• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Böyle konuşuyorum ama çok da anlamam aslında ama yorumum şu şekilde; eşiniz rahatına düşkün biri ayrıca yemeyi içmeyi gezmeyi seviyor. boğalar genelde boğazına düşkün oluyor ve bol para harcıyor, boğa da yay da sosyal burçlar arkadaş çevresi geniş olabilir değilse de arkadaşlarıyla vakit geçirmekten zevk alıyor olabilir. Pozitif enerjili biri olabilir,güvene önem veriyor. bazı Boğalar mükemmeliyetçi ve işkolik oluyor ams hep de olmuyor bundan emin olamadım. Lüksü seviyor aynı zamanda. Bazen size ilgisi az geliyor olabilir. Boğalar genelde çok göstermiyor ya da hissettiremiyor sevgisini Başlarda,tabi siz evliymişsiniz bilemicem.Tuttu mu 😄 bu arada siz başak baskın o boğa baskın tam uyum içindesiniz.
Uydu. Çok sağol :KK200:
Kıskanç, inatçı ve bencil :( bunları da eklemek lazım. Onun dışında uyumluyuz evet.

Vay be, neler varmış.👀👀

Şimdi bu başlık vesilesiyle doğum haritama baktım bir siteden. Güneş ayla, uranüsle, neptünle uyumsuz; ay, uranüs, neptünle uyumsuz; Jüpiter satürnle uyumsuzmuş. Ne demek bilmiyorum ama neden böyle oldumu açıklıyor bu kadar uyumsuzluk sanırım. 😅

açıkçası bana bu çekim yasası biraz şey gibi geliyor. Mesela 10 tane şeyi istersin olmaz ama 2 tanesi olur. O 2 taneye bakarak, düşünce tarzimi değiştirince oldu dersin. Ama yine de nötrüm bu meseleye, belki gerçekten de vardır evrende böyle birsey. Bir de çekim yasası diye birşey varsa, bence meghan markel bunun farkinda ve kendisi için kullandı :KK48:
ben bu konudaki cevaplari da gorunce iyice denemeye karar verdim bakalim var miymis yok muymus :) meghan in sanirim kresteki tiyatro olayini diyorsun orda da william dlye prensle evleniyormus :)
Uydu. Çok sağol :KK200:
Kıskanç, inatçı ve bencil :KK43: bunları da eklemek lazım. Onun dışında uyumluyuz evet.
Aa evet kiskancligi nasil unutmusum digerleri de gecer hep ozelliklerde 😂

stelyum ne ayol?
neyce konuşuyonuz siz :KK53:
Milana22 Milana22 size diyom ikinize:))
Alıntıdır
Doğum haritasında bir burçta en az üç gezegen toplanmasına stelyum diyoruz. Aslında bu kadar basit. Biraz beyin yakan bir kavram olarak görünsede haritaları açıp kontrol etmemiz yeterli olacak. Her haritada stelyum olmayabilir buda ekstrem bir durum değil. Ama stelyum var ise işler biraz karışacak çünkü asıl karakterimiz güneş burcumuza stelyum bir savaş açıcak ✋

Alıntıdır
Doğum haritasında bir burçta en az üç gezegen toplanmasına stelyum diyoruz. Aslında bu kadar basit. Biraz beyin yakan bir kavram olarak görünsede haritaları açıp kontrol etmemiz yeterli olacak. Her haritada stelyum olmayabilir buda ekstrem bir durum değil. Ama stelyum var ise işler biraz karışacak çünkü asıl karakterimiz güneş burcumuza stelyum bir savaş açıcak ✋

daha yükselenim ne onu bile bilmiyorum.
neyse geriye baktım biraz brad i boşver noop un oğlu istediği liseyi kazansına odaklan bence😂

daha yükselenim ne onu bile bilmiyorum.
neyse geriye baktım biraz brad i boşver noop un oğlu istediği liseyi kazansına odaklan bence😂
Bu daha mantıklı. Brad için kimler ne uğraşıyordur. İnşallah oğlunuz istediğinden de güzelini kazanır. Mmmmmmmm mmmmmm mmmm
Yolladım mesajı iletildi.:KK76:

Alıntıdır

3 tane stelyumum var :D :D
Yani güneş burcu baskın değilse neseni stelyumlar?

Alıntıdır

Aaa, bunlar dahil mi? 👀 :KK53:

Chiron
Lilith
True Nod
P. of Fortune
Vertex

Back
X