Hasta olanlara şifa diliyorum. Kampanyayı duyuranlara da teşekkür ederim :)
bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?
ayrıca baby2gonun cevabını ne yaptınız :103::102:
bendende istediler hadi hayırlsı
bendende istediler hadi hayırlsı
bendende ıstedılerrrr
bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?
gerçek ismin ecem ege
yok canım benim gewrçek ismim ecem ege değil
Hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
Hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
geçmiş olsun,cnm...Sağol cnm..Kayınvalidem ameliyat oldu ona refakatçiydim.. Allah herkese şifa versin..
maşallah kızına yasemin.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...topikimizin taze annesine de geçmişler olsunn...ağrıların br an önce geçer inşallah,cnm..Hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
allah analı babalı buyutsun canm bebıs ısteyenlerede tez zamanda nasıp etsın ınsallah adını ne koydunuz
Ayyyy ne güzel ya. Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Sağılıklı hayırlı bir evlat olsun. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle hayırla mutlulukla büyütmek nasibetsin inşallah :) bizim yerimizede kokla bebişini, mis gibi kokuyodur şimdi o, cennet kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?