Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugünde bana doğadandan geldi.
valla ahşap kutusuna bayıldım.her çeşit çayda katmışlar.
baya bonkörlermiş...
Eki Görüntüle 192626 Eki Görüntüle 192627
şenpilice katılan warmı:26::26:
canım şen piliçte ne yarışması var duymamıştım hiç:26:
Şen piliç ten 10.000 kişiye mangal, piknik örtüsü ve çantası
Etiketi ya da poşeti ad soyad yaş ve adres ile P.K. 95 ŞİŞLİ 34361 istanbul Adresine gönderin kazanın.27 mayısa kadar ulaşan zarflar çekilişe dahil edilecektir.
baya bonkörlermiş...
baya bonkörlermiş...
sırf abone olayım diye mesaj yazıyorum...
paylaşımlarınız bir harika..
fikrimühim sepet nasıl geliyor kızlar?
:119::119::119:tatligaciiiiii çooookkkk sevinnddiiiimmmmm güle güle takk :119::119::119:kızz resmini de çekk bizde göreliimmm
inşallah canım..bi teslim alayım hediyeyi, foto işi kolay..
ama vaadedilen yüzük buymuş..
kızlar tü tü tü maşallah diyin ,devamı gelsin..hepimize..
bir mağazası bana çok yakın hemen sayfayı beğendim..takipte olacağım..teşekkürler..Electro World yılın en çılgın olayını başlatıyor! 14-15-16 MAYIS tarihlerinde, Electro World’ün bulunduğu şehirlerdeki 100 noktaya, 100 ayrı ürün saklayacağız. Facebook ve twitter sayfamızdan her saat başı bir ürünün yerini açıklayacağız.
Ürünü sakladığımız yere ilk ulaşan ürünün sahibi olacak! Bu çılgın teklife katılmak için yapmanız gereken tek şey Facebook’ta Electro World’ü beğenmek ya da twitter’da takipçisi olmak!
Electro World’ün çılgın teklifine katılın, LCD TVlerden ipadlere, laptoplardan cep telefonlarına, video kameralardan dijital fotoğraf makinelerine, PlayStation 3’ten iphone 4’e kadar 100 inanılmaz üründen birine sahip olun! Ve çok yakında Electro World’ün çılgın teklifleriyle herkesin, istediği her ürünü alabileceği yepyeni bir dönem başlıyor!
güzel günlerde tak inşallah,,darısı başımıza
merhaba kızlar bugün ptt den türkü cd si gelmiş