Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎"Pamuk Prenses ve Avcı" filminin galasına davetiye kazanan dünün şanslı isimleri belli oldu: Pamuk Prenses ve Avcı galasına bilet kazananlar | Facebook

Bugün de galaya davetiye kazanma şansı devam ediyor. 31 Mayıs saat 21.30'da Capitol Spectrum İstanbul Sinemalarında gerçekleşecek galaya katılmak için hemen ismini, soyadını, telefonunu ve şehrini veet@baseiletisim.com adresine gönder, çift kişilik davetiye kazanan 100 kişiden biri sen ol. Acele et davetiyeler azalıyor!

sürekli f5 yaptım daha önce çıkan soruyu bulana kadar onu cevapladım kendimdende katılamadım daha önce katıldınız dedi eşimden üyelik açıp katıldım

keşke kopyalasaydın cevapları.bende l
şimdi bulmaya çlışıyorum kafayı yedim. üniversite sınavları bile bu kadar zor değildi

kızlar bu soruların cevabını bilen var mı :26:

Soru :

Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan malzemeler için hangisi doğrudur ?

Lanolin pamuğun özel olarak işlenmesiyle üretilen şeffaf bir jeldir
Sıvı parafin alerjen ve toksik etkisi olmayan ideal bir cilt yumuşatıcıdır
Formaldehid ve vazelin organik formüllerin vazgeçilmezidir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun olmayan bir kozmetik hammaddesidir

Soru :

Organicare Organic Baby Oil,

içerdiği kozmetik silikonla bebeğinizin cildini yumuşacık yapar
Hoş kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Doğal vazelin içerir
Organik 7 yağın özel bir karışımıdır

Soru :

Hangisi yanlıştır ?
Organik sertifikalı ürünler bir ülkeden diğerine gümrük vergisinden muaf olarak nakledilebilirler
Sağlığımız açısından organik sertifikalı olmayan elma ve armudu kabuklarıyla yemeliyiz
Organik tarım arazileri endüstriyel atık sularla sulanmamalıdır
Organik Lavanta yağı içeren bebek yağları bebeği sakinleştirir

Soru :

Hangisi yanlıştır ?

Ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla kesintisiz beş yıl nadasa bırakılır
Organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde gübrelenmeli ve işlenmelidir
Organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümlü olmalıdır
Organik tarım ürünleri yetiştirilen tarım arazilerinde sentetik böcek ilaçları kullanılamaz

Son düzenleme:
Hangisi yanlıştır ?
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır

Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde *Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir

Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden *Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır

Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Gum arabic

bana çıkan sorunun ikincisinin cevaplarında karanfil yağı ardı f5 yaparak o soruları bulabilirseniz cevapları hatırlarım ama şimdi aklıma gelmiyo kopyalamakta aklıma gelmedi hiç

bunlar bana çıkan soruların doğru cevapları umarım size de bu çıkar kazanırsınız.

bana çıkan sorunun ikincisinin cevaplarında karanfil yağı ardı f5 yaparak o soruları bulabilirseniz cevapları hatırlarım ama şimdi aklıma gelmiyo kopyalamakta aklıma gelmedi hiç

Organik Kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Soru : Organik sertifikalı bir bebek ürünü;
Mineral oil içerebilir
Mutlaka kokusuz olmalıdır
Paraben ile formüle edilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Talk pudrası içermemelidirler
Pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
SLS içeren şampuanlar bebeğinize zarar verebilir
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Doğal çevreye zarar veren kimyasallar sadece organik formüllerde bulunur
Organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
Organik tarım GDO (GMO) tohumlarla yapılmalıdır

bu soeular mı cnm cvpları ne peki

Formaldehyde,
karanfil yağı içerebilir

kızlar önceki sayfalarda cevaplar var bakınız:

Formaldehyde
Karanfil yağı içerebilir

rukiyefatihcim benden önce davranmış

Son düzenleme:

daha önce katılanlar tekrar katılabildi mi benimkini kabul etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…