Yasemin hoşgeldin
benimkide gelmedi canım bu hafta gelmesi gerekiyor 2 hafta içinde demişlerdikızlar Arkomenden en son yapılan yarışmanın ödülleri gelen oldu mu? 2 hafta oldu ses yok daha..:44:
Merhaba kızlar..Kaç gündür hastanedeydim özledim sizi
Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:
Merhaba kızlar..Kaç gündür hastanedeydim özledim sizi
Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:
ben kahve makinası kazanmıştm hiç bi sorun çıkmadı cnm.prosüdür dür o yazanlar.
Araştırdım biraz cnm..Hediye 500 ve üzeri değerde olunca noter onayı lazımmış..Çaykur ne güzel direk göndermişti ı pod u
geçmiş olsun canım hayırdır
Sağol cnm..Kayınvalidem ameliyat oldu ona refakatçiydim.. Allah herkese şifa versin..
hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu Cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
Hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
Hoşbulduk arkadaşlarPazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?