Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayat yanı başımızdaki insanlarla küs kalmak için çok kısa böyle düşünün ve bir adım atın derim. tabi konuyu da bilmiyorum fazla bir şey diyememBir arayın sarılın hediye götürün vs. bunlar da cok olumlu çekim yapar.
Yaa çok tatlısınızbu daha cok 6. His gibi bir şey bence
ederim tabi de simdi ben sizi tanımadıgım icin o kadar istahla hayal edemeyebilirim. Yine de hayal de edicem, dua da ama asıl bence siz kendiniz için denemelisiniz
aynısını ben de dusunuyordum ama su var olmayınca da olmuyor zaten. Karsı tarafta da istek olması lazım. Eğer olmayacagı varsa da hızlanıyor sanki bir seyler.
Hahshhs güldürdünüz ya
diğer sayfada da dediğim gibi yay Burcunun da özelliklerimi gösteriyonsun yani Aslan kadar yaysın da tüm ateş gruplarını toplamışsınYani yay da olanlari ne etkiliyocekim yasasinda yay etkilesimi yapmissin sende demekki bu arada cekim yasasina inaniyorum ve youtube da videolar var izlenmesi gerek hepsi
çok tatlişko bir burcumuz var hoşgeldin :)Yay Burcu’nun da özelliklerini gösterdiğim anlamına geliyormuş. Asıl burcum kadar etkiliyor beni yani.
şaka maka cidden tüm yaylar toplanmışız. Hepimiz mi dertliyiz yoksa dertsizlikten mi bu konuya sardık muammaBem yay im.blast.nolacak benim halim
Hosbuldummçok tatlişko bir burcumuz var hoşgeldin :)
Böyle durumlarda kötü his geldiği an sesli şekilde 3 kez iptal diyin diyorlar belki işe yarar denerseniz sonucu yazarsınızgeçenlerde de iş gıdıyorum.. ama benim ustumde değişik bır enerjı halsızlık ,boyle ağlamışım ağlamışımda sakınlemişim bir çare düşmüşüm ama değişikde bir sukunet, heyecan var içimde. tamam dedım bu gun kesin kötü birşey olacak vatandaşın bırıyle kavga edecem dedim ve bıngoooo kavga ettim.butun huzurum gıttı yıne bırgun bebepsiz mutluyum.şık gıyındım ,keyıflıyım içimden bır anda bugun kötü birşey olacak dedim vede oldu. fena halde adamın bırıyle takıştım ağladım falan..o yuzden mutluluğa salmıyorum kendımı,keyıflı olmak ve huzurlu olmak benı korkutuyor
feriştahı gelse kurtarmaz bence.o enerjı geldınmı salamıyosundaBöyle durumlarda kötü his geldiği an sesli şekilde 3 kez iptal diyin diyorlar belki işe yarar denerseniz sonucu yazarsınız
Ahaha cidden ateş de ederimhele ki gozum donunce cok tesekkur ederim guzel kalbinden operim seni blast'imdiğer sayfada da dediğim gibi yay Burcunun da özelliklerimi gösteriyonsun yani Aslan kadar yaysın da tüm ateş gruplarını toplamışsın
Kim :) gercek Mi bu: )))Eski eşi almandi ve almanyada yasamak istedi.onun da isi gucu burada gidemedi ve kulturel olarak uyusamadilar bu sebeple
hhaahaha aklıma bir olayım geldi , lisedeyim karneleri almışız takdir almışım mutluluktan havalara uçuyorum dolmuşa bindim salak bir kızla durup dururken kavga ettim. genelde çok mutlu olduğum da o gün içinde bir anda mutsuz olacağımı düşünemiyorum ve bir şekilde oluyor , hayır çok mutlu olan bir insan da değilim napıcaz böyle , bence nazara geliyoruz :)geçenlerde de iş gıdıyorum.. ama benim ustumde değişik bır enerjı halsızlık ,boyle ağlamışım ağlamışımda sakınlemişim bir çare düşmüşüm ama değişikde bir sukunet, heyecan var içimde. tamam dedım bu gun kesin kötü birşey olacak vatandaşın bırıyle kavga edecem dedim ve bıngoooo kavga ettim.butun huzurum gıttı yıne bırgun bebepsiz mutluyum.şık gıyındım ,keyıflıyım içimden bır anda bugun kötü birşey olacak dedim vede oldu. fena halde adamın bırıyle takıştım ağladım falan..o yuzden mutluluğa salmıyorum kendımı,keyıflı olmak ve huzurlu olmak benı korkutuyor
bir benzerini yaşadım kaza yapcaz dedim yaptık ben şom ağızlı oldumBen de iki kez yaşadığım bir şeyden bahsedeyim. Üstümde inanılmaz bir negatif enerji, atamıyorum. O sıkıntı ile çıktım. Kaza yapmak ile ilgili engelleyemediğim bir şey doğuyor içime. Çok saçma yerlerde ve şekillerde kaza yaptım. Nerdeyse özellikle yapmışım gibi oldu. İkisini de gören duyan kazanın oluş şeklindeki saçmalığa sırf nezaket olsun diye yanımda yorum yapamadılar. Sağolsunlar.
Biraz zor anlatmak ,erkek kardeşim kiz k. arkadaşiyla evlendi ve kendi arkadaşliği bozulduğu için bendende biraz mesafeli durmami bekledi, bende kardeşimi böyle bir yolda yalniz birakmak istemedim .Konuşmama sebebiniz ne? ona göre bir adım atsanız
O bende şöyle oluyor.hhaahaha aklıma bir olayım geldi , lisedeyim karneleri almışız takdir almışım mutluluktan havalara uçuyorum dolmuşa bindim salak bir kızla durup dururken kavga ettim. genelde çok mutlu olduğum da o gün içinde bir anda mutsuz olacağımı düşünemiyorum ve bir şekilde oluyor , hayır çok mutlu olan bir insan da değilim napıcaz böyle , bence nazara geliyoruz :)
Ahh ahhh çok isterdim ya..Bir arayın sarılın hediye götürün vs. bunlar da cok olumlu çekim yapar.
Ben de bir yandan inanmak istemiyorum burçlsra ama burç konuşmak çok eğlenceli geliyor.burçlarla pek alakam olmasa da ben yay burcuyum ve hayatıma giren , çok sevdiğim aşk ,arkadaş geneli koç burcu oluyor çözemedim. ateş ateşi çekiyor herhalde
Biraz zor anlatmak ,erkek kardeşim kiz k. arkadaşiyla evlendi ve kendi arkadaşliği bozulduğu için bendende biraz mesafeli durmami bekledi, bende kardeşimi böyle bir yolda yalniz birakmak istemedim .
En son olayda ,gelin hanima altin almaya gittik .Ne alinacak ne yapilacak yorum yapmadim .Annemgile söylemiş eģer oğlunuza beninkinden çok altin yaparsaniz bozulurum diye .
Gidilecek gün bende anneme dedim bak sana söylemiş eşit yapmiyorsunuz ,alinacak şimdi "x" fazla .
Neyse ,alindi edildi akşam anneme tel ediyor ve tabii annemin babamin burnundan getiriyor .Annemde ablanda hesap etti değeri aynidir diyor .
Bana bir mesaj geliyo" sen niye benim altinimin hesabini yapiyorsun ,x ayni denk diye .
Anlatmaya caliştim ama deli divane olmuş öfke ve nefret gözünü kör etmiş
"Haram olsun " dedi hakaretler yağdirdi bana değil ama bende kendine bir bencil ve sirf ego tatmini güc savaşi yaptiğini söyledim .
Mesafe koyalim ben böyle yapamiyorum ablam olarak arkamda durmuyorsun dedi ve üc aydir hic konuşmuyoruz