- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
-
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
birde şöyle düşün özel mesaj için 10 dakika beklemeyeceksin sen hizmet alacaksın paranın karşılığında hemde bütçeni sarsmayan bir parayla bir insanı yatağında dört duvarında dışarı çıkarcaksın çok güzel bir şey aylarca kullanmak zorunda kaldım o sandelyeyi o yüzden nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum eğer sarsmıycaksa senide grubumuza alalımmı cicim
gurp nerde kızz ??
Tmm bitanem kaltılabilirim
ayyy çok sevindim cicimmmm şimdilik topiği açmaya çalışıyor dadlum nöbetçi muhabetçi topiğine gel istersen 3 kişi olduk
link at bitanem
nasıl oldun bitanem senn ?
Hem kocalar herşeyi bilmek zorunda değil ki
Günaydın kızlar, yarın buluşuyor muyuz? Kimler geliyor buluşmaya? son durum nedir
nasılsın cyd cım keyfim pek yok sizinde keyfinizi bozmak istemiyorum kararsızım
Günaydın kızlar, yarın buluşuyor muyuz? Kimler geliyor buluşmaya? son durum nedir
gunaydın kızlar nasılsınız
bu arada nissancım Allah kalbine ferahlık versin canım
günaydınnnn ceydacım olurmu bulusma var tabi dün küboşla konustum hatta konusunki nerden geleceginize karar verirsiniz ekip aynı herkes geliyor beni arıyor herkes çok sabırsızlanıyoruz heyecanlanıyoruz diyolar wuhuuuu bide yanımızda ufak bir hediye olcak bir kişiye vericez onu çekiliş yapıp çok istedi herkes ben mesela ekstradan aliciye bir hediye yaptırıorum havalara ucurtucam onuuu
ayrıca bnm doğum günümmmm
nasılsın cyd cım keyfim pek yok sizinde keyfinizi bozmak istemiyorum kararsızım
günaydınnnn ceydacım olurmu bulusma var tabi dün küboşla konustum hatta konusunki nerden geleceginize karar verirsiniz ekip aynı herkes geliyor beni arıyor herkes çok sabırsızlanıyoruz heyecanlanıyoruz diyolar wuhuuuu bide yanımızda ufak bir hediye olcak bir kişiye vericez onu çekiliş yapıp çok istedi herkes ben mesela ekstradan aliciye bir hediye yaptırıorum havalara ucurtucam onuuu
ayrıca bnm doğum günümmmm
valla bunu duyduğuma sevindimo zaman ben küboşla görüşeyim de beraber geliriz sanırım ama bak bizi iskeleden alın hee
nasıl hediye mi alınacaktı canım :26:
cnm kendini eve kapatma bence gel bize gel bizeeeee
cnm çok ufak bişeyyy kızlar dediler yanımızda küçük bi hediye olsun orda çekiliş yapıp birbirimize verelim bi güzellik hoşluk olsun dediler ok dedim bende madem. tabi isteyen yani ama büyük bişey alınmıcak kucuk bsy olcak yani