Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bol sütlü bol köpüklü nescafe 3ü1 arada sütlü köpüklü şifre kısmına buna gireceksin...

garanti nin sevgililer gününe özel ilk 1000 kişiye kitap basıp yollayacağı şey ne oldu ya haberi olan var mı ilk 1000 kişi arasında adım vardı ama halen gelen yok kitabı basılıp gelen var mı

garanti nin sevgililer gününe özel ilk 1000 kişiye kitap basıp yollayacağı şey ne oldu ya haberi olan var mı ilk 1000 kişi arasında adım vardı ama halen gelen yok kitabı basılıp gelen var mı

yok canım malesef benimde gelmedi. bende kimseye gitmemiştir daha

bende rt ettiğimde 200 kişi civarıydı mail gelmedi ama ? bende arada katılabiliyorum ufak tefek birşeyler takip et çıkar şansın olsun yeterki

pes etme bazen hiçbirşey çıkmaz bazen hergün kazanırsın zorla şansını bence

yorulmaaa cnm bunları açıklamana gerek yok ,katılırsın şansın varsa çıkar ,herkes kazansın ama firmalar adaletli dağıtım yapsın benim demek istediğim bu

senin gibi hayırlı arkadaşa ihtiyacım var ben kazandığımın yarısını veririm yeterki çıkarsın

ya arkadasım ne ıstersıznı su görumcelerden kv anlamam kı yapıyorum yaranamıyom gorumcen yapmıyo yaranmıyo bune yaaD

Oh mis gibi hava var orda tabii gezin bakalım. Burası 5 derece ve şakır şakır yağmur yağıyor. Liptonda birşey yapmayacaksın herhalde girip videoyu izleyeceksin falan. Herhalde öyle.Ben de pek anlamadım aslında.

En sevdiğin Ülker ürünleriyle fotoğrafını çek, uygulamaya yükle, mutlu bir an kutusu kazanma şansını yakala!http://......./mutlubinlercean

kızlar nasıl çekilcek acayip pozlar verilmesine gerek var mı

Yok tatlım ya çek bir ülkerle fotonu gönder. O acayip olan biskremdi. Güldürdün beni. Nasıl acayip bir poz verecektin ki?

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?

Alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki "Alıntı ile cevapla" yazısının yanında işarete bir kere tıkla, daha sonra cevap vere tıkladığında istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun.

Allah razı olsun. Çok güzel oldu bu. Çok teşekkür ederim. Ben onu gördüydüm de basmadım. Böyle meraktan basıp saçma sapan şeyler yapmıştım başka yerlerde şimdi bilmeden ellemeyeyim dedim. Çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…