ya valla çok güldüm halada gülüyom çok yaşa emiooo edıtörüm sen we facebookk yani malum siteeee86::86::86::86::86::86::86:
yok anam yokkk hepsi bırbırınden güzelllllne demısler bedava sirke baldan tatlıdırrr:78::78::78::78: hatta ben hero beyb nın mamasını kaşık kaşık yedım nefffffis tiiiii
kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeee:82::82::82::82::82:
söylendimi bilmiyorum ama dr beckmann numune gönderiyor
Caldion anketi ile bilgilerini eksiksiz doldurup, hediye kazanma şansı yakalayanların listesi Parfm | Deodorant | Caldion 'de!katıldım mı acaba hatırlayamadım :)
kazananlar nerde yazıyor cnm??
anlatsan da kımse ınanmaz haYarısmaya katılıyom da Numune ıstıyom da felanda fılanda Pehh Derler adın kargocu alıshıaya Cıkacak sen ıyımı bı daha katılma yarısmalara bana haber wer ben katılayım bızde komsu yokkkkkkkkkk:82::82::82::82::82:
pavloderm bir sürü bebek ürünü göndermişti.pişik kremini hiç beğenmedim sıkınca önce su gibi bişey çıkıyomsj yazdım ama cvp vermediler..
şeytanın bacağını kırdım ilk kargom geldi bi mutlu oldum ptt cdsi geldi bilgi verenler saolsun...
Faceden 30 dk kazandım kızlar 3 gün içinde yüklüyceklermişl