günaydın kızllar, ya bu f&f den banada mailş geldi hepimiz kazanmış olamayız heralde bu işte bir iş var
Yazılanların tamamına bakamıyorum cimcimemden dolayıhepinize o icten güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim iyiki tesadüfen bu sayfayı bulmuşum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin
canım günaydın hayırlısıyla kucağına almışsın,tebrik ederim .. lohusalıkta kendine çok ama çok dikkat et kimsenin seni sıkmasına üzmesine izin verme benim gibi sütün kaçmasın,kurdeşen de olmuştum ben üstüne sırf sıkıntı ve üzüntüden( ben 3 ay bile zor emzirebildim hala da pişmanım çocuğu sütünden ettim diye .. her konuda özelden yazıp bilgi alabilirsin bilgilerim taze,acil destek istersen hemen yaz genelde pc açık görünce hemen dönerim ..
kkoras kayınvalidene acil şifalar diliyorum bugünlerde kimi duysam hastanelerde
ipaticim bana da mail geldi dün hediye kazandım sandım F&F den sonra yazdıklarınızı okuyunca dank etti adres bilgisini niye topluyor ki bunlar kazananlardan alsınlar ne alaka işkillendim ben bilgi toplamak için bahane heralde ödül ??
bana da mail geldi acaba ben de mi kazandımm :44::44::44:
canım valla ben yazdım gönder tuşuna bastıktan sonra dank ettieşimde söylendi bana bir ton, valla altından bişey çıkarsa dilinden kurtulamam iyi düşünelim, belki kazanamayanlara teselli hediyesi gönereceklerdir
canım günaydın hayırlısıyla kucağına almışsın,tebrik ederim .. lohusalıkta kendine çok ama çok dikkat et kimsenin seni sıkmasına üzmesine izin verme benim gibi sütün kaçmasın,kurdeşen de olmuştum ben üstüne sırf sıkıntı ve üzüntüden( ben 3 ay bile zor emzirebildim hala da pişmanım çocuğu sütünden ettim diye .. her konuda özelden yazıp bilgi alabilirsin bilgilerim taze,acil destek istersen hemen yaz genelde pc açık görünce hemen dönerim ..
kkoras kayınvalidene acil şifalar diliyorum bugünlerde kimi duysam hastanelerde
ipaticim bana da mail geldi dün hediye kazandım sandım F&F den sonra yazdıklarınızı okuyunca dank etti adres bilgisini niye topluyor ki bunlar kazananlardan alsınlar ne alaka işkillendim ben bilgi toplamak için bahane heralde ödül ??
Yazılanların tamamına bakamıyorum cimcimemden dolayıhepinize o icten güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim iyiki tesadüfen bu sayfayı bulmuşum rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin
kızlar p&g den kazanmışım da nereye masaj atıyoruz bulamadım.mesaja basınca mesaj yaz diye bir yer bulamadım bana yardımcı olurmusunuz
Kızlar MarkMost veya Altinci Caddeden alışveriş yaptınız mı? Güvenilir mi? kargoda sorun yaşanıyor mu? Tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?