Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sevgmm mesaj atmışsin cevap yazmaya çalıştım ama posta kutun doluymuş, kazanıp kazanmadığına bakmak isterdim ama şu an telden giriyorum ve telden açmıyor malesef canim :44:

Yaşamınızın paletinde hangi renkler yer alıyor? #benimrenklerim ve #filliboya hashtag'leriyle en renkli fotoğraflarınızı Instagram'da paylaşarak, sayfamızdaki kayıt formunu doldurun, Samsung Galaxy S3 kazanma şansı sizin olsun. Unutmayın 10 kişi de Mustafa Seven ile beraber Haliç kıyılarında gerçekleşecek harika bir fotoğraf turu kazanıyor!
http://on.fb.me/17mPuGB

Altın Kare Fotoğraf Yarışması başvuruları için son 3 gün! Altının hayatınızdaki yerini anlatan kareyi fotoğraflayıp bize gönderin, Kuveyt Türk'ten altın kazanma şansını yakalayın! Kuveyt Türk | Altın Kare

Deşme yaramı gitti gittiiii bileziklerim altınlarım ev için gitti

Son düzenleme:

elin adamıynan ne işim var haliç kıyılarında
iter miter düşürür de yarım yamalak yüzmemle boğulur giderim

ay oğlumu anneannesi götürdü evdeki ses mes gitti sabahtan beri kızda uyuyo canım sıkıldı ama şimdi gülmekten yaş geldi gözümden valla ellerim titriyo zor yazıyorum

takibe aldım canım hayırlısı olsun. Bu arada benim adımın yanında da benim bloğum var beklerim..

avon dan kremim geldi dün :)

birde everyday me ye üye oldum fairy deneme ürünü gönderiomus katıldım 30 gün içinge yolluyacaklarmıs :))

bu arada tavsiye kanalından davet gelmiş dimes için bunu money karta yüklicelermiş kızlar migros tan mı gidip alıcaz nasıl olıucak bird yükleniğini nasıl anlıcaz ??

elin adamıynan ne işim var haliç kıyılarında
iter miter düşürür de yarım yamalak yüzmemle boğulur giderim

:86::86::86:

benim herifte oralarda balık tutar haftasonu..elin tanımadığım adamıynan gitmeme kızar..

sen işe başlamamışmıydın bacım, neden evdesin, bıraktın mı işi?

slm forumun meleklerine

izmirde hava çok güzel bugün az önce geldik kızımla eve...dimes için mesaj gelmemiş bana karta yüklendiğini anlamak için money club card kendi sayfasında kartınızı kaydettirin http://www.moneyclubkart.com/default.aspx sonra ordan size özel kampanyalar kısmı var orda indirimi görmeniz lazım migrosa gidip ürünü al eğer kasada ücret isterlerse kartta indirim tanımlı dersin bazen görmüyorlar indirimi hemen...bu arada liptona baktım ama anlayamadım bilen bir arkadaş anlatsa biraz iyi olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…