teknosa zaman tünelinden kazananlarıda göremiyorum biri görüyosa buraya kopyalayabilirmi
1 adet LG 42LV3550 FHD LED LCD TV kazananlar
MEHMET ŞEN TEKİRDAĞ
5 adet HTC Chacha kazananlar
DERYA ÇABUK ANKARA
ESRA KORAS İSTANBUL
GİZEM GÜLER ANKARA
HİKMET ÇALLI AĞRI
MURAT ÇOKSEYREK ADANA
7 adet Sony PSP3004 kazananlar
FEYAT ÖSÜN İSTANBUL
FEYHAN DEVECİ ANKARA
HASAN ŞAHİN TOKAT
HATİCE PEHLİVAN İSTANBUL
İZZET AYYILDIZ ADANA
SABRİ AĞIRMAN İSTANBUL
TUBA KÖSEM AYDIN
10 adet Sony BDPS185B.EC2 Blu-Ray DVD Player kazananlar
AHMET GÖKPINAR NEVŞEHİR
BEYHAN GÜRBÜZ ADANA
EMİNE BARAL ADANA
EMRAH BİRİCİK TOKAT
FATMA BAHADIR İSTANBUL
HALİL KARATAŞ ESKİŞEHİR
MEHMET EKİNCİ ADANA
teknosa zaman tüneli kazananları
intelden dün mizik paketi,bugünden hepsi buarada dan 50 tl hediye çeki kazandımmm
mrb hepsiburada çeki hemen gönderiyorlar mı bana da kazandınız dedi ama hala gelmedi
olsun cnm o kadar da takmamak lazım sanırım. şans faktörü bu. şimdi yoksa bir daha ki illa olur.
ben üzülmüyorum. sen de öyle yap. :)
kızlar selam. bir şey soracağım. benim facebook hesabımda haliyle arkadaşlarım var. bir kaç çekilişe katıldığımda, uygulamaya katıl izin ver gibi şeyler çıkıyordu. bende yapıyordum. bir kaç arkadaşım dedi ki senden sürekli paylaşım geliyor v.s. siteler sonradan bizim adımızada mı paylaşım yapıyor. ya da sizler çekilişlere katılmak için farklı facebbok hesabımı mı kullanıyorsunuz. teşekkürler.
ben kendi adıma farklı bir face hesabı kullanıyorum , onda da bir eşim ile bir kaç böyle çekilişlere felen ilgi duyabileceğimi sandığım arkadaş ekli, hatta bu nedenle beğendirmeli yarışmalara bile katılmıyorum , uygulamalaraa izin verirken dikkat ederseniz zaten çoğunda sizin adınıza paylaşımda bulunma mutlaka vardır.
işte maggillerrrr saklama kabı adi ama eldiven kaliteliEki Görüntüle 432257
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?