu var. Boğa ve yay. Sizce nasıl biri?
Böyle konuşuyorum ama çok da anlamam aslında ama yorumum şu şekilde; eşiniz rahatına düşkün biri ayrıca yemeyi içmeyi gezmeyi seviyor. boğalar genelde boğazına düşkün oluyor ve bol para harcıyor, boğa da yay da sosyal burçlar arkadaş çevresi geniş olabilir değilse de arkadaşlarıyla vakit geçirmekten zevk alıyor olabilir. Pozitif enerjili biri olabilir,güvene önem veriyor. bazı Boğalar mükemmeliyetçi ve işkolik oluyor ams hep de olmuyor bundan emin olamadım. Lüksü seviyor aynı zamanda. Bazen size ilgisi az geliyor olabilir. Boğalar genelde çok göstermiyor ya da hissettiremiyor sevgisini Başlarda,tabi siz evliymişsiniz bilemicem.Tuttu mu 😄 bu arada siz başak baskın o boğa baskın tam uyum içindesiniz.

Hanımlar nelerden bahsediyorsunuz, ben de dahil olmak istiyorum. Beni de aranıza alın.✋🏻 🥺 Mars satürne mi kaymış, satürn venüse yan mı bakmış, ne olmuş , ben de anlamak istiyorum, ben dee. (Sezercik) :KK14:

Hanımlar nelerden bahsediyorsunuz, ben de dahil olmak istiyorum. Beni de aranıza alın.✋🏻 🥺 Mars satürne mi kaymış, satürn venüse yan mı bakmış, ne olmuş , ben de anlamak istiyorum, ben dee. (Sezercik) :KK14:
Katıl tabi 🤭herkes bir şeyler çekmek istiyor kimileri neleri çektiğini anlatıyor ,bolca burç da mevcut birkaç sayfa okusan bile anlarsın nasıl özet geçelim 🤣

gelişmeler olursa bekliyoruz ☺

Bunu keşfetmeniz de güzel siz de buraya yoğunlaşın 😂 mesela para iğrenç bişey bence zenginlik ev mal mülk aşırı gereksiz :)))
Evlenmek istemiyorumun altında bana deliler gibi aşık birini istiyorum yatıyordu aslında ama işin buralara geleceğini hiç hesap etmemiştim geçen eylüle mi alsak filan diye adamı deli ettim gene kaçak gelin gibi olcam diye korkuyorum

Evlenmek istemiyorumun altında bana deliler gibi aşık birini istiyorum yatıyordu aslında ama işin buralara geleceğini hiç hesap etmemiştim geçen eylüle mi alsak filan diye adamı deli ettim gene kaçak gelin gibi olcam diye korkuyorum
Benim de en büyük isteklerimden biri bu evlenmek istesen yine bulunur biri de aşk çok nadir geliyor.Mutluluklar ☺️

Benim de en büyük isteklerimden biri bu evlenmek istesen yine bulunur biri de aşk çok nadir geliyor.Mutluluklar ☺
ya evet çok aşığım zaten birlikte yaşıyoruz ne gerek var anlamıyorum aşırı tırsıyorum kova burcunun özgürlük manyaklığını dibine kadar yaşıyorum ben ya nasıl başetcem bu duyguyla bilmiyorum karşımdakide aşırı kıskanç bir oğlak erkeği çok şenlikli bi evlilik olacak gibi hayrlısı artık :KK70:

Katıl tabi 🤭herkes bir şeyler çekmek istiyor kimileri neleri çektiğini anlatıyor ,bolca burç da mevcut birkaç sayfa okusan bile anlarsın nasıl özet geçelim 🤣

Ben de para ve çok başarı çekmek istiyorum hocam, nasıl çekiliyor? Ay işe yarar mı? Pek aram yoktur böyle şeylerle ama çekiliyorsa biz de çekelim, elimiz boş durmasın hocam. Vira bismillah deyip oltamızı salalım. :KK53:

Ben terazi burcuyum, yükselenim yengeç. Tüm bilgim bundan ibaret. Nasıl çekiyoruz şimdi? :KK55:

Edit: Ay çok pardon yükselenim boğaymış. Şimdi baktım

Şimdi baktım doğum haritama
3 tane yengeç , 3 tane başak var
Ne demek bu şimdi ?
Sadece gezegenlerde var dimi true node kavuşum vs sayılmıyor. Bu burçların da özellikleri sizde var sizi etkiliyorlar demek. Cordelia da hisleri kuvvetli biri siz de o da Başak stelyumluymus demek ki Başakta da bir şey var.

Ben de para ve çok başarı çekmek istiyorum hocam, nasıl çekiliyor? Ay işe yarar mı? Pek aram yoktur böyle şeylerle ama çekiliyorsa biz de çekelim, elimiz boş durmasın hocam. Vira bismillah deyip oltamızı salalım. :KK53:

Ben terazi burcuyum, yükselenim yengeç. Tüm bilgim bundan ibaret. Nasıl çekiyoruz şimdi? :KK55:

Edit: Ay çok pardon yükselenim boğaymış. Şimdi baktım
Olmuş gibi davranıyoruz olduğunu hayal ediyoruz, mesela sen Zengin ve başarılısın su dakikadan sonra davranısların Zengin ve başarılı olduğunda nasıl olacaksa öyle olsun ve öyle olduğuna İnan. Tabi bunları diyorum da bu işin gurusu Milana22 Milana22 ve Cordelia Cordelia ben daha acemiyim 😄

Sadece gezegenlerde var dimi true node kavuşum vs sayılmıyor. Bu burçların da özellikleri sizde var sizi etkiliyorlar demek. Cordelia da hisleri kuvvetli biri siz de o da Başak stelyumluymus demek ki Başakta da bir şey var.
Evet sadece gezegenlerde var , hislerim çok kuvvetlidir ama stelyum hiç duymamıştım cidden , biraz googleliyim ben bu mevzuyu

Aynen öyle inşallah

Bu konu üzerinde çalışıyorum ben de ama cidden çok zormuş :KK70: Yaratılış ve yaptığım meslek sayesinde zaten aşırı stresli, dikkatli, kaygılı, endişeli yapım iyice arttı ama azaltmaya çalışıyorum, maneviyatımı kuvvetlendirmeye, her şerden bir hayır çıkacağına, acıların bizi olgunlaştırmak için var olduğuna, her bitişin yeni bir başlangıca yol açtığına inanıyorum ve herşeyi akışa bırakıyorum :)
Tek tek okuyorum tüm mesajları 😂
Lütfen bu konuyu bdvden geyik topigine çekim astroloji başlığında açın rahat rahat konuşalım ^^

açıkçası bana bu çekim yasası biraz şey gibi geliyor. Mesela 10 tane şeyi istersin olmaz ama 2 tanesi olur. O 2 taneye bakarak, düşünce tarzimi değiştirince oldu dersin. Ama yine de nötrüm bu meseleye, belki gerçekten de vardır evrende böyle birsey. Bir de çekim yasası diye birşey varsa, bence meghan markel bunun farkinda ve kendisi için kullandı :KK48:

X