Çekilişten Dostluğa Doğru Var mısın ? :))

birde şöyle düşün özel mesaj için 10 dakika beklemeyeceksin sen hizmet alacaksın paranın karşılığında hemde bütçeni sarsmayan bir parayla bir insanı yatağında dört duvarında dışarı çıkarcaksın çok güzel bir şey aylarca kullanmak zorunda kaldım o sandelyeyi o yüzden nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum eğer sarsmıycaksa senide grubumuza alalımmı cicim

gurp nerde kızz ??

Tmm bitanem kaltılabilirim

bende girdim bende girdim ama noluyo onu anlayamadım 30 tl vercegimi yardım edecegimizi biliyorum tek :KK49:

kurstan geç çıktım kızlar noel tatilin gitmiş hocalar yabancı uyrukluya yeni gelmişler,kurs başladı yani off başladı gene koşturmaca

nasıl oldun bitanem senn ?

Hem kocalar herşeyi bilmek zorunda değil ki:KK1::KK1:

benimki tuvaletimede karışıyor,bilmiyonmu adam evin dışında tuvaletini yapmayacaksın diye tutturdu kaç gündür eve zor düşüyorum:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydın kızlar, yarın buluşuyor muyuz? Kimler geliyor buluşmaya? son durum nedir :KK1:

gunaydın kızlar nasılsınız:KK3:

günaydınnnn ceydacım olurmu bulusma var tabi dün küboşla konustum hatta konusunki nerden geleceginize karar verirsiniz ekip aynı herkes geliyor beni arıyor herkes çok sabırsızlanıyoruz heyecanlanıyoruz diyolar wuhuuuu bide yanımızda ufak bir hediye olcak bir kişiye vericez onu çekiliş yapıp çok istedi herkes ben mesela ekstradan aliciye bir hediye yaptırıorum havalara ucurtucam onuuu

ayrıca bnm doğum günümmmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydınnnn ceydacım olurmu bulusma var tabi dün küboşla konustum hatta konusunki nerden geleceginize karar verirsiniz ekip aynı herkes geliyor beni arıyor herkes çok sabırsızlanıyoruz heyecanlanıyoruz diyolar wuhuuuu bide yanımızda ufak bir hediye olcak bir kişiye vericez onu çekiliş yapıp çok istedi herkes ben mesela ekstradan aliciye bir hediye yaptırıorum havalara ucurtucam onuuu

valla bunu duyduğuma sevindim :KK1: o zaman ben küboşla görüşeyim de beraber geliriz sanırım ama bak bizi iskeleden alın hee :KK60:

nasıl hediye mi alınacaktı canım :26:

nasıl hediye mi alınacaktı canım :26:

cnm çok ufak bişeyyy kızlar dediler yanımızda küçük bi hediye olsun orda çekiliş yapıp birbirimize verelim bi güzellik hoşluk olsun dediler ok dedim bende madem. tabi isteyen yani ama büyük bişey alınmıcak kucuk bsy olcak yani :nazar:

cnm çok ufak bişeyyy kızlar dediler yanımızda küçük bi hediye olsun orda çekiliş yapıp birbirimize verelim bi güzellik hoşluk olsun dediler ok dedim bende madem. tabi isteyen yani ama büyük bişey alınmıcak kucuk bsy olcak yani :nazar:

ne kadar kuçuk şeker gibi mi:KK1:
örnek verirmisin

X