Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hasta olanlara şifa diliyorum. Kampanyayı duyuranlara da teşekkür ederim :)

bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?

ayrıca baby2gonun cevabını ne yaptınız :103::102:

bendende istediler hadi hayırlsı:9:

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle hayırla mutlulukla büyütmek nasibetsin inşallah :) bizim yerimizede kokla bebişini, mis gibi kokuyodur şimdi o, cennet kokusu :16:

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

öncelikle allah analı bablı büyütsün.aynı duyguları 6 ay önce bende yaşadım.bende normal doğum yaptım zordu ama geçti.kızın sağlıklı ya hepsi boş...allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin,evlat isteyen herkese inşallah...

Sağol cnm.:48::48:.Kayınvalidem ameliyat oldu ona refakatçiydim.. Allah herkese şifa versin..
geçmiş olsun,cnm...
maşallah kızına yasemin.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...topikimizin taze annesine de geçmişler olsunn...ağrıların br an önce geçer inşallah,cnm..:16:
allah analı babalı buyutsun canm bebıs ısteyenlerede tez zamanda nasıp etsın ınsallah adını ne koydunuz :16:

Ayyyy ne güzel ya. Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Sağılıklı hayırlı bir evlat olsun. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

AMİN.....:14:

Hayırlı Sabahlar:21::21:

kkoras; Geçmişler olsun, Allah şifa versin.

yasemin061; Allah ikinize de sağlık sıhhat versin,Nazarlardan saklasın,Teyzeleri yerine mis gibi kokla,öp olur mu?

Hasta olanlara şifa diliyorum. Kampanyayı duyuranlara da teşekkür ederim :)

bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?

ayrıca baby2gonun cevabını ne yaptınız :103::102:

bana da mail geldi acaba ben de mi kazandımm :44::44::44:

ALLAH analı babalı büyütsün .. bize de nasip etsin inş.. :16::16::16:

herkese günaydınnnn arkadaşlarrr

yasemin01 canım bebeğin aramıza hoş geldi.Allah analı babalı büyütsün. hayırlı bir evlat olsun inşallah...

kkoras canım sana da geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. tayzenin ellerinden öperim....

günaydın kızllar, ya bu f&f den banada mailş geldi hepimiz kazanmış olamayız heralde bu işte bir iş var :25:

herkese günaydın arkadaşlaar.darphinden kazandığım hediyem geldi.yaşlanma karşıtı cilt bakım seti.yalnız benim işime yarayacak bir set değil.fiyatlarına baktım bayağı pahalı birşey.bu konularda acemiyim biliyorsunuz ben bunu satabilirmiyim.hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı ?bir saattir bakıyorum nasıl yaparım bilemedim.kafam karıştı.yardımlarınızı bekliyorum. ilk hediyem onun için çok heyecanlandım.biirde pantene kazanmışım.oda ikinci.....sizlerin paylaşımları sayesinde hepinize teşekkürler lütfen yardım edin.

canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle hayırla mutlulukla büyütmek nasibetsin inşallah :) bizim yerimizede kokla bebişini, mis gibi kokuyodur şimdi o, cennet kokusu :16:

gözün aydın ALLah analı babalı büyütmek nasip etsin.hayırlı bir evlat olsun inşallah

Back
X