Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Altıncı Cadde
Yarısı Bizden Kargo Bedava Kampanyası devam ediyor! 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 50 TL Altıncı Cadde'den hediye! Ayrıca kargo bedava! http://bit.ly/I26C57

kızlar evim net de kargo bedava bugün haberiniz olsun bana 10 tl çek yollamışlarmış 1 haziran son günü böylelikle istediğim şeyde vardı kullandım

Merhaba kızlar.:3::3:.Kaç gündür hastanedeydim özledim sizi:48:
Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:

Teknosa'dan htc telefon kazanmışım..Açıklamalarında vergi vs bişiler diyo nasıl olacak bu iş :44::44:Hiç kazanan oldu mu şimdiye kadar böyle ..:44:

ben kahve makinası kazanmıştm hiç bi sorun çıkmadı cnm.prosüdür dür o yazanlar.

telefonun vergilerini ödüceksin sen sadece

intelden ttnet müzik paketi kazandım az önce mail adresine gelecekmiş hediyem bakalım :))

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

Hasta olanlara şifa diliyorum. Kampanyayı duyuranlara da teşekkür ederim :)

bana bu gün F&F den mail geldi. Adres bilgilerinizi gönderin dedi acaba kazandım mı ki?

ayrıca baby2gonun cevabını ne yaptınız :103::102:

hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: Cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

allah analı babalı buyutsun canm bebıs ısteyenlerede tez zamanda nasıp etsın ınsallah adını ne koydunuz :16:

Hoşbulduk arkadaşlar:1: Pazar günü saat 15:25 de bal kızım 3350 kg 50 cm boyunda dogdu:34: cok zor bi dogum oldu,normal dogum yaptım baya dikişlerim var rahat oturamıyorum rahat hareket edemiyorum:14::14:rabbime hamdolsun ki kızım cok iyi gündüzleri uyuyo gece ayaktayız:25:Rabbim herkese tez vakitte bu güzel duyguyu tattırsın kolay dogumlar nasip etsin.Telefondan girip cıkıyorum o yüzden fazla duramıyorum sayfada ayrıca yazdıgınız güzel dilekleriniz icinde tesekkürler.Rabbim herseyi gönlünüze göre nasip etsin.:16::16:

Ayyyy ne güzel ya. Hayırlı olsun, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Sağılıklı hayırlı bir evlat olsun. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz bende 2 normal doğum yapmış biri olarak geçer endişelenme en sağlıklısı bu 1-2 gün ağrın olur ilaçlarını ihmal etme

gözünüz aydın geçmiş olsun canımm, Allah analı babalı büyütsün bal kızının gözlerinden öpüyorumm

Back
X