Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çiçek sepetinden aradılarrr yarın gidecekmiş cicek gecmiş olsun dedim bende bin tane özür ama neye yarar günü geçti öfff

canım şen piliçte ne yarışması var duymamıştım hiç:26:

Şen piliç ten 10.000 kişiye mangal, piknik örtüsü ve çantası
Etiketi ya da poşeti ad soyad yaş ve adres ile P.K. 95 ŞİŞLİ 34361 istanbul Adresine gönderin kazanın.27 mayısa kadar ulaşan zarflar çekilişe dahil edilecektir.

kıslar molpedden numune istemiştim mail atmışlar adresimi
istemişler bende gönderdim bakalım ne zaman gelecek

tamam canım sağol

merhaba kızlar burayı yeni buldum :)
mesjlarınıza göz gezdirrken fikrimühim diye bi siteyi gördüm incelim ama sizce guvenilir mi ve kampanya olrak gelen bişey oldumu size merek ettim :)

Kızlar electro world 14-15-16 mayıs tarihlerinde saat başı bir mağazalarının adını söylicek.. 100 mağazaya 100 hediye ürün saklamışlar.. Eğer o hediye ürünü siz bulursanız bedava alabileceksiniz.LCD den bilgisayara kameradan cep telefonuna herşey varmış Tek yapmanız sayfayı takip etmek.

Electro World yılın en çılgın olayını başlatıyor! 14-15-16 MAYIS tarihlerinde, Electro World’ün bulunduğu şehirlerdeki 100 noktaya, 100 ayrı ürün saklayacağız. Facebook ve twitter sayfamızdan her saat başı bir ürünün yerini açıklayacağız.

Ürünü sakladığımız yere ilk ulaşan ürünün sahibi olacak! Bu çılgın teklife katılmak için yapmanız gereken tek şey Facebook’ta Electro World’ü beğenmek ya da twitter’da takipçisi olmak!

Electro World’ün çılgın teklifine katılın, LCD TVlerden ipadlere, laptoplardan cep telefonlarına, video kameralardan dijital fotoğraf makinelerine, PlayStation 3’ten iphone 4’e kadar 100 inanılmaz üründen birine sahip olun! Ve çok yakında Electro World’ün çılgın teklifleriyle herkesin, istediği her ürünü alabileceği yepyeni bir dönem başlıyor!

sırf abone olayım diye mesaj yazıyorum...
paylaşımlarınız bir harika..
fikrimühim sepet nasıl geliyor kızlar?

hoşgeldinfikrimühimde bi kampanya vardı ona katıldık geçti ama.üye olman gerek ben 1 yıldır üyeyim ilk defa bişey geldi hemen bekleme yaniii

:119::119::119:tatligaciiiiii çooookkkk sevinnddiiiimmmmm güle güle takk :119::119::119:kızz resmini de çekk bizde göreliimmm

inşallah canım..bi teslim alayım hediyeyi, foto işi kolay..
ama vaadedilen yüzük buymuş..

kızlar tü tü tü maşallah diyin ,devamı gelsin..hepimize..

bir mağazası bana çok yakın hemen sayfayı beğendim..takipte olacağım..teşekkürler..
güzel günlerde tak inşallah,,darısı başımıza

amin canım...dün de bella gloria dan kazandığım kalpli kolye geldi..
bugünlerde şanslıyım galiba..:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…