Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bi’ kahveciler ister, NESCAFÉ 3ü1 Arada onları dinler!

Şifreyi Bul Kupayı Kap yarışmamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiye kayıtsız kalmadık, ödül sayımızı 1000’e çıkarttık. “İpucu nerede?” diyenleri şöyle alalım: Zaman Tüneli Fotoğrafları | Facebook

cvp ne kızlaarr:10:

bol sütlü bol köpüklü nescafe 3ü1 arada sütlü köpüklü şifre kısmına buna gireceksin...

kızlar bana yardı edermısınız tavsıye kanalından dımese katıl kampanyasını göndermişler ve moneyın numarasını istemıişler ama bende yokkı money ne yapcam şimdi ben[/Q

en yakın migrosa git money card istedğini söyle 1 tl karşılığında veriyorlar hemen üzerindeki numarayı de tavsiye kanalından kendi bilgilerinin olduğu yerde müşteri kartları kısmı var oraya kaydettir...hepsi bu kadar....

sağol cnm pekı bişey dıycem diyelımkı yaptım hedıye nasıl kazancam bunuda söylermısın

sağol cnm pekı bişey dıycem diyelımkı yaptım hedıye nasıl kazancam bunuda söylermısın

kartı aldıktan sonra Money Club kartını buraya kaydettireceksin daha sonra kart numaranla oluşturduğun şifreyle Money Club girdiğinde solda size özel kampanyalar kısmında dimes indirimi tanımlanması lazım burda indirimi gördüğünde herhangi bir migros şubesine gidip tanımlı olan ürünü birebir al kasada ücret isterlerse kartta indirim var dersin ürününü alırsın...

garanti nin sevgililer gününe özel ilk 1000 kişiye kitap basıp yollayacağı şey ne oldu ya haberi olan var mı ilk 1000 kişi arasında adım vardı ama halen gelen yok kitabı basılıp gelen var mı

kartı aldıktan sonra Money Club kartını buraya kaydettireceksin daha sonra kart numaranla oluşturduğun şifreyle Money Club girdiğinde solda size özel kampanyalar kısmında dimes indirimi tanımlanması lazım burda indirimi gördüğünde herhangi bir migros şubesine gidip tanımlı olan ürünü birebir al kasada ücret isterlerse kartta indirim var dersin ürününü alırsın...

öylemı cnm ben sandımkı eve kargoyla dımes gönderırıler ayy hıçbişey bılmıyom ben ya

beninde dün aklıma geldi unutmuştum..baktım aynı dediğinle karşılaştım..yani ilk 500 kişiye mail atmışlar.atılan maillere cevap yazmaları isteniyor hediye gönderimi için..fakat bana mail gelmedi ..ayrıca ben katıldığımda RT sayısına baktım 420 lerdeydi..olmama gerek ama yok malesef :50: bu iştende hiç bişey anlamadım..1 2 aydır twitter yarışmalarınada katılıyorum..daha bir siftah yapamadım ordan :51: :51:

bende rt ettiğimde 200 kişi civarıydı mail gelmedi ama ? bende arada katılabiliyorum ufak tefek birşeyler takip et çıkar şansın olsun yeterki :34:

Merhaba,bende katıldım bana mailde geldi ama birdaha ses çıkmadı:19:

ne zaman mail geldi fairyden size acaba?

Bu arada çok şanssız bir insan olduğumu anlayıp artık hiçbir çekilişe katılmama kararı aldım:43: Zorlamamak lazım sanırım.:14:

pes etme bazen hiçbirşey çıkmaz bazen hergün kazanırsın zorla şansını bence :34:

Kızlarrrrrrrrr valla yoruldum yahuuuuu. Söyle bir açıklık getireyim şimdiye kadar annemden ablamdan eşimden kendimden kayınvalidemden katıldım. Hep benimle eşime çıktı. Annemin ismini ülker ducros , flormar ve cosmedde gördüm. Üstelik annemde ablamda İzmir'de oturuyorlar. Benim ve eşimin sadece bir tane facebooku var. Üstelik benim yarışmalara bile katıldığım facebook yılladır kullandığım gerçek facebookum.

yorulmaaa cnm bunları açıklamana gerek yok ,katılırsın şansın varsa çıkar ,herkes kazansın ama firmalar adaletli dağıtım yapsın benim demek istediğim bu :34:

kızlar benim burda çok samimi bir arkadaşım var..geçenlerde dedim bak ben böyle kampanyalara falan giriyorum..o beceremez interneti pek...istersen ver dedim şifreni sanada girebildiğim kadar gireyim.. tamam dedi..bir haftadır oynuyorum ondan da (tabi onun adresini veriyorum) hatun ne şanslıymışki..daha keskinoğlundan ikinci girişimde kitap,albeniden paket ve demin baktım bizim mutfaaktada adı var..üstelik 6 haftadır 20 civarı çekilişle giriyorum..hiç çıkmadı..arkadaşımdan ise sadece 4 çekiliş hakkı yapmıştım.. kazanmış :)

helal hoş olsun inşallah.. arkadaşımı çok seviyorum ama demek gerçekten şanslı olmak lazımmış ..darısı bana inşallah :9:

burada bizim mutfak son biliyodum ama sorular devam ediyor hala :44:

senin gibi hayırlı arkadaşa ihtiyacım var :1: ben kazandığımın yarısını veririm yeterki çıkarsın:1::1:

Ben de 1-2 aya taşınacağım hem de başka bir şehire. Daha 1 yıl olmadı taşınalı. Zaten iki yılda bir taşınıyoruz. Bebeğim 1 aylıkken taşındık en son. Bir de hiç uyumayan bir bebekti. Benim de kimsem yok. Tek başıma bakalım ne yapacağım ama alıştım ben artık taşınmaya. Komşular bile acımıştı o zaman bana.Üff taşınmak zor çok zor. Allah yardımcın olsun.Müdürü de boşver! Olur böyle şeyler iş hayatında. Yarın barışırsınız.

ya arkadasım ne ıstersıznı su görumcelerden kv anlamam kı yapıyorum yaranamıyom gorumcen yapmıyo yaranmıyo bune yaa:DD

slm forumun meleklerine

izmirde hava çok güzel bugün az önce geldik kızımla eve...dimes için mesaj gelmemiş bana karta yüklendiğini anlamak için money club card kendi sayfasında kartınızı kaydettirin Money Club sonra ordan size özel kampanyalar kısmı var orda indirimi görmeniz lazım migrosa gidip ürünü al eğer kasada ücret isterlerse kartta indirim tanımlı dersin bazen görmüyorlar indirimi hemen...bu arada liptona baktım ama anlayamadım bilen bir arkadaş anlatsa biraz iyi olur..

Oh mis gibi hava var orda tabii gezin bakalım. Burası 5 derece ve şakır şakır yağmur yağıyor. Liptonda birşey yapmayacaksın herhalde girip videoyu izleyeceksin falan. Herhalde öyle.Ben de pek anlamadım aslında.:9::9:

En sevdiğin Ülker ürünleriyle fotoğrafını çek, uygulamaya yükle, mutlu bir an kutusu kazanma şansını yakala!http://......./mutlubinlercean

kızlar nasıl çekilcek acayip pozlar verilmesine gerek var mı :17:

Yok tatlım ya çek bir ülkerle fotonu gönder. O acayip olan biskremdi. Güldürdün beni. Nasıl acayip bir poz verecektin ki?:9::9::9::9:

bende rt ettiğimde 200 kişi civarıydı mail gelmedi ama ? bende arada katılabiliyorum ufak tefek birşeyler takip et çıkar şansın olsun yeterki :34:

pes etme bazen hiçbirşey çıkmaz bazen hergün kazanırsın zorla şansını bence :34:

yorulmaaa cnm bunları açıklamana gerek yok ,katılırsın şansın varsa çıkar ,herkes kazansın ama firmalar adaletli dağıtım yapsın benim demek istediğim bu :34:

senin gibi hayırlı arkadaşa ihtiyacım var :1: ben kazandığımın yarısını veririm yeterki çıkarsın:1::1:

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?:3::3::3:

Bu şekilde alıntı yapıp cevap nasıl yazılıyor. Tek tek yapmak çok yorucu oluyor. Bu şekilde alıntı bir türlü yapamıyorum. Sen biliyorsun bana anlatır mısın lütfen?:3::3::3:

Alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki "Alıntı ile cevapla" yazısının yanında işarete bir kere tıkla, daha sonra cevap vere tıkladığında istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun.

Alıntı yapmak istediğin her mesajın altındaki "Alıntı ile cevapla" yazısının yanında işarete bir kere tıkla, daha sonra cevap vere tıkladığında istediğin mesajlardan alıntı yapmış oluyorsun.

Allah razı olsun. Çok güzel oldu bu. Çok teşekkür ederim. Ben onu gördüydüm de basmadım. Böyle meraktan basıp saçma sapan şeyler yapmıştım başka yerlerde şimdi bilmeden ellemeyeyim dedim. Çok sağol canım.:16::16::16::16::16::16:

Back
X