Kızlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sanırım her ay Goldstore'un sorusu oluyormuş. Doğru cevabı bilen her 500. kişi mücevher kutusu kazanıyormuş.
Goldstore - Trkiye nin En Byk Kuyumcusu, Prlanta, Altn, nci, Tak, Tek Ta, Yzk, Alyans, Kolye, Kpe, Saat, Hediye, Online, Kuyumcu
doğru cevap ne peki orda..
kolombiyamış yani google öyle dedi
canım tam hatırlamıyorum ama 2-3 hafta rahat olmuştur
kızlar merhaba ingilizce eğitim cd si gelen var mı? benimki geldi ama kargo poşeti içinde çok küçük bir şeydi ben de geri iade yaptım almadım yanii.
isteyen arkadaşlarınki geldi mi acaba nasıl bir şey?
ben kitap gibi bir şey bekliyordum ama???????
ben bugüne kadar chicco,nivea kullandım hiç böyle bişey görmedim..kremde cıvık zaten..
Çok uyanık gördüm seni MikrooooBenim komşularım beni bilir no problem . Ben devam edeyim yarışmalara katılmaya
Yeni bişeyler var mı bakalımmmm
saol cnm katıldımKızlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sanırım her ay Goldstore'un sorusu oluyormuş. Doğru cevabı bilen her 500. kişi mücevher kutusu kazanıyormuş.
Goldstore - Trkiye nin En Byk Kuyumcusu, Prlanta, Altn, nci, Tak, Tek Ta, Yzk, Alyans, Kolye, Kpe, Saat, Hediye, Online, Kuyumcu
facebookta akbank sayfasını beğenin 30 dk veriyo istediğiniz kadar numara için 30 dk kazanabilirsiniz ama bir numara sadece bir defa katılabiliyo
huggies benmde geldi
eşim adınada doldurmuştum. 2 paket geldi. ama 2 numara
ben 3 numara prima kullanıyorum ama neyse yinede sağolsunlar