- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
kızlar bebeğime bakım soru test açılmış
cevaplar nasıl acaba
sürekli f5 yaptım daha önce çıkan soruyu bulana kadar onu cevapladım kendimdende katılamadım daha önce katıldınız dedi eşimden üyelik açıp katıldım
kızlar bebeğime bakım soru test açılmış
intelden dün mizik paketi,bugünden hepsi buarada dan 50 tl hediye çeki kazandımmm
Hangisi yanlıştır ?
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde *Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden *Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Gum arabic
Hangisi yanlıştır ?
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde *Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden *Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Gum arabic
bana çıkan sorunun ikincisinin cevaplarında karanfil yağı ardı f5 yaparak o soruları bulabilirseniz cevapları hatırlarım ama şimdi aklıma gelmiyo kopyalamakta aklıma gelmedi hiç
Organik Kozmetik Yönetmeliğine uygun olmayan hammadde hangisidir?
Gum Arabic
Formaldehyde
Shea Butter
Cocoa Butter
Soru : Organik sertifikalı bir bebek ürünü;
Mineral oil içerebilir
Mutlaka kokusuz olmalıdır
Paraben ile formüle edilir
Karanfil yağı içerebilir
Soru : Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
methyl, propyl, butyl, ve ethyl parabenler kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Talk pudrası içermemelidirler
Pişik, tahriş ve alerjiler vazelin ve formaldehit ile önlenir
SLS içeren şampuanlar bebeğinize zarar verebilir
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organik sertifikalı tarım yapılırken hormon, sentetik böcek ilacı ve suni gübre kullanılır
Doğal çevreye zarar veren kimyasallar sadece organik formüllerde bulunur
Organik üretimin hiçbir aşamasında ionize radyasyon bulunmaz
Organik tarım GDO (GMO) tohumlarla yapılmalıdır
bu soeular mı cnm cvpları ne peki
Formaldehyde,
karanfil yağı içerebilir
kızlar önceki sayfalarda cevaplar var bakınız:
Formaldehyde
Karanfil yağı içerebilir
rukiyefatihcim benden önce davranmış
daha önce katılanlar tekrar katılabildi mi benimkini kabul etmedi
daha önce katılanlar tekrar katılabildi mi benimkini kabul etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?