Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ECI KOZMETİGİN linkini verdim ben gecen gün görmediniz heralde face de ECİ kozmetk yazın cıkıyooo

VOİLA dan saç boyası kazananlar belli olmuş.Bizden kazanan var mı :26:

SİTEMİZE ÜYE OLAN KAZANANLARIMIZ

Nazlı Yıldız
Ayşegül Zafer
Fazilet Danışıkkaya
Esra Ergün
Hatice Yasin
Ayşegül İlkin
Şima Küçükdilek
Pınar Duman
Emel Hatip
Rukiye Kılç
Nilüfer Ergün
Sema Güneş
Fatma Özdemir
Yeliz Mutlu
Halime Sürer
Yegane Demirel
Bergen Kaya

ANKET ETKİNLİĞİ KAZANANLARIMIZ

Gülcan Özdemir
Elife Bozdemir
Zeynep Duran
Yüksel Damar
Yasemin Nacitarhan
Meryem Yılmaz

TEBRİK EDERİZ...

ya kızlar bu huggisele nerden geldı sizlere.numune mı istediniz.merak ettım

arkadaşlar anneler için çiçek nasıl suluyorduk

adresii bulamıyorum :KK19:

yok kızzz onu da nerden çıkardın :KK60: Walla farkında diilim ama genelde farklı kişiler oluyor sanki :44: Ay cidden öle bişey olsa ne fena olur :KK60::KK60::KK60:

anlatsan da kımse ınanmaz ha :KK53::KK53::KK53::KK53: Yarısmaya katılıyom da :63::63::63: Numune ıstıyom da :63::63::63:felanda fılanda:KK53::KK53::KK53: Pehh:KK50::KK50::KK50::KK50: Derler adın :KK20::KK20::KK20:kargocu alıshıaya:KK60::KK60::KK60: Cıkacak sen ıyımı bı daha katılma yarısmalara :KK57::KK57::KK57:bana haber wer ben katılayım bızde komsu yokkkkkkkkkk:82::82::82::82::82:

haggisten tekrar ararlarsa neden yasına uygun göndermediniz,daha dikkatli olabilirdiniz diye üste cıkalım:KK53::KK53:belki bidaha gönderirler:KK52:

pavloderm bir sürü bebek ürünü göndermişti.pişik kremini hiç beğenmedim sıkınca önce su gibi bişey çıkıyo :KK53:msj yazdım ama cvp vermediler..:KK47:

pişik remi sabit durduğu için içindeki maddeler ayrışmış..şöyle bir sallayınca yine homojen hale dönüyorlar..bazı kremlerde bu oluyor..

Canım caldionun anketine katılmıştık. Caldion anket sonuçlarına göre, ankette yer alan bilgileri eksiksiz ve doğru gönderen ilk 125 kişiye Caldion Parfüm, ikinci 125 kişiye Caldion Deodorant ve son 250 kişiye She Colors Makyaj Malzemesi gönderilecekti.Kazananlarda açıklandı.:KK61:

katıldım mı acaba hatırlayamadım :)

kazananlar nerde yazıyor cnm??

BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.

Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.

Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.

Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...

Biaile

bende katıldım hayırlısı :26:

kızlar yaa şu finişin indirim kuponunu isteyen varsa verim. ben gidemedim bitürlü migrosa. uzak bana... isteyen varsa özelden msj atsın. 30nisan son günü...

Merhaba. Ben talibim indirim kuponuna. Ama özel mesaj atamıyorum hala. 100 mesajı bir türlü dolduramadık gitti. :KK1:Sen bana mesaj atsan olur mu? Bir de nasıl kullanıcaz kuponu? İndirim oranı ne kadardı?

pavloderm bir sürü bebek ürünü göndermişti.pişik kremini hiç beğenmedim sıkınca önce su gibi bişey çıkıyo :KK53:msj yazdım ama cvp vermediler..:KK47:

aynen bendede öyle oldu. hiç begenmedim. bende yazmıştım banada cevap gelmedi

merhaba kızlar,

bir süredir ben de sizleri takip ediyorum, fırsat buldukça önerilerinizi değerlendiriyorum hatta size yeni önerilerde bulunmak için çaba sarfediyorum ama henüz siz kadar hızlı çıkamadım. Bulduğum ilk fırsatları sizlerle paylaşacağım.

birkaç sorum var,

sepetikodan saat için üye oldum hiçbir dönüş yapılmadı.
denedim biliyorum a üye olan var mı aranızda bilmiyorum ama uzun zamandır ondan da birşey gelmiyor, sizler ne durumdasınız?

X