• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Alıntıdır
Doğum haritasında bir burçta en az üç gezegen toplanmasına stelyum diyoruz. Aslında bu kadar basit. Biraz beyin yakan bir kavram olarak görünsede haritaları açıp kontrol etmemiz yeterli olacak. Her haritada stelyum olmayabilir buda ekstrem bir durum değil. Ama stelyum var ise işler biraz karışacak çünkü asıl karakterimiz güneş burcumuza stelyum bir savaş açıcak ✋

İkisi de aynıysa ne oluyor acaba🥴

Nasıl yaptınız? Keyifle okuruz valla anlatirsaniz :)
Cok uzun anlatmiyim 😂
Yurtdisinda yasamak zaten en buyuk hayalimdi , universiteden sonra iki sene yasayip ulkeye geri donmustum ve cok pisman olmustum acikcasi
Yani kalbimin bir kosesinde hep yurtdisi vardi , bes sene once esimle evlendim , o da yurtdisinda okumus ve irada isini kurmusken annesinin hastaligi nedeniyle ulkeye donmus ve onun da hep icinde kalmis yurtdisi mevzusu
Ama bu arada biz isi gucu olan , coluklu cocuklu yasayan duzeni olan bir aileyiz , arada konusu gecince ahh ahh der gercerdik mevzuyu
Sonra iki sene once esim dedi ki , tanidigim bir arkadasi x ulkesine gitmis , sirket kurmus ileride oraya yerlesecekmis , bende mi kursam orda sirket olsa yurtdisi islerimi o sirket uzerinden yaparim brlki gelecekte cocuklarin isine yarar dedi
İyi dedim git bi bak
Aka hic aklimizda yerlesmek yoktu
Sonra esim gitti bu ulkeye sirketi kurmaya , beni aradi bi gece saat ikide
Otelin karsisindaki kafeye oturmus , bir proje yetistirimesi gerekiyordu , almis laptopunu calisiyor kafede , saat iki
Milana yan masada bir grup kiz var dedi , 13-14 yasindalar , kimse rahatsiz etmiyor , donup bakan yok, onlar meyve sularini iciyor , ywn masada adamlar biralarini iciyor
Sonra biz telefinda konusurken kizlar kalkti gitti , yuruyerek gitmisler , ne bi araba durdu onlerinde ne bakan oldu dedi
O an kizim icin cok istedim o ulkede yasamayi , sonra esim donunce dedim ki kalk gidelim yerleselim , esim de olur dedi ve biz iki sene sonrasi icin plan yaptik
Yani iki senede biraz para biriktirir yrni bir hayat kurmaya calisiriz diye planladik
Ben o gunden itibaren her an oraya yerlesmek icin hazirlik yaptim kafamda ,esyalari topladim , satilacaklari sattim , verioecekleri verdim , veda partimi bile organize ettim
Bazen boyle gozum kapali uzanirdim koltukta evi toparladigimi hayal ederdim
Esim sorardi napiyosun diye , bavullari hazirliyorum derdim gulerdi halime 😂😂
Sonra o sirket kuruldugu ve bizim karar verdigimiz gunden 3 ay sonra ben isten cikarildim 😂😂
Evren mesajimi 3 ayda aldi yani
O gun esimi aradim gel al beni isten cikarildim dedim
Gittik bi bara bira soyledik, birbirimize baktik , ben gidip toparlanmaya basliyim dedim 😂😂
Esim baya tereddutluydu cunku birikimimiz yok hicbirseyimiz yok , nasil olacak dedi ha bu arada brn isten cikqrilmadan iki hafta once de onun ortagi kazik atti ve baya dolandirdi bizi , bes parasiz kaldik
Dedim arabayi satariz , esyalari satariz
Evren bizi bu yola soktu , brn cok istedim ve su anda bu yuzden bunlari yasiyoruz gitmemiz lazim
O gunden tam iki ay sonra biz geldik ve yerlestik
Tam bir senedir burdayiz , cok zor gunler gecirdik , ama simdi isimizi oturttuk cok sukur , jatta cok komik ama hayatim boyunca hayalim olan isi yapiyorum ki buraya gelirken aklimda hic yoktu boyle bir sey , tamamen tesadufen karsima cikti bu is olanagi
Yani isteyince oluyor , ben hep bunu yasadim ve deneyimledim , hayalini kurdugum hersey gerceklesiyor

Ne güzel deneyimlemissiniz. :) olsun istemissiniz ama nasıl olur diye dusunmemissiniz. Serbest birakmissiniz düşünceyi. Bazen çok istediğim bir şey oluyor o düşünce sürekli aklımda bilinçli çekim yapamıyorum :D içimden geçirdiğim oluyor

Ne güzel deneyimlemissiniz. :) olsun istemissiniz ama nasıl olur diye dusunmemissiniz. Serbest birakmissiniz düşünceyi. Bazen çok istediğim bir şey oluyor o düşünce sürekli aklımda bilinçli çekim yapamıyorum :KK70: içimden geçirdiğim oluyor
Alintilamamissiniz ama bsna yazdiniz sanirim bunu :)
Ben cok hayal kurarim , mesela o 3 ay boyunca surekli hayal kurdum , evi topluyorum , esyalari paketliyorum , ev ariyorum gittigimiz yerde vsvs
Gercekmis gibi yasarim , o zaman bilincalti zaten bu hayalleri gercek kabul ediyor ve olmasi icin calisiyor evrenle birlikte
İmgelemek cok onemli , cok itici bir guc

Bak yaaa duygulandım :KK70: boşanma aşamasında hissettiğim birşey vardı onun bir kısmı gerçekleşti kalan kısım için içime doğan zamana çok az kaldı eğer olursa sana yazacağım :KK70: olmazsa da kısa bir zamanda başka bşr güzellik gelirse de yazacağım bakalım :)

Bu arada bende eski eşimle evleneceğimi hissetmiştim. Düğüne 1hafta kala da boşanacağımızı hissetmiştim. Eski eşimi tee o zamanlar ilk gördüğümde bir çekim olmuştu daha sonra sevgilisiyle gördüm içimden birden geçirdim kiminle sevgili olursan ol sen benim nasibimsin diye 1-2 yıl sonra hiç iletişimimiz yokken birden açılmıştı bana. Maddi sıkıntılar yüzünden hiç içime sinmeyen bir gelinlik kiralamıştık uygun olduğu için beğenmediğimi anlamıştı değiştirelim ömründe 1 kere giyeceksin diye ısrar etmişti ama o an içimdeki ses aman boşver zaten 2. kez gelinlik giyeceksin o zaman istediğini giyeceksin dedi ha deli gibi sevdiğim adamla evlendim ayrılma düşüncesi bile kahrederdi beni ama bu düşünce birden geçti içimde ve nasipte ayrılık varmış... Aklıma gelen başıma gelir benim de ama işte şu aralar psikolojik olarak dengesiz olunca pek umutsuzum :KK70:
Bir de eski eşimin çevresinde hangi kadından hoşlanmadıysam iyi enerji almadıysam beni onlarla aldattı lanet :KK70:
parti kur oy verelim üstadım :)

Stelyum falan dediniz dediniz, doğum haritama bakayım dedim. 2 İkizler, 2 Oğlak, 2 Aslan, bunların dışında Kova ve Koç harici bütün burçlar var haritamda haha neyim ben yav stelyum yok bende herhalde? Bu arada Kova ve Koç eski sevgililerimin burçlarıydı ıyh, neden anlaşamadığım belli oldu bence ehehe.

Stelyum falan dediniz dediniz, doğum haritama bakayım dedim. 2 İkizler, 2 Oğlak, 2 Aslan, bunların dışında Kova ve Koç harici bütün burçlar var haritamda haha neyim ben yav stelyum yok bende herhalde? Bu arada Kova ve Koç eski sevgililerimin burçlarıydı ıyh, neden anlaşamadığım belli oldu bence ehehe.
Durum buysa stelyum yok. Olması gerekli birşey değil. Stelyumunuz asıl burcunuz dışında bir burç olunca, o burcun özelliklerini gösteriyorsunuz. Asıl burç (güneş burcunuz) ve stelyum yapan burç, savaşıyormuş.

bazen çok istemekle gerçekten olan şey. ama her istenenin de sonu hayırlı olmuyor ki...:KK14:
Burada hep belirttik doğru istemek çok önemli. Kendimizi mutlu hayal etmek olumlu düşünmek gerekiyor. Örneğin; x ile evliyim değil, x ile mutlu, hayırlı bir evliliğim var, diye düşünmek daha doğru.

Back
X