- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
sevgmm mesaj atmışsin cevap yazmaya çalıştım ama posta kutun doluymuş, kazanıp kazanmadığına bakmak isterdim ama şu an telden giriyorum ve telden açmıyor malesef canim :44:
kızlar benim burda çok samimi bir arkadaşım var..geçenlerde dedim bak ben böyle kampanyalara falan giriyorum..o beceremez interneti pek...istersen ver dedim şifreni sanada girebildiğim kadar gireyim.. tamam dedi..bir haftadır oynuyorum ondan da (tabi onun adresini veriyorum) hatun ne şanslıymışki..daha keskinoğlundan ikinci girişimde kitap,albeniden paket ve demin baktım bizim mutfaaktada adı var..üstelik 6 haftadır 20 civarı çekilişle giriyorum..hiç çıkmadı..arkadaşımdan ise sadece 4 çekiliş hakkı yapmıştım.. kazanmış :)
helal hoş olsun inşallah.. arkadaşımı çok seviyorum ama demek gerçekten şanslı olmak lazımmış ..darısı bana inşallah
burada bizim mutfak son biliyodum ama sorular devam ediyor hala :44:
kızlarr şimdi mailime baktım liptondan kazanımışım çeşit çeşit meyve cayı ve bodrum bardak :)
kızlar bana yardı edermısınız tavsıye kanalından dımese katıl kampanyasını göndermişler ve moneyın numarasını istemıişler ama bende yokkı money ne yapcam şimdi ben
kızlar bana yardı edermısınız tavsıye kanalından dımese katıl kampanyasını göndermişler ve moneyın numarasını istemıişler ama bende yokkı money ne yapcam şimdi ben[/Q
en yakın migrosa git money card istedğini söyle 1 tl karşılığında veriyorlar hemen üzerindeki numarayı de tavsiye kanalından kendi bilgilerinin olduğu yerde müşteri kartları kısmı var oraya kaydettir...hepsi bu kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?