Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?
Alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki "Alıntı ile cevapla" yazısının yanında işarete bir kere tıkla, daha sonra cevap vere tıkladığında istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun.
Anadolu jetten maket uçak kazanmışım..daha yeni görüyorumo da yeni soruyu cevaplıycaktım..baktım dünkünden kazanmışım şaşırdım doğrusu..birde tek bayan ben almışım şimdiye kadar. neyse kazandığım için oynamadım tekrar şans sizin olsun..bu arada ben gece 12 den hemen sonra cevapladım..çünkü hsklar o zaman sıfırlanıyor ..bilginiz olsun şimdi tam zamanı
tebrikler...
link verebilirmisin canım
Allah razı olsun. Çok güzel oldu bu. Çok teşekkür ederim. Ben onu gördüydüm de basmadım. Böyle meraktan basıp saçma sapan şeyler yapmıştım başka yerlerde şimdi bilmeden ellemeyeyim dedim. Çok sağol canım.
tamam cnm tşk ama bılgısayardan bakarsan şayet görursen benı haberdar edersin değilmi
ben varım :) gelir heralde :18:arkadaşlar hürriyet aileden hala hediyesi gelmeyen var mı
Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?
arkadaşlar hürriyet aileden hala hediyesi gelmeyen var mı
ben varım, sordum kendilerine 2 hafta içinde gelmezse iletişime geçin demişler, gelmedi tekrardan sordum şimdi de ay sonuna kadar gelmezse tekrardan iletişime geçin demişler. altı üstü mendil:) çok hediye gönderimi varmışmış v.s.
ben varım :) gelir heralde :18:
avon dan kremim geldi dün :)
birde everyday me ye üye oldum fairy deneme ürünü gönderiomus katıldım 30 gün içinge yolluyacaklarmıs :))
bu arada tavsiye kanalından davet gelmiş dimes için bunu money karta yüklicelermiş kızlar migros tan mı gidip alıcaz nasıl olıucak bird yükleniğini nasıl anlıcaz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?