Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Numuneler içerisinde kullanıpta memnun olmadığınız ürünler oldu mu ?

SELVA MAKARNA

Mahallede Şenlik Var!
Lezzet Arabamız ve onlarca hediyemiz ile 29 Nisan 2011 Cuma günü Sefaköy Biçen Marketteyiz...

Selva lezzetini usta şeflerimizin elinden tatmak ve her 5 TL'lik alışverişe mikserden su ısıtıcıya, makarna tenceresinden makarna tabağına kadar onlarca hediyeden birini kazanmak için; 29 Nisan'da, saat 12.00'den itibaren sizi Biçen Market Sefaköy şubesine davet ediyoruz.

Biçen Sefaköy: KARTALTEPE MAH. BELEDİYE CAD.SARAÇOĞLU İŞMERK. NO:1 KÜÇÜK ÇEKMECE / İSTANBUL

canım beni de aradılar bugun bende elime geçmedi dedim.gondermemişlerse belki gonderirler.

iyi aksamlar arkaslar banada huggiesten gelmiş ayrıca aradılar ama ben hemmüsait değildim hemde evde değildim ama eve gelmiş kargo komşuya teslim etmişler benim numunelerim
de 2 numara ama oğlum 5 numara kullanıyo yarın arayacaklar ne diycem ya bide pttden cdim geldi ama daha dinleyemedim oğlum yatınca artık

beni aradılar. msj atmışınız dediler. hee attım dedim. evybaby ve evylady hiç gzl diil dedim. diğer ürünleriniz kadar onlara da özen gösterin dedim. bak prima nasıl yapıo bezleri araştırın da ona yakın bi kalitede olsun bari ki alalım dedim. ilgilenilecek dediler...

Anneler Günü Hediyesi Facebook’tan!

Anneler Günü’ne çok kısa bir zaman kala, ne hediye alacağını bilemeyenlerin imdadına Philips Türkiye Facebook sayfası koşuyor!

8 Mayıs Anneler Günü yaklaşırken, her sene olduğu gibi bu sene de hediye telaşı şimdiden başladı. Sosyal medyayı en aktif kullanan markalardan biri olan Philips Türkiye ise, Facebook sayfasında kullanıcılarına sunduğu “Philips ile Anneler Günü” uygulamasında 8 Mayıs’a kadar her gün farklı bir hediye veriyor. Kullanıcıların yapması gereken ise, Philips | FacebookTurkiye adresindeki uygulamaya girip anneleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yüklemek.

“Philips ile Anneler Günü” uygulaması, 26 Nisan – 8 Mayıs tarihleri arasında 13 gün boyunca Philips Türkiye Facebook sayfasında yer alıyor. Uygulama dahilinde, annesi ile çekilmiş olan fotoğraflarını yükleyen ve sevgisini tüm arkadaşlarına ilan eden kullanıcılar Philips’ten her gün farklı bir hediye kazanıyorlar. Fotoğrafı en çok oy alan kullanıcının, günün kazananı olacağı uygulama, 8 Mayıs Anneler Günü’ne kadar devam ediyor.

ben dedim benm oğlum 4 numara kullanıyo ben de ablama verdim dedim.yrn tekrar ararsanız ondan öğreniz size bilgi verebilirim dedim tamam deyip kapadılar...

ooo edıtörüm sen we facebookk yani malum siteeee86::86::86::86::86::86::86:
yok anam yokkk hepsi bırbırınden güzelllll ne demısler bedava sirke baldan tatlıdırrr:78::78::78::78: hatta ben hero beyb nın mamasını kaşık kaşık yedım nefffffis tiiiii
kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeee:82::82::82::82::82:

kızlar şu ecı kozmetıge yazalımmmmm acıklayın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben sadece burdan öğrendiklerimi değil de bütün gelen ürünlerim hakkındaki fikirlerimi yazayım. belki buna göre marke değerlendirmesi yapmak istersiniz.

bioderin temizleme losyonunu kullandım ama çok da etkilenmedim açıkcası.

bebek bezlerinden nerdeyse hepsini denedim primadan vazgeçemedim.

niveaadan gelen numunelerden duş jelinin kokusundan midem bulandı. resmen hindistan cevizi kokuyor.

gene niveadan birkere adayıp, birkaç soru sorup hediye göndericeklerini söylediler tamam dedim gelen hediye anti eycing krem oldu ama ben 24 yaşındaydım...

pavlodermin pişik kremi hoşuma gitti ama benim artık ihtiyaım kalmadığı için ablama verdim.

gene pavlodermin şampuanı da hoşuma gitti benim ama etrafımdaki eczanelere pavloderm deyinde böle şaşkın şaşkın bakıyolar. o ne diyolar. o yüzden de temin edemediğim için komiliye devam ediyorum.

beğendiklerim:
son gelen caldion city parfüme bayıldım.

ayakkabı şeklinde bantlık gelmişti ona da hasta oldum.

doğadanın bardaklarnı çok seviyorum ama aldığım ürünlerden hediye geldi onlar.

gene doğadanın büyülü bohçasını çok sevdim. denemk için ıhlamur-ekinezya da aldım ona da bayıldım bitti bile.

fairy çok güzel ama bulaşık makiesi sayesinde fazla bulaşık deterjanı kullanmadığım için çok da etkili olmadı üzerimde.

birkere omonun sıvı deterjanını markette numunesini vermişlerdi çok sevdim hala kullanıyorum.

dr bachmanın renk koruyucu mendillerinden de gene bir markette numune dağıtıyolardı aldım denedim ve hala kullanıyorum.

hayatımda aldığım en büyük hediye ise arçelikten çamaşır makinesi aldığımızda verdikleri 27kg omomatik olmuştu.

valla şimdiye kadar aldığım hediyei numune, vs lerden aklıma gelenleri yazdım. gene aklıma gelen birşey olursa yazarım...

kızlar yaa şu finişin indirim kuponunu isteyen varsa verim. ben gidemedim bitürlü migrosa. uzak bana... isteyen varsa özelden msj atsın. 30nisan son günü...

kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeee:82::82::82::82::82:

Yok kızzz onu da nerden çıkardın Walla farkında diilim ama genelde farklı kişiler oluyor sanki :44: Ay cidden öle bişey olsa ne fena olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…