Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

NIVEA Türkiye
NIVEA Black & White deodorant ile Mavi'den alışveriş çeki ve t-shirt kazanmak için son 3 gün! En sevdiğin t-shirtünden neden vazgeçemediği anlat, iz bırakmayan formülü ile t-shirtlerini koruyan NIVEA Black&White'ı deneme şansı yakala! Detaylı bilgi ve katılmak için tıkla: NIVEA Türkiye - EN SEVDİĞİN T-SHIRT'ÜN VE SEN | Facebook

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum :26:

huggies im geldi :KK52: ikinci bebem nasiplensin onun kısmetiymiş :KK49:

akbanktan bende kazanmışım,yalnız paşabahçede hep salladım kızlar...nerden bileyim ya.zor zor şeyler...

kiğılının cevabı istanbul beyoğlu bende gönderdim şimdi.yalnız bu huggiesler nasıl geliyor diye sormuştum ben sitede iletişim bölümü göremedim..

kızlar merhaba ingilizce eğitim cd si gelen var mı? benimki geldi ama kargo poşeti içinde çok küçük bir şeydi ben de geri iade yaptım almadım yanii.
isteyen arkadaşlarınki geldi mi acaba nasıl bir şey?
ben kitap gibi bir şey bekliyordum ama???????

kızlar bu arada siteye tekrar baktım.
zaten gelen set online setmiş kitap değil yani .
ben yanlış anlamışım..

Earlyme fotoğraf stüdyosu 1 talihli Bebek.com üyesine ücretsiz olarak konsept fotoğraf çekimi armağan ediyor! Kazanmak için tek yapmanız gereken anket sorusunu cevaplamak. Bol şanslar!

Hediyeli Anketler - bebek.com

canım tam hatırlamıyorum ama 2-3 hafta rahat olmuştur

kızlar merhaba ingilizce eğitim cd si gelen var mı? benimki geldi ama kargo poşeti içinde çok küçük bir şeydi ben de geri iade yaptım almadım yanii.
isteyen arkadaşlarınki geldi mi acaba nasıl bir şey?
ben kitap gibi bir şey bekliyordum ama???????

tatlım bende isteyecektim ama işim çıktı sonra unuttum şimdi yazınca aklıma geldi ama linki bulamıorum:26:yazarmısın bende isticem

:KK60::KK60::KK60:
Çok uyanık gördüm seni Mikroooo :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33: Benim komşularım beni bilir no problem:KK34:. Ben devam edeyim yarışmalara katılmaya :KK66::KK66::KK66:

Yeni bişeyler var mı bakalımmmm :KK51:

senı sewıyorum şaka canım şaka güle ğüle kullan allah dewamını getırsınnnnn:KK71::KK71::KK71::KK71::KK54::KK54::KK54::KK54:

Kızlar bu daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama sanırım her ay Goldstore'un sorusu oluyormuş. Doğru cevabı bilen her 500. kişi mücevher kutusu kazanıyormuş.

Goldstore - Trkiye nin En Byk Kuyumcusu, Prlanta, Altn, nci, Tak, Tek Ta, Yzk, Alyans, Kolye, Kpe, Saat, Hediye, Online, Kuyumcu
saol cnm katıldım

facebookta akbank sayfasını beğenin 30 dk veriyo istediğiniz kadar numara için 30 dk kazanabilirsiniz ama bir numara sadece bir defa katılabiliyo:KK52:

30 dk kazandım yuppii:KK66:
ptt cdmde gelecekmiş adres istediler:KK66::KK66:

huggies benmde geldi
eşim adınada doldurmuştum. 2 paket geldi. ama 2 numara:KK19:
ben 3 numara prima kullanıyorum ama neyse yinede sağolsunlar :KK9:

X