az önce bebak temizleme sütüm geldi ecilerde yoldadır inşşşş
kızlar huggies den aradılar az önce menun kaldınız mı üründen diye. Benim elime öyle bişey geçmedi ki dedim :26: Aaaa demek ki yollamışlar neden gelmedi acaba? Belki de bugün yarın gelr bakalım...Sizi de öyle aradılar mı ürün elinize geçtikten sonra?
Sayın......................................
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Duru ve Arko ürünlerimiz ile ilgili düşünceleriniz bizleri mutlu etti.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
Saygılarımızla,
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederiz.
Evyap Müşteri İletişim Hattı..................
iyi aksamlar arkaslar banada huggiesten gelmiş ayrıca aradılar ama ben hemmüsait değildim hemde evde değildim ama eve gelmiş kargo komşuya teslim etmişler benim numunelerim
de 2 numara ama oğlum 5 numara kullanıyo yarın arayacaklar ne diycem ya bide pttden cdim geldi ama daha dinleyemedim oğlum yatınca artık
şu eci nin linkini bi vermediniz ya alacağınız olsun kızlar
ooo edıtörüm sen we facebookk yani malum siteeeeAnneler Günü Hediyesi Facebooktan!
Anneler Gününe çok kısa bir zaman kala, ne hediye alacağını bilemeyenlerin imdadına Philips Türkiye Facebook sayfası koşuyor!
8 Mayıs Anneler Günü yaklaşırken, her sene olduğu gibi bu sene de hediye telaşı şimdiden başladı. Sosyal medyayı en aktif kullanan markalardan biri olan Philips Türkiye ise, Facebook sayfasında kullanıcılarına sunduğu Philips ile Anneler Günü uygulamasında 8 Mayısa kadar her gün farklı bir hediye veriyor. Kullanıcıların yapması gereken ise, Philips | FacebookTurkiye adresindeki uygulamaya girip anneleri ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yüklemek.
Philips ile Anneler Günü uygulaması, 26 Nisan 8 Mayıs tarihleri arasında 13 gün boyunca Philips Türkiye Facebook sayfasında yer alıyor. Uygulama dahilinde, annesi ile çekilmiş olan fotoğraflarını yükleyen ve sevgisini tüm arkadaşlarına ilan eden kullanıcılar Philipsten her gün farklı bir hediye kazanıyorlar. Fotoğrafı en çok oy alan kullanıcının, günün kazananı olacağı uygulama, 8 Mayıs Anneler Gününe kadar devam ediyor.
yok anam yokkk hepsi bırbırınden güzelllllNumuneler içerisinde kullanıpta memnun olmadığınız ürünler oldu mu ?
kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeeeBugün kargo günümmüş maşallah hepsi bana çalıştı :)))
Yurtiçi kargodan denemekbedavadan kazandığım MigrosHediyem geldi.
Ptt Kargodan türkü cd'm geldi.
Mng kargodan da huggies'lerim geldi
Kendimi günün şanslısı ilan etmek istiyorum
Mng den gelen kargocuya evde biriken kargo poşetlerini de verdim kutuya atsın diye. Daha da biriktircem bi dahaki sefere yine veririm bari bizim de bi faydamız olsun dimi
canım o malum sayfadaydı ve kampanya bitti ama üzülme tekrar yapacaklar malum sayfadan arattır ecl kozmetik diye
Numuneler içerisinde kullanıpta memnun olmadığınız ürünler oldu mu ?
kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeee:82::82::82::82::82:
kız hep aynı kargocumu gelıyoooo komşular şüphelencek haaaa zırt pırt ne gelıyo diyeeeeeeeee:82::82::82::82::82: