şu eci nin linkini bi vermediniz ya alacağınız olsun kızlar
yok kızzz onu da nerden çıkardınWalla farkında diilim ama genelde farklı kişiler oluyor sanki :44: Ay cidden öle bişey olsa ne fena olur
arkadaşlar anneler için çiçek nasıl suluyorduk
adresii bulamıy
GoGoGo Tutkunları - Anne Çiçeği | Facebook[/QU
arkadaşlar anneler için çiçek nasıl suluyorduk
adresii bulamıyorum
Numuneler içerisinde kullanıpta memnun olmadığınız ürünler oldu mu ?
pavloderm bir sürü bebek ürünü göndermişti.pişik kremini hiç beğenmedim sıkınca önce su gibi bişey çıkıyomsj yazdım ama cvp vermediler..
pişik remi sabit durduğu için içindeki maddeler ayrışmış..şöyle bir sallayınca yine homojen hale dönüyorlar..bazı kremlerde bu oluyor..
Canım caldionun anketine katılmıştık. Caldion anket sonuçlarına göre, ankette yer alan bilgileri eksiksiz ve doğru gönderen ilk 125 kişiye Caldion Parfüm, ikinci 125 kişiye Caldion Deodorant ve son 250 kişiye She Colors Makyaj Malzemesi gönderilecekti.Kazananlarda açıklandı.
BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.
Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.
Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.
Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...
Biaile
kızlar yaa şu finişin indirim kuponunu isteyen varsa verim. ben gidemedim bitürlü migrosa. uzak bana... isteyen varsa özelden msj atsın. 30nisan son günü...
pavloderm bir sürü bebek ürünü göndermişti.pişik kremini hiç beğenmedim sıkınca önce su gibi bişey çıkıyomsj yazdım ama cvp vermediler..