• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yazılanların tamamına bakamıyorum cimcimemden dolayı:emir_bebek:hepinize o icten güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim:16::16: iyiki tesadüfen bu sayfayı bulmuşum:34::34:rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin:54::54::54:

Yazılanların tamamına bakamıyorum cimcimemden dolayı:emir_bebek:hepinize o icten güzel dilekleriniz icin cok ama cok tesekkür ederim:16::16: iyiki tesadüfen bu sayfayı bulmuşum:34::34:rabbim herşeyi gönlünüze göre nasip etsin:54::54::54:

canım günaydın hayırlısıyla kucağına almışsın,tebrik ederim .. lohusalıkta kendine çok ama çok dikkat et kimsenin seni sıkmasına üzmesine izin verme benim gibi sütün kaçmasın,kurdeşen de olmuştum ben üstüne sırf sıkıntı ve üzüntüden :(( ben 3 ay bile zor emzirebildim hala da pişmanım çocuğu sütünden ettim diye .. her konuda özelden yazıp bilgi alabilirsin bilgilerim taze,acil destek istersen hemen yaz genelde pc açık görünce hemen dönerim ..
kkoras kayınvalidene acil şifalar diliyorum bugünlerde kimi duysam hastanelerde
ipaticim bana da mail geldi dün hediye kazandım sandım F&F den sonra yazdıklarınızı okuyunca dank etti adres bilgisini niye topluyor ki bunlar kazananlardan alsınlar ne alaka işkillendim ben bilgi toplamak için bahane heralde ödül ??

canım günaydın hayırlısıyla kucağına almışsın,tebrik ederim .. lohusalıkta kendine çok ama çok dikkat et kimsenin seni sıkmasına üzmesine izin verme benim gibi sütün kaçmasın,kurdeşen de olmuştum ben üstüne sırf sıkıntı ve üzüntüden :(( ben 3 ay bile zor emzirebildim hala da pişmanım çocuğu sütünden ettim diye .. her konuda özelden yazıp bilgi alabilirsin bilgilerim taze,acil destek istersen hemen yaz genelde pc açık görünce hemen dönerim ..
ipaticim bana da mail geldi dün hediye kazandım sandım F&F den sonra yazdıklarınızı okuyunca dank etti adres bilgisini niye topluyor ki bunlar kazananlardan alsınlar ne alaka işkillendim ben bilgi toplamak için bahane heralde ödül ??

canım valla ben yazdım gönder tuşuna bastıktan sonra dank etti :9: eşimde söylendi bana bir ton, valla altından bişey çıkarsa dilinden kurtulamam :50: iyi düşünelim, belki kazanamayanlara teselli hediyesi gönereceklerdir :52:

günaydınnlar, smirnoff dan kazandığım madonna bileti geldii, hemde VİP :17: saha içi yazıyodu sayfalrında vıp göndermişlerr çokk sevindimm rahat rahat izlicemmm :8:

Herkese merhaba, yeni projemiz İstanbul'da yaşayan 15-25 yaş arası gençlerle!
Uluslararası bir içecek firması adına yapılan bu projede katılımcılarımızla yaklaşık 1 saat süren sohbetler yapıyoruz. Size teşekkür etmek için de kendi seçtiğiniz 50 TL değerindeki bir ürünü alıyoruz. Detaylar va aday olmak için iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilir ya da üye değilseniz Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! 'a üye olabilirsiniz. Herkese iyi şanslar!

kkoras geçmiş olsun bacım..
yasemin061 minik kızın hayırlı olsun inşallah.. arkadaşların dediği gibi kafana bişeyi takma, sana şunu yap vs dediklerinde içinden geleni yap o senin kızın ve on un için endoğru olanı sen bilirsin ve bugünlerin tadını çıkar.. bi daha bu günü asla yaşamayacaksın unutma canım.. bunları 10 aylık bi kızın annesinin nacizane tavsiyeleri olarak kabul et... bu arada maşallah size..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve tüm kazanan arkadaşlara tebrikler...:nazar::nazar::nazar:

haa bide yasemincim minik yiğenimizin adı ne oldu?

kızlar p&g den kazanmışım da nereye masaj atıyoruz bulamadım.mesaja basınca mesaj yaz diye bir yer bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

intelden dün mizik paketi,bugünden hepsi buarada dan 50 tl hediye çeki kazandımmm :52:

canım valla ben yazdım gönder tuşuna bastıktan sonra dank etti :9: eşimde söylendi bana bir ton, valla altından bişey çıkarsa dilinden kurtulamam :50: iyi düşünelim, belki kazanamayanlara teselli hediyesi gönereceklerdir :52:

inşallah bişey olmaz ama ben bu firmaya güveniyorum..:nazar:

canm gözün aydın diyorum.:nazar::emir_bebek:.ilk gün hatta ilk aylar sıkıntı yaşabilirsin...her soru ve sorun için yanındayım haberin olsun benimde 10 aylık kızım var..

kızlar p&g den kazanmışım da nereye masaj atıyoruz bulamadım.mesaja basınca mesaj yaz diye bir yer bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

facebook P&G sayfasında mesaj bölümü varhttps://www.facebook.com/pgturkiye BAK BURDA SAĞ ÜSTTE..

sinemis masallahın var anacıgım :nazar: nazar degmesın ınsallah

kolaras cok gecmıs olsun rabbım butun hastalara sıfa versın

yasemıncıgım kızın hayırlı ugurlu olsun saglıklan buyut ınsallah darısı benım gıbı anne olmak ısteyenlere ınsallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

Hürriyet Aile Molfix sayfasındaki testi çözerek 21-27 Mayıs Haftası Molfix'ten hediye kazananlar...

1. Ayşe Gül Güzey - İstanbul
2. Nebahat Ertuğ - İzmir
3. Yesim Demirci - Ankara
4. Aslı Üstün - İstanbul
5. Songül Dilekci - Ankara

Kızlar MarkMost veya Altinci Caddeden alışveriş yaptınız mı? Güvenilir mi? kargoda sorun yaşanıyor mu? Tşk.

p g den bile kazanamadım düşünün o kadar şansızım
ayrıca facem çalışmıyor yorum atamıyorum beğenemiyorum offff:43::43:

Back
X