Nasıl yaptınız? Keyifle okuruz valla anlatirsaniz :)
Cok uzun anlatmiyim
Yurtdisinda yasamak zaten en buyuk hayalimdi , universiteden sonra iki sene yasayip ulkeye geri donmustum ve cok pisman olmustum acikcasi
Yani kalbimin bir kosesinde hep yurtdisi vardi , bes sene once esimle evlendim , o da yurtdisinda okumus ve irada isini kurmusken annesinin hastaligi nedeniyle ulkeye donmus ve onun da hep icinde kalmis yurtdisi mevzusu
Ama bu arada biz isi gucu olan , coluklu cocuklu yasayan duzeni olan bir aileyiz , arada konusu gecince ahh ahh der gercerdik mevzuyu
Sonra iki sene once esim dedi ki , tanidigim bir arkadasi x ulkesine gitmis , sirket kurmus ileride oraya yerlesecekmis , bende mi kursam orda sirket olsa yurtdisi islerimi o sirket uzerinden yaparim brlki gelecekte cocuklarin isine yarar dedi
İyi dedim git bi bak
Aka hic aklimizda yerlesmek yoktu
Sonra esim gitti bu ulkeye sirketi kurmaya , beni aradi bi gece saat ikide
Otelin karsisindaki kafeye oturmus , bir proje yetistirimesi gerekiyordu , almis laptopunu calisiyor kafede , saat iki
Milana yan masada bir grup kiz var dedi , 13-14 yasindalar , kimse rahatsiz etmiyor , donup bakan yok, onlar meyve sularini iciyor , ywn masada adamlar biralarini iciyor
Sonra biz telefinda konusurken kizlar kalkti gitti , yuruyerek gitmisler , ne bi araba durdu onlerinde ne bakan oldu dedi
O an kizim icin cok istedim o ulkede yasamayi , sonra esim donunce dedim ki kalk gidelim yerleselim , esim de olur dedi ve biz iki sene sonrasi icin plan yaptik
Yani iki senede biraz para biriktirir yrni bir hayat kurmaya calisiriz diye planladik
Ben o gunden itibaren her an oraya yerlesmek icin hazirlik yaptim kafamda ,esyalari topladim , satilacaklari sattim , verioecekleri verdim , veda partimi bile organize ettim
Bazen boyle gozum kapali uzanirdim koltukta evi toparladigimi hayal ederdim
Esim sorardi napiyosun diye , bavullari hazirliyorum derdim gulerdi halime
Sonra o sirket kuruldugu ve bizim karar verdigimiz gunden 3 ay sonra ben isten cikarildim
Evren mesajimi 3 ayda aldi yani
O gun esimi aradim gel al beni isten cikarildim dedim
Gittik bi bara bira soyledik, birbirimize baktik , ben gidip toparlanmaya basliyim dedim
Esim baya tereddutluydu cunku birikimimiz yok hicbirseyimiz yok , nasil olacak dedi ha bu arada brn isten cikqrilmadan iki hafta once de onun ortagi kazik atti ve baya dolandirdi bizi , bes parasiz kaldik
Dedim arabayi satariz , esyalari satariz
Evren bizi bu yola soktu , brn cok istedim ve su anda bu yuzden bunlari yasiyoruz gitmemiz lazim
O gunden tam iki ay sonra biz geldik ve yerlestik
Tam bir senedir burdayiz , cok zor gunler gecirdik , ama simdi isimizi oturttuk cok sukur , jatta cok komik ama hayatim boyunca hayalim olan isi yapiyorum ki buraya gelirken aklimda hic yoktu boyle bir sey , tamamen tesadufen karsima cikti bu is olanagi
Yani isteyince oluyor , ben hep bunu yasadim ve deneyimledim , hayalini kurdugum hersey gerceklesiyor