- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Eski eşi almandi ve almanyada yasamak istedi.onun da isi gucu burada gidemedi ve kulturel olarak uyusamadilar bu sebepleCok komik ,neden bosanmis olacak onu Meral ettim :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski eşi almandi ve almanyada yasamak istedi.onun da isi gucu burada gidemedi ve kulturel olarak uyusamadilar bu sebepleCok komik ,neden bosanmis olacak onu Meral ettim :))))
evet tatlım ben unuttuğum için adını tam yazamamışım , bazı konularda aşırıya kaçma gibi gelse de genel olarak okurken keyif aldım . kişisel gelişim kitaplarını çok sevmem mutluluğun 6 anahtarı vardır , başarılı olmak için 3 yöntem vardır vs bana biraz yapay geliyor bu kitap diğer kişisel gelişim kitaplarıyla dalga geçiyor ve tam tersini savunuyor. Açıkçası beni fazla baymadı ve keyif aldım okuyabilirsin.Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?
ben internet üzerinden telefona indirip okumuştum ücretsiz olarak.Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı adlı kitap mı? Cidden övüldüğü kadar güzel mi?
Bende de Storytel var, indirdim daha başlamadım. En iyisi hemen okuyayım. Teşekkür ederim canım.ben internet üzerinden telefona indirip okumuştum ücretsiz olarak.
ne demek keyifli okumalar :)Bende de Storytel var, indirdim daha başlamadım. En iyisi hemen okuyayım. Teşekkür ederim canım.
Canimsinnn cok tesekkur ederim 25.07.1988 saat 14.00 dogum saatim sivas dogum yerimOlurr söyle bakalım
Bende ilk defa duydum bakmaya calistim ama bakamadim ki:))bu nedir bende merak ettim :)
ben olayı anlamadım canım , burdan neye bakılıyor :)Bende ilk defa duydum bakmaya calistim ama bakamadim ki:))
Ay Satürn Uranüs yayda yani yay stelyumun var. Yalnız konum hep yay Burcu olanların ve yay stelyumu olanların ilgilisini cekmis demek ki yay burçları astroloji ve spiritüel şeyleri seviyorCanimsinnn cok tesekkur ederim 25.07.1988 saat 14.00 dogum saatim sivas dogum yerim
Olumlu ve olumsuz düşüncenin insanın hayatına etkisine inanıyorum. Ancak yaşam koçlarından haz etmiyorum. Normalde böyle şeylere gülüp geçen birisi olarak son günlerde rakamların gücüne saçma şekilde inanır oldum. Yi
yay burcu olmam peki :)Ay Satürn Uranüs yayda yani yay stelyumun var. Yalnız konum hep yay Burcu olanların ve yay stelyumu olanların ilgilisini cekmis demek ki yay burçları astroloji ve spiritüel şeyleri seviyor
Dünden beri belki 10. Kişisiniz. :) benim de yay stelyumum varyay burcu olmam peki :)
Konuşmama sebebiniz ne? ona göre bir adım atsanızBu konuya bwnde çok takip ediyorum hatta youtube sürekli izlediğkm videolar var .
En önemli istediğimiz olmuş gibi bir
duygu yaşamak .
Ayrintilara girerek haysl edecekcin misal sevgilinle nasil buluştuğunu ,ne giydiğini ,nasil baktiğini vs...
En önemli senin olumlu hislerin ,çok büyük duygu yaratacaksin ama olmuş gibi yani sevgilin varmiş gibi .
Misal dişariya cikarken sevgilinle buluşacak gibi hazirlanacaksin .
En zoruda takinti haline girmeyeceksin,düşüncelerini serbest birakacasin.
"Istemem yan cebime koy"
Nedense bende hep negativ olaylar oluyor .
Kedimiz vardi ,eşimle sürekli kediyle ilgili tartişiyorduk .Sonra bir iki kere sinirden
"kedisiz kalda gör" dedim ve düşündüm ,
Ve gercekten iki ay sonra kedimiz bir daha eve gelmedi
2.Kiz kardeşimle bir iyi bir kötü gidiyordu nasil oldu bilmiyorum içime kurt düştü aramiz acilacak diye endişe yaşadim ama sanki gercek gibi ve maalesef şimdi konuşmuyoruz.
Kim olumlu cekim yarata biliyorsa lütfen ben kiz kardeşimle geri eskisi gibi olmak istiyorum
Bir yardimci olun ya..
Bütün yaylar toplandıkBen de yay
Bu konuya bwnde çok takip ediyorum hatta youtube sürekli izlediğkm videolar var .
En önemli istediğimiz olmuş gibi bir
duygu yaşamak .
Ayrintilara girerek haysl edecekcin misal sevgilinle nasil buluştuğunu ,ne giydiğini ,nasil baktiğini vs...
En önemli senin olumlu hislerin ,çok büyük duygu yaratacaksin ama olmuş gibi yani sevgilin varmiş gibi .
Misal dişariya cikarken sevgilinle buluşacak gibi hazirlanacaksin .
En zoruda takinti haline girmeyeceksin,düşüncelerini serbest birakacasin.
"Istemem yan cebime koy"
Nedense bende hep negativ olaylar oluyor .
Kedimiz vardi ,eşimle sürekli kediyle ilgili tartişiyorduk .Sonra bir iki kere sinirden
"kedisiz kalda gör" dedim ve düşündüm ,
Ve gercekten iki ay sonra kedimiz bir daha eve gelmedi
2.Kiz kardeşimle bir iyi bir kötü gidiyordu nasil oldu bilmiyorum içime kurt düştü aramiz acilacak diye endişe yaşadim ama sanki gercek gibi ve maalesef şimdi konuşmuyoruz.
Kim olumlu cekim yarata biliyorsa lütfen ben kiz kardeşimle geri eskisi gibi olmak istiyorum
Bir yardimci olun ya..
çok özür dileyerek soruyorum yay stelyumu çıkması karşınıza yay burcu kişilerin çıkacağı anlamına mı geliyor biraz araştırdım tam anlaymadımDünden beri belki 10. Kişisiniz. :) benim de yay stelyumum var
Yani yay da olanlari ne etkiliyocekim yasasinda yay etkilesimi yapmissin sende demekki bu arada cekim yasasina inaniyorum ve youtube da videolar var izlenmesi gerek hepsiAy Satürn Uranüs yayda yani yay stelyumun var. Yalnız konum hep yay Burcu olanların ve yay stelyumu olanların ilgilisini cekmis demek ki yay burçları astroloji ve spiritüel şeyleri seviyor
Yay Burcu’nun da özelliklerini gösterdiğim anlamına geliyormuş. Asıl burcum kadar etkiliyor beni yani.çok özür dileyerek soruyorum yay stelyumu çıkması karşınıza yay burcu kişilerin çıkacağı anlamına mı geliyor biraz araştırdım tam anlaymadım