ay sonuna var baya :) gelir inşallah
Az önce mahmureden kazandığım çakra ip örgü yüzük geldi. Kutusu çok güzel.Bu yüzüğü para verip alan var mı cep?Bari küçük de olsa insan bir pırlanta falan koyar. Hiç yakıştıramadım Arişe. Resmen ipi örmüşler satıyorlar. Ucunda dandik bir şey sallanıyor. Çok güldüm. Birine hediye edeyim bari.
Önceki yarışmalarında dolu dolu peynir çeşitlerinden göndermişler. Ama bunu bilmiyorum.Yine de peynir gelecek afiyetle yiyin.kızlar murat bey den kazanmışım çok sevindim ne gönderecekler avaba çok merak ediyorum
Üff bugün hiç keyfim yok ya! Duygucuğum senden bana geçti herhalde. Ay sıkıntıdan patlıycam. Bir de hava da kapalı.
duygu bugün temizlik yapıyor evde:) o nedenle yok buralarda cnm. kolay gelsin artık kendisine...
cnm soru başlamamış başlarsa bızıde haberdar et gerçi bende takıp etcem ama olakı kacırdım
https://www.....................php...08948782.84644.398420140207529&type=1&theater
tarif yrşması katılmk isteyn buyursun
:86::86::86:
benim herifte oralarda balık tutar haftasonu..elin tanımadığım adamıynan gitmeme kızar..
sen işe başlamamışmıydın bacım, neden evdesin, bıraktın mı işi?
Az önce mahmureden kazandığım çakra ip örgü yüzük geldi. Kutusu çok güzel.Bu yüzüğü para verip alan var mı cep?Bari küçük de olsa insan bir pırlanta falan koyar. Hiç yakıştıramadım Arişe. Resmen ipi örmüşler satıyorlar. Ucunda dandik bir şey sallanıyor. Çok güldüm. Birine hediye edeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?