cekim gücü diye bir sey var mı

Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?
evet tatlım ben unuttuğum için adını tam yazamamışım , bazı konularda aşırıya kaçma gibi gelse de genel olarak okurken keyif aldım . kişisel gelişim kitaplarını çok sevmem mutluluğun 6 anahtarı vardır , başarılı olmak için 3 yöntem vardır vs bana biraz yapay geliyor bu kitap diğer kişisel gelişim kitaplarıyla dalga geçiyor ve tam tersini savunuyor. Açıkçası beni fazla baymadı ve keyif aldım okuyabilirsin.

Olumlu ve olumsuz düşüncenin insanın hayatına etkisine inanıyorum. Ancak yaşam koçlarından haz etmiyorum. Normalde böyle şeylere gülüp geçen birisi olarak son günlerde rakamların gücüne saçma şekilde inanır oldum. Yine de kaptırmam kendimi tabi.

Ben duaya ve çalışmaya inanırım. Tedbir bizden, takdir Allahtan cümlesini de pek severim. Ben çabalar, elimden geleni yaparım ve dua ederim. Bir şeyin olabilmesi için iki etken var. Bir kulun çabası, iki Yaradanın yardımı. Biri olmadan diğeri olmuyor benim inancıma göre. Oturduğum yerden dua ederim olur demekle olmaz, ben istedim mi yaparım demekle de Olmaz. Çünkü öyle bir şey oluyor ki hiç beklenmeyen bir anda, ne kadar istersen uğraşırsan uğraş olmuyor. Bu noktada da kendi adıma inancım devreye giriyor.

Canimsinnn cok tesekkur ederim 25.07.1988 saat 14.00 dogum saatim sivas dogum yerim
Ay Satürn Uranüs yayda yani yay stelyumun var. Yalnız konum hep yay Burcu olanların ve yay stelyumu olanların ilgilisini cekmis demek ki yay burçları astroloji ve spiritüel şeyleri seviyor 😂

Eklentiler

• 30B14C57-BD98-48CF-8F17-FEC398CCD3ED.jpeg
    30B14C57-BD98-48CF-8F17-FEC398CCD3ED.jpeg
    119,7 KB · Görüntüleme: 77
Olumlu ve olumsuz düşüncenin insanın hayatına etkisine inanıyorum. Ancak yaşam koçlarından haz etmiyorum. Normalde böyle şeylere gülüp geçen birisi olarak son günlerde rakamların gücüne saçma şekilde inanır oldum. Yi
Ay Satürn Uranüs yayda yani yay stelyumun var. Yalnız konum hep yay Burcu olanların ve yay stelyumu olanların ilgilisini cekmis demek ki yay burçları astroloji ve spiritüel şeyleri seviyor 😂
yay burcu olmam peki :)

Bu konuya bwnde çok takip ediyorum hatta youtube sürekli izlediğkm videolar var .
En önemli istediğimiz olmuş gibi bir
duygu yaşamak .
Ayrintilara girerek haysl edecekcin misal sevgilinle nasil buluştuğunu ,ne giydiğini ,nasil baktiğini vs...
En önemli senin olumlu hislerin ,çok büyük duygu yaratacaksin ama olmuş gibi yani sevgilin varmiş gibi .
Misal dişariya cikarken sevgilinle buluşacak gibi hazirlanacaksin .
En zoruda takinti haline girmeyeceksin,düşüncelerini serbest birakacasin.
"Istemem yan cebime koy":KK76:

Nedense bende hep negativ olaylar oluyor .
Kedimiz vardi ,eşimle sürekli kediyle ilgili tartişiyorduk .Sonra bir iki kere sinirden
"kedisiz kalda gör" dedim ve düşündüm ,
Ve gercekten iki ay sonra kedimiz bir daha eve gelmedi:KK61:
2.Kiz kardeşimle bir iyi bir kötü gidiyordu nasil oldu bilmiyorum içime kurt düştü aramiz acilacak diye endişe yaşadim ama sanki gercek gibi ve maalesef şimdi konuşmuyoruz.

Kim olumlu cekim yarata biliyorsa lütfen ben kiz kardeşimle geri eskisi gibi olmak istiyorum
Bir yardimci olun ya..

Bu konuya bwnde çok takip ediyorum hatta youtube sürekli izlediğkm videolar var .
duygu yaşamak .
Ayrintilara girerek haysl edecekcin misal sevgilinle nasil buluştuğunu ,ne giydiğini ,nasil baktiğini vs...
En önemli senin olumlu hislerin ,çok büyük duygu yaratacaksin ama olmuş gibi yani sevgilin varmiş gibi .

Kedimiz vardi ,eşimle sürekli kediyle ilgili tartişiyorduk .Sonra bir iki kere sinirden
2.Kiz kardeşimle bir iyi bir kötü gidiyordu nasil oldu bilmiyorum içime kurt düştü aramiz acilacak diye endişe yaşadim ama sanki gercek gibi ve maalesef şimdi konuşmuyoruz.

Kim olumlu cekim yarata biliyorsa lütfen ben kiz kardeşimle geri eskisi gibi olmak istiyorum
Bir yardimci olun ya..
Konuşmama sebebiniz ne? ona göre bir adım atsanız

duygu yaşamak .

Bir yardimci olun ya..

Bir arayın sarılın hediye götürün vs. bunlar da cok olumlu çekim yapar.

Dünden beri belki 10. Kişisiniz. :) benim de yay stelyumum var 😄
çok özür dileyerek soruyorum yay stelyumu çıkması karşınıza yay burcu kişilerin çıkacağı anlamına mı geliyor biraz araştırdım tam anlaymadım

Yani yay da olanlari ne etkiliyo😂😂cekim yasasinda yay etkilesimi yapmissin sende demekki bu arada cekim yasasina inaniyorum ve youtube da videolar var izlenmesi gerek hepsi

X